Bellinda Malaysia

Malaysia

Bellinda - PEMBESARAN SEMULA JADI PAYUDARA SEHINGGA DUA SAIZ!

  • - PEMBESARAN payudara pada sebarang umur
  • - Kesan tolakan ke atas
  • - Memberikan kulit bersinar yang berkilauan

Pesan 


Bellinda krim untuk pembesaran payudara adalah penyelesaian terbaik bagi mana-mana wanita! Formula semulajadi akan membantu anda membesarkan payudara anda dengan dua saiz di rumah, tanpa pembedahan plastik, tanpa silikon dan botox! Kombinasi unik bahan-bahan yang berguna menjadikan payudara lebih elastik, memberikan kesan push-up dan mengembalikan tisu selepas menyusu. Tawaran eksklusif hari ini anda boleh menempah Bellinda Malaysia untuk harga istimewa dan mendapatkan krim ini dengan penghantaran rumah! Promosi ini sah sehingga akhir bulan, jadi anda perlu tergesa-gesa untuk membuat pesanan sekarang!

Bellinda - Pembesaran payudara semulajadi tanpa pembedahan

BP-PB.com menjalankan penyelidikan bebas dan itulah yang kami dapat mengetahui. Lebih daripada 67% wanita mempunyai dada kecil dan menganggap diri mereka lebih rendah. Mereka bersedia menggunakan pelbagai kaedah untuk meningkatkan payudara. Kami ingin menamakan risiko utama yang setiap kaedah popular mempunyai:

  • Terapi hormon - menimbulkan kenaikan berat badan, menyebabkan ketidakseimbangan hormon, adalah penyebab banyak penyakit.
  • Kubis atau diet epal - menyebabkan meteorisme, mengganggu fungsi sistem pencernaan, meningkatkan pembentukan gas dalam usus.
  • Bir atau ragi adalah kaedah - yang tidak berkesan yang boleh menyebabkan ketergantungan alkohol dan obesiti.
  • Suntikan botox atau asid hyaluronik - menyebabkan kesakitan, ketidakselesaan.
  • Operasi pembedahan - kebarangkalian kesan sampingan yang tinggi, parut dan kesakitan, penolakan implan silikon.

Jika anda tidak mahu risiko kesihatan anda, maka anda pasti perlu mencuba Bellinda pembesaran payudara semulajadi. Ini adalah kaedah baru pendedahan bukan pembedahan kepada kelenjar susu untuk menjadikannya sebagai besar dan elastik yang mungkin.

Formula mengandungi hanya 100% ramuan herba: minyak jojoba, ekstrak kelapa, akar lidah buaya dan banyak ramuan lain yang berguna. Apabila berinteraksi dengan kulit kelenjar susu, krim menembusi bahagian dalam dan memelihara tisu epidermis tanpa menyebabkan mutasi atau kesan sampingan yang lain.

Pendapat Pakar:

 Nama saya Christina Wei Ling. Saya seorang doktor di Pusat Mammologi dan saya mengkaji kaedah asas pembedahan bukan pembedahan dalam payudara wanita. Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, saya melihat sejumlah besar maklum balas positif daripada mereka yang menggunakan Bellinda krim wanita untuk pembesaran payudara. Kelebihan utama formula ini adalah keselamatan dan keberkesanan yang terbukti. Sudah 30 hari selepas permulaan penggunaan krim dalam 95% kes, payudara meningkat sebanyak 1-2 saiz. Pada masa yang sama, tiada pengguna mengeluhkan kesan sampingan, alergi.

Walaupun semua pernyataan pakar, banyak wanita di forum sering bertanya - Bellinda kebenaran atau penipuan? Untuk menjawab anda, kami mencadangkan untuk mempertimbangkan ciri berguna produk ini.

Ciri-ciri berguna Bellinda

Krim ini telah dibangunkan di makmal klinikal oleh saintis dan doktor terbaik. Penyelidikan ini mengambil masa lebih daripada 15 tahun, dan juga lebih daripada 10 juta dolar AS. Formula yang diperoleh berulang kali diuji pada sukarelawan. Kali terakhir ujian dilakukan oleh saintis Amerika pada tahun 2018. Untuk mengambil bahagian dalam percubaan, 200 wanita berumur 20 hingga 35 tahun dengan dada kecil dipilih. Dalam masa 3 minggu, mereka melakukan urutan payudara 2 kali sehari dengan krim ini. Hasil kajian adalah hebat: 89% subjek mempunyai pembesaran payudara 1 saiz, 7% dapat meningkatkan payudara dengan 2 saiz dan hanya 4% tidak merasakan apa-apa perubahan.

Bellinda bagaimana ia berfungsi? Satu formula unik vitamin dan ekstrak tumbuhan merangsang pertumbuhan semulajadi tisu lembut payudara. Secara selari, ketebalan lemak subkutan dalam dada meningkat, yang membantu menyelaraskan kontur. Krim ini meningkatkan nada dan keanjalan kulit, berkesan melancarkan tanda regangan dan tidak menyebabkan sensasi yang tidak menyenangkan. Selepas 14 hari anda tidak mengenali diri anda dalam cermin dan anda perlu membeli coli baru!

Bellinda ulasan:

Maria. Saya selalu malu dada kecil saya dan bermimpi untuk memperbaiki kecacatan ini. Saya cuba diet, latihan dan tips lain dari Internet, tetapi semuanya tidak berguna. Rakan saya menasihatkan Bellinda membeli di farmasi. Saya tidak percaya pada keberkesanan kosmetik konvensional, tetapi saya mula menggunakannya. Dalam 2 minggu saya melihat keputusan sebenar pertama - payudara saya menjadi lebih luas, borang itu telah disamakan dan zon decollete muncul. Saya sangat gembira dengan hasilnya!

Lina. Suami saya sentiasa memerhatikan gadis-gadis dengan payudara besar dan ia menjengkelkan saya. Saya bersetuju dengan operasi pembedahan untuk meningkatkan payudara, tetapi mamalia saya menghalang saya. Beliau dinasihatkan untuk mencuba krim ini. Saya memutuskan untuk melakukannya, kerana Bellinda harga sangat menguntungkan. Selepas 30 hari urut, saya berjaya meningkatkan saiz payudara dengan 1 saiz! Ini hebat!

Di mana untuk membeli Bellinda di Malaysia?

Populariti kosmetik ini di negara kita semakin berkembang pesat. Dalam masa beberapa tahun, produk ini telah memenangi pasaran Amerika, Eropah dan Asia. Pada masa ini, lebih daripada 10 juta unit produk ini telah dijual. Sekiranya anda ingin mengetahui di mana untuk membeli Bellinda di Malaysia, kami cadangkan menggunakan laman web rasmi.

Elakkan penjual pihak ketiga dan tidak diketahui! Jangan cari krim di farmasi atau di salon kecantikan! Hari ini anda boleh memesan barangan dalam talian dan mendapatkannya dengan penghantaran ke rumah dalam masa 2-3 hari!