Keto Diet Slovenija

Slovenia

VARNO HUJŠANJE ZARADI KETOZE 

 • - Normalizira maščobno izmenjavo
 • - Normalizira metabolizem
 • - Spremeni maščobo v energijo

Naroči


Dieta, ki resnično daje rezultate! Če imate radi sladice, vendar sanjate o popolni postavi, poskusite Keto Diet prehransko dopolnilo za hujšanje. To je najbolj uporaben izdelek za ženske, ki uporabljajo ketogeno dieto za odstranjevanje odvečne maščobe in pospešitev presnove. Edinstvene lastnosti teh šumečih tablet vam omogočajo, da vsrkate maščobe in jih spremenite v dodaten vir energije. Z značilno dieto z malo ogljikovimi hidrati se začnejo ketonska telesa proizvajati po 7-10 dneh. Skupaj z Keto Diet za hujšanje telo po 40-50 minutah preide v stanje ketoze. V tem primeru ne doživite nobenih stranskih učinkov in škodljivih učinkov na telo. Strokovnjaki zelo cenijo učinkovitost tega izdelka in tudi menijo, da je to najboljša metoda hitrega in varnega hujšanja.

Keto Diet - izdelek za izgorevanje maščob

Ketogena dieta se je izkazala za zelo učinkovito. Glavni argument v prid uporabi te metode je stabilnost rezultatov in prehranske omejitve. V tem primeru obstaja samo eno pravilo - potrebno je zmanjšati količino zaužitih ogljikovih hidratov na 20 g na dan. Hkrati lahko še naprej jeste mastno hrano: meso, ribe, siri in tako naprej. Zaradi močnega znižanja ravni glukoze v krvi je telo prisiljeno iskati dodatne vire energije. V tem primeru naše telo preide v stanje ketoze, v katerem jetra proizvajajo posebna ketonska telesa za kurjenje maščob.

Katere so pomanjkljivosti ketogene diete? Za začetek ketoze je potrebno omejiti vnos ogljikovih hidratov na vsaj 7-10 dni. Tako ostra sprememba prehrane lahko povzroči neželene učinke in izzove tako imenovani "keto-gripo". V tem stanju ljudje pogosto čutijo šibkost, zaspanost, apatijo, omotico in druge neprijetne simptome.

Znanstveniki so porabili več let, da so razvili univerzalno formulo za hitrejšo in varnejšo ketozo. Rezultat je KetoDiet izdelek za izgorevanje maščob. To je 100% naravna formula, ki vam pomaga aktivirati postopek intenzivnega izgorevanja maščob v samo nekaj minutah. Samo ena šumeča tableta na dan je dovolj, da v 28 dneh izgubite do 15 kg!

Če želite razumeti kako deluje, morate natančno preučiti sestavo izdelka. Sestavine imajo sinergijski učinek in zagotavljajo največji koristen učinek. Izdelek vsebuje visoko koncentracijo malinovih ketonov. Po svoji strukturi in lastnostih so skoraj enaki ketonskim telesom, ki jih naše telo proizvaja. V prehransko dopolnilo so vključeni tudi koencim Q10, organski sinefrin, bromelain in kompleks koristnih aminokislin. S tem orodjem bo gradnja idealnega telesa veliko lažja in hitrejša strokovnjaki.

Uporabne lastnosti KetoDiet

Če pogledate na fotografijo pred in po uspešnem hujšanju, lahko vidite resnične rezultate. Izdelek ne zasvoji in nima kontraindikacij, zato ga lahko uporabljate v kateri koli starosti. Izdelek je idealen za reševanje težav in nalog, povezanih s prekomerno težo. Skupaj z njim boste svoj cilj dosegli večkrat hitreje! Najboljša metoda izgube teže danes za katero koli osebo!

Zakaj nutricionisti priporočajo naslednje šumeče tablete Keto:

 • - Najboljša alternativa ketogeni dieti.
 • - Začne ketozo po 40-50 minutah.
 • - Pomaga telesu, da ne izgubi energije in telesne aktivnosti.
 • - Učinkovito absorbira maščobne celice in jih pretvori v energijo.
 • - Izboljša delovanje možganov in izboljša sintezo dopamina.
 • - Zavira apetit in odpravi lakoto.
 • - Zajamčen 100% rezultat po 28 dneh.

Kaj pravijo strokovnjaki Keto :

Moje ime je doktor Steward in sem poklicni nutricionist. V zadnjem času večino mojih strank zanima ketogena dieta in želijo preizkusiti to metodo hujšanja. Kljub visoki učinkovitosti priporočam, da to vprašanje natančno preučite. Prehrana lahko v mnogih primerih negativno vpliva, če ne uporabljate nobenega dodatka. Da bi bilo hujšanje hitro in varno, priporočam vsem ženskam kupiti v lekarni. Ta formula pomaga ohranjati stanje ketoze v nekaj minutah po zaužitju prehranskega dopolnila. Ni vam treba strogo nadzorovati vnosa ogljikovih hidratov ali spreminjati običajne prehrane. Rezultati dolgo ne prihajajo!

Klinične študije Keto:

Decembra 2019 so evropski znanstveniki izvedli študije, v katerih je sodelovalo 900 moških in žensk. Vsi so imeli težave s prekomerno telesno težo od 11 do 41 kg. Udeleženci eksperimenta so 4 tedne vzeli 1 šumečo tableto z vodo. Rezultati raziskav:

 • - 99% - izguba teže od 8 do 16 kg.
 • - 91% - zmanjšanje obsega pasu z 10 na 14 cm.
 • - 94% - izboljšanje prebavnega sistema in pospeševanje presnove.
 • - 88% - zmanjšanje celulita.
 • - 97% - povečana energija in zmogljivost.
 • - 100% - popolno zadovoljstvo z rezultati izgube teže.

Vprašanje je: kje kupiti v Sloveniji je ta izdelek Keto? Želimo vas opozoriti, da se originalno prehransko dopolnilo prodaja samo po internetu. Blago lahko naročite preko spleta na spletni strani uradnega distributerja in paket prejmete v 3-7 dneh. Če upoštevamo 50-odstotni popust, je Keto Diet cena najdonosnejši na trgu.

Pustite zahtevo in naročite takoj!