Electricity Saving Box България

Bulgaria

Най-лесният начин да се пести електроенергия!

 • - Лесно свързване. Достатъчно е само да го включите в контакта!
 • - Ефективността е потвърдена от многобройни изследвания и се обяснява научно.
 • - Напълно се изплаща за 1-2 месеца.

Поръчайте


Нарастването на тарифите за електричество ни кара да търсим различни начини за спестяване. Днес енергоспестяващите технологии са в голямо търсене на пазара, тъй като те спомагат за намаляване на потреблението на електрически ток и намаляване на месечните разходи. Във всеки магазин можете да намерите енергоспестяващи лампи и лампи, система за наблюдение на текущото потребление, стабилизатори на напрежение и много други устройства. Но всичко това не може да осигури добър и стабилен резултат.

Искате ли да спестите от 30% до 50% от електроенергията, без да измамите електромера и без да навредите на електрониката? Искате ли да намалите законно плащанията за комунални услуги в края на месеца, без да се ограничавате с използването на домакински уреди и офис оборудване? В този случай определено се нуждаете от Electricity Saving Box енергоспестяващо устройство. Това е най-новата технология, която ще ви помогне да намалите разходите си 2-3 пъти, да разширите работата на електрическото оборудване в къщата, в офиса или в промишлено помещение. Само за няколко години това устройство се превърна в най-продаваната енергоспестяваща технология в света! Експертите потвърждават, че след началото на използването на това устройство, измервателният уред започва да се забавя поради намаляване на потреблението на реактивна енергия. Този принцип е абсолютно законосъобразен и не нарушава действащото законодателство. Чрез метода Electricity Saving Box икономия на енергия получавате ефективни спестявания при ниска цена. Самодостатъчността на тази покупка е от 2 до 3 месеца. Срокът на действие не е ограничен! В продължение на много години можете да поддържате икономичността на консумиращия електрически ток абсолютно безопасно!

Предвид голямата популярност на този продукт, много конкуренти започнаха анти-рекламиране в Интернет, където разкриват оповестявания и оспорват ползите от Electricity Saving Box за пестене на енергия. Разбира се, това може да доведе до известно недоверие сред потребителите, затова BP-PB.com реши да проведе свой собствен анализ на технологията, за да провери или отрече обявените от производителя свойства.

Време е да разберете точно сега - Electricity Saving Box истината или измамата допълнителна?

Electricity Saving Box - енергоспестяващо устройство

Electricity Saving Box как работи? Устройството е преобразувател, който е включен в електрическата мрежа през гнездо. Работи в съответствие с една схема и е абсолютно безопасно за електрическо напрежение или напрежение. Основната задача на устройството е да нормализира структурата на полето, както и да преобразува електрическия ток в един вид енергия.

Трябва да знаете, че в електрическата верига има два вида енергия - активни и реактивни. За работата на всяко електрическо оборудване (от домашния чайник до производствената машина) се използва само активна енергия. Що се отнася до реактивната енергия, тя е абсолютно безполезна и се изразходва за отопление на окабеляването. Вашият метър обаче винаги взема под внимание и двата типа енергия, така че всъщност плащате надплатените си суми.

Устройството Electricity Saving Box България има уникална възможност да преобразува цялата електрическа енергия в активна енергия и по този начин да намали потреблението й от домашните си уреди. Това намалява мрежовите загуби, намалява цялостното натоварване в мрежата и предотвратява възможните пренапрежения на мрежата.

Тази технология е патентована, успешно преминала лабораторни тестове и потвърждава нейната ефективност. Този продукт има международно удостоверение за ICO и това отново доказва високото качество и гарантирания резултат.

Ако решите Electricity Saving Box купуват онлайн, трябва само да подадете заявка на официалния сайт и да получите 100% оригинално устройство по пощата. Плащането се дължи при получаване.

Каква е ефективността от използването на това устройство? Производителят твърди, че икономиите на енергия с тази кутия са приблизително 30-50%. Разликата в производителността зависи от вида на използваното оборудване.

Предимства Electricity Saving Box

Спестяванията за отделни устройства:

 • - Климатична система, пералня, миялна машина - до 50%.
 • - Хладилник, микровълнова, електрическа (индукционна) фурна - до 44.5%.
 • - Телевизор, персонален компютър, мобилен телефон - до 41%.
 • - Електрическа кана, бойлер, електрическо отопление - до 38%.
 • - Пробивни, ударни и други строителни съоръжения - до 30%.

Това устройство е едно от най-удобните за използване. За да го използвате, не е нужно да изключвате окабеляването или да отрежете проводниците. Кутията е включена в контакт като всяко друго електрическо устройство, след което ще видите зелена светлина върху индикаторите. От този момент нататък преобразувателят започва да действа в мрежата и намалява консумацията на енергия. В рамките на един месец след като сте започнали да използвате устройството, ще видите, че показанията на измервателната апаратура са намалели чувствително и вашите сметки за комунални услуги са намалели. В рамките на 3 месеца ще възстановите изцяло парите, изразходвани за закупуването на това устройство.

Electricity Saving Box отзиви експертни:

Работя като електротехник повече от 10 години и често срещам ситуация, при която хората се опитват незаконно да измамят метър в къща. Това не само налага санкции, но и причинява пожари и други проблеми с окабеляването. Ако искате да спестите законно и безопасно електричество, препоръчвам да купите този преобразувател. Опростеното оформление, удобната употреба и висока ефективност са основните предимства на това устройство. Той може да работи в еднофазен режим 90-220V. Минималните спестявания от използването на кутията - до 20% от месечните разходи за енергия. Това не е тайна, а не фокус - простите закони на физиката.

Къде да купя Electricity Saving Box в България?

Има няколко неопровержими фактора, които потвърждават ефективността от използването на тази технология. Решихме да ви разкажем само за най-основните:

 1. 1. Ефективност. През 2018 г. немски учени извършват проучвания за ефективността на енергийния конвертор. Резултатите потвърдиха спад в потреблението на електрически ток от 37,5% преди и след включването в мрежата.
 2. 2. Правно и безопасно. Използването на това устройство не нарушава действащото законодателство, не заблуждава показанията на измервателния уред и не налага глоба. Автономното функциониране на устройството е абсолютно безопасно и не създава натоварване в мрежата.
 3. 3. Удобство. Не е необходимо да разкривате кабела или метъра - достатъчно, за да включите захранването в контакта.
 4. 4. Увеличете живота на оборудването. Устройството е в състояние да стабилизира напрежението в мрежата и да предотврати внезапните вълни. Това спомага за удължаване живота на домашните уреди и електроника с 2-3 пъти.
 5. 5. Самодостатъчност. Electricity Saving Box цена е много печеливша и напълно плаща за себе си в рамките на 90 дни.

В момента имате уникалната възможност да поръчате това устройство с отстъпка до 50%. Ако не знаете къде да купя Electricity Saving Box в България, използвайте официалния сайт и поставете онлайн приложение.