UpSize Bosna i Hercegovina

Bosnia and Herzegovina

PRIRODNO POVEĆANJE GRUDI DO DVA BROJA

  • - POVEĆAVA grudi bez obzira na vaše godine
  • - Daje koži svjetlucavi sjaj
  • - Push-up efekat

Naručite odmah


Sve djevojke stalno žele nešto promijeniti u svom tijelu - oblik nosa, očiju, usana, kukova, stomaka i grudi. Prema statistikama, najveći broj plastičnih operacija na svijetu provodi se upravo radi povećanja ili ispravljanja oblika poprsja. Unatoč svim rizicima i visokim cijenama, žene pristaju leći pod hirurškim skalpelom samo kako bi postale privlačnije muškarcima i povećale svoje samopoštovanje.

Srećom, moderna dostignuća kozmetičke medicine dostigla su toliko visok nivo da mogu riješiti sve ženske probleme bez hirurške intervencije. UpSize krema za povećanje grudi je glavni hit posljednjih godina u svijetu. Proizvod je namijenjen korekciji oblika i veličine poprsja pomoću utjecaja fitoestrogena i prirodnih ekstrakata. Krema je tokom 2019. godine dobila veliki broj nagrada, kao i pozitivne kritike. Ovo je revolucionarna formula nove generacije koja je pomogla milionima žena da promijene svoj život na bolje!

UpSize - prirodno povećanje grudi

Up Size za povećanje grudi je jedinstveni proizvod koji su francuski naučnici kreirali posebno za žene s malim poprsjem. Proizvod je kozmetički proizvod u obliku kreme, koji vam omogućava da zamijenite plastičnu operaciju, fizički trening, dijetu i druge tradicionalne metode korekcije dojki. Danas je to najsigurniji i najbrži način za povećanje ženskih dojki, koji će za 3 tjedna dobiti rezultat o kojem ste dugo sanjali. Blagotvoran učinak kreme zasnovan je na jedinstvenoj, patentiranoj formuli.

UpSize način primjene: korijen Pueraria Mirifika, ružino ulje, jojoba ulje, vitamini, kolagen. Meka struktura kreme omogućava vam trenutno prodiranje u najdublje slojeve kože, vraćanje elastičnosti epidermalnog tkiva, kao i povećanje općeg tonusa i usporavanje procesa starenja. Fitoestrogeni sadržani u korijenu Pueraria Mirifika potiču prirodni rast tkiva dojke i povećanje volumena masti. Sve to dovodi do činjenice da vam grudi postaju velike i lijepe, vraća se elastičnost i glatkoća kože.

Stručno mišljenje:

Ja sam ljekarka sa deset godina iskustva. Mnogi moji klijenti nisu zadovoljni malim ili asimetričnim grudima, pa me traže dozvolu za plastične operacije. Moderne klinike za plastičnu hirurgiju imaju dobru opremu i kvalificirane stručnjake, ali čak ni u ovom slučaju ne preporučujem upotrebu silikona. Svaka hirurška intervencija u integritet dojke može imati nepredvidive posljedice i komplikacije. Ako želite promijeniti oblik ili dobiti push-up efekt, koristite UpSize prirodno povećanje grudi. Ova kozmetika ima jedinstven sastav zdravih sastojaka i već je pomogla mnogim mojim klijentima da postignu dobar rezultat. Isprobajte i iskoristite ovu priliku!

Krema UpSize Bosna i Hercegovina ne samo da povećava volumen dojke, već je u stanju i da poveća njen tonus. Ovo je izvrsna kozmetika za obnavljanje poprsja nakon trudnoće, dojenja, naglog gubitka težine ili starenja kože. Uz ovaj proizvod uvijek možete nositi prekrasnu haljinu s dubokim dekolteom i oduševiti druge svojom atraktivnošću.

Korisna svojstva Up Size

Nekoliko dana nakon upotrebe kreme nestaju sitni nabori i hrapavost na koži, grudi postaju napetije i glatke.

Kako funkcioniše:

  • - Prehrana kože vitaminima i mineralima.
  • - Vlaži i zadržava vlagu unutar tkiva epiderme.
  • - Povećani ton i elastičnost.
  • - Usporavanje procesa starenja.
  • - Oporavak kože nakon porođaja i dojenja.
  • - Uklanjanje strija i nabora.
  • - Uklanjanje asimetrije dojke.

Imajte na umu da sve ove rezultate možete dobiti samo ako koristite 100% izvorne kreme. Nećete moći dobiti UpSize kupite u ljekarni ili naći u običnoj kozmetičkoj trgovini. Ovaj proizvod se prodaje samo direktno od prodavca putem Interneta. Prije nego što počnete koristiti, morate pažljivo pročitati upute i UpSize fotografija.

Kako koristiti:

Pripremite grudi za masažu u kadi. Iz cijevi istisnite malu količinu kreme i nježno je rasporedite po cijeloj površini grudi. Masirajte dekolte 10 minuta ili dok se krema potpuno ne upije u kožu. Takve postupke izvodite 2 puta dnevno - ujutro i prije spavanja. Minimalno trajanje kursa je 4-6 nedelja.

Da biste saznali gdje kupiti u Bosni i Hercegovini, samo morate slijediti vezu i stranicu službene internetske trgovine. Tamo možete pronaći potpune informacije o proizvodu s potpisima i komentarima stručnjaka. Požurite da napravite svoju narudžbu dok je po ceni od UpSize cijena vrlo isplativo. Tako ćete uštedjeti novac.

Dizajniran samo za devojčice starije od 18 godina. Zabranjena je upotreba tokom trudnoće ili dojenja. Proizvod je pogodan za sve tipove kože. Proizvođač jamči visoku kvalitetu proizvoda i potpuno odsutnost nuspojava, uz poštivanje svih preporuka za upotrebu.