Alkotox Slovenija

Slovenia

RECI «NE» ODVISNOSTI OD ALKOHOLA!

 • - Zmanjšuje željo po alkoholu
 • - Obnavlja poškodovane celice jeter
 • - Odpravlja toksine iz telesa

Naroči


Ta publikacija se bo osredotočila na težavo, s katero se srečuje veliko ljudi, vendar ne ve, kako najti izhod. Če so to pomembne informacije za vas, jih preberite do konca in jih delite s prijatelji. Številni moški in ženske imajo težave z alkoholom. Začne se enako za vse. Sprva alkohol pomaga pri sproščanju in lajšanju stresa, a zelo kmalu je odvisnost od tega. Poleg toksičnih učinkov na telo alkohol uničuje psihično zdravje. To vodi v uničenje družinskih odnosov in popolno degradacijo posameznika Alkotox.

Ena glavnih napačnih predstav je prepričanje, da se lahko sami spopadate s težavo. Statistični podatki potrjujejo, da lahko le 12% ljudi brez kakršnih koli pripomočkov preneha piti. Glede na te podatke so znanstveniki razvili Alkotox za zdravljenje alkoholizma. To je inovativen izdelek, s pomočjo katerega se boste hitro in učinkovito znebili odvisnosti od alkohola:

 • - Brez zdravnikov.
 • - Brez sintetičnih tablet.
 • - Brez kodiranja in hipnoze.
 • - Brez škode za zdravje.

Alkotox - preparat ptori alkoholizmu

Alkotox sredstvo ptori alkoholizmu - 100% naraven in varen koncentrat v obliki kapljice. Formula je namenjena preprečevanju in zdravljenju alkoholizma v kateri koli fazi, pa tudi odstranjevanju strupov iz telesa. Koristne lastnosti tega izdelka potrjujejo certifikati kakovosti in rezultati kliničnih preskušanj. Po besedah proizvajalca se to prehransko dopolnilo bistveno razlikuje od konkurentov in pomaga popolnoma odpraviti posledice odvisnosti od alkohola doma. Ni vam treba več porabiti ogromnih količin za zdravnike in zdravila v lekarnah. Zdaj lahko hitro in enostavno premagate alkoholizem! Zmaga nad alkoholizmom je v vaših rokah! Izkoristite to edinstveno priložnost!

Večkomponentno prehransko dopolnilo vsebuje samo zeliščne sestavine in ne zasvoji. Za zdravljenje alkoholizma ali za odpravo simptomov mamitve lahko vzamete kapljice brez zdravnikovega recepta življenje. Izdelek deluje hkrati v več smereh:

 • - lajša simptome odtegnitve.
 • - Odpravlja nagon po pitju in povzroča nestrpnost do alkohola.
 • - Odpravlja vnetne procese v telesu.
 • - Obnovi poškodovane jetrne in možganske celice.
 • - Odstrani strupe in produkte razgradnje alkohola.
 • - Krepi srčno-žilni sistem.
 • - Odpravlja psihološko odvisnost od uživanja pijač, ki vsebujejo alkohol.
 • - Poveča lokalno imunost.
 • - Vrne treznost.
 • - Odpravlja glavobol in apatijo.

Zdaj veste kako deluje, vendar je še pomembneje razumeti, kakšne so prednosti tega izdelka pred konkurenti? Skrivnost visoke zmogljivosti je edinstveni Alkotox sestavine. Kapljice vsebujejo timijan izvleček, ekstrakt poprove mete, izvleček koruze in mleko. Prehransko dopolnilo vključuje tudi eksotično sestavino - izvleček korenine Kudzu. Znanstvene študije potrjujejo, da snovi, ki jih vsebuje ta koren, lahko izboljšajo duševno stanje in povzročijo odpor do alkoholnih pijač.

Kaj pravijo strokovnjaki Alkotox:

Več kot 80% mojih pacientov poišče pomoč, ko so v drugi ali tretji fazi alkoholizma. V takih primerih je doseči popolno okrevanje zdravja veliko težje in dlje. Danes medicina uporablja veliko različnih metod zdravljenja alkoholizma - od kapalic do hipnoze. Moje izkušnje kažejo, da večina tradicionalnih metod ne daje dobrega učinka. Vsem svojim strankam priporočam Alkotox preparat ptori alkoholizmu. V samo enem poteku zdravljenja to prehransko dopolnilo pomaga znebiti odvisnosti od alkohola in odtegnitvenih simptomov. Formula odlično pomirja živčni sistem in odstranjuje toksine iz jeter. Zaradi naravnih sestavin lahko ta izdelek jemljejo moški in ženske, starejše od 18 let, brez zdravnikovega recepta. Trenutno je to najboljši način, da se vrnete v polno življenje in za vedno pozabite na alkohol!

Uporabne lastnosti Alko Tox

Decembra 2016 so evropski znanstveniki izvedli klinične študije, s katerimi so preučili koristne učinke kapljic. Za raziskavo je bilo izbranih 1000 moških in žensk, starih od 21 do 49 let. V roku 30 dni so udeleženci poskusa prostovoljno vzeli prehransko dopolnilo v skladu s priporočili proizvajalca. Glede na rezultate testov so pri 75% bolnikov zabeležili popolno odpravo simptomov alkoholizma. Preostalih 25% je znatno zmanjšalo količino zaužitega alkohola in se znebilo odtegnitvenih simptomov. Znanstveniki so opazili tudi znatno izboljšanje zdravstvenega stanja pri 98% prostovoljcev. Bolečina v desni strani je izginila in delovanje jeter se je vrnilo v normalno stanje. Nadaljnja študija po šestih mesecih je potrdila, da je manj kot 1% udeležencev eksperimenta ponovno začelo piti. 99% je problem alkoholizma stvar preteklosti.

Način uporabe Alkotox:

Navodila kažejo, da je prehransko dopolnilo namenjeno vsakodnevni uporabi 4-tedenskega tečaja. Po potrebi se lahko trajanje tečaja poveča na 8 tednov. Upoštevajte predpisano dnevno odmerjanje in ga ne prekoračite. Bodite pozorni na originalno embalažo Alkotox fotografijo. Pazite na ponaredke. Izdelek je primeren za uporabo samo za osebe, starejše od 21 let.

Kje Alkotox kupiti v Sloveniji?

Trenutno nemogoče Alkotox kupiti v lekarni. Kupci lahko naročijo samo prek uradnega spletnega mesta proizvajalca in paket prejmejo v 14 dneh. Za nove stranke popust v višini -50%. Zdaj je Alkotox cena najbolj donosna!

Naročite ta izdelek in si trezno oglejte življenje! Zaščitite sebe in svoje ljubljene pred to težavo za vedno Alkotox!