Collamask Hrvatska

Croatia

Vam vraća mladenački i svježi izgled kože lica!

 • - JEDNOSTAVNO ZA UPORABU
 • - OSLOBAĐA OD BORA
 • - SMANJUJE PORE

Narudžba


Pomlađivanje kože bez kirurškog zahvata bilo je moguće zahvaljujući inovativnom razvoju kozmetičara. Collamask maska za lice - 100% prirodna kozmetika za pomlađivanje kože, uklanjanje bora i oporavak kontura. Proizvod pomaže usporavanju procesa prirodnog starenja i izvor prirodnog kolagena. Univerzalna formula pogodna je za sve tipove kože, nema alergije ili kontraindikacije. Već 2 godine ova krema je postala najpopularniji kozmetički proizvod na svijetu.

Danas se službena prodaja maske za pomlađivanje provodi u više od 30 zemalja. Više od 90% recenzija oko Collamask krema za lice pozitivno. Preporuča se svojim klijentima od najboljih kozmetičara, kozmetičkih umjetnika i korisnika. Ovo je najbolja alternativa plastičnoj operaciji, injekcijama Botoxa i korekcijom laserske kože. Krema se prodaje bez liječničkog recepta, ne sadrži kemiju ili GMO. BP-PB.com će vam pomoći razumjeti prednosti i mane ovog kozmetike, kao i saznati gdje kupiti Collamask u Hrvatskoj?

Collamask - pomlađivanje kože bez operacije

Zaboravite na bore i znakove starenja nakon 30 dana. Bore su jedan od očitih znakova starenja kože. Oni se mogu pojaviti kao posljedica određenih čimbenika - hormonalni poremećaji, stres, starenje kože, loše hrane, slabe hidratacije, i tako dalje. Bore mogu biti male ili duboke i najčešće se pojavljuju na licu. Mnoge žene traže dobar način da se riješe bora, ali ga ne mogu pronaći. Obična kozmetika ne može dati stabilan i dobar rezultat, tako da se neke žene slažu s botoxom ili plastičnom operacijom. Ovi postupci su opasni za zdravlje i često dovode do nuspojava.

Već 15 godina skupina znanstvenika proučava metode koje bi mogle ukloniti probleme kod bora kod kuće. Nakon dugogodišnjeg istraživanja, bilo je moguće sintetizirati prirodnu formulu baziranu na kolagenu i plavoj glini.

Collamask maska protiv bora dokazao je sposobnost zaustavljanja procesa starenja i početak regeneracije kože na molekularnoj razini. U roku od 14 dana nakon početka uporabe maske u 95% slučajeva bore, vratiti tonus kože, uklanjanje problema s crnim točkicama na licu. Osim toga, maska učinkovito uklanja tamne krugove ispod očiju i rješava problem suhe kože. Ako imate dvojbi oko Collamask istina ili obmana, pažljivo pročitajte informacije u nastavku.

Evo što kaže poznati kozmetičar Jessica Hopkins o ovom proizvodu:

"Starost naše kože može se razlikovati od kronološke dobi. Je pokožica je više osjetljiv na različite podražaje, ekoloških ili zdravstvenih problema. Mnogi od djevojaka nakon 25 godina imaju problema sa bora i suhe kože. No, postoji mnogo slučajeva kada žena 60-75 godina je lijepa i atraktivna. radim kao kozmetolog za više od 15 godina, a vidio sam mnogo različitih vrsta kozmetike i postupcima pomlađivanja kože. Danas sam preporučio svim svojim klijentima Collamask kupiti u kozmetičkoj trgovini i koristiti ovu masku svaki dan. jedinstvena patentirana ƈ Ova formula, koja je jedna od najsigurnijih za korištenje. Mnogi od mojih klijenata ga koristiti i vrlo su zadovoljni s rezultatom. Najvažnija stvar koju nisam vidio pritužbe alergija ili nuspojave nakon korištenja krema ".

Prednosti korištenja maske:

 • - Univerzalni patentirani proizvod;
 • - 100% prirodnih sastojaka;
 • - Sigurnost u uporabi;
 • - Collamask cijena jeftinije od injekcija ili plastične kirurgije;
 • - prikladno za bilo koju kožu;
 • - ne sadrži hormone ili sintetiku;
 • - Izgledat ćete mlađe od svojih vršnjaka;
 • - Stalni rezultat.

Korisna svojstva Collamask

Collamask kako to radi? Kada primjenite masku na lice, aktivna formula odmah se apsorbira i duboko prodrijeti u kožu. Sastav ovog proizvoda sadrži komponente, kao što su kolagen, plava glina betaina ulje Palmorozy, kompleks aminokiselina, alginska kiselina. Svi su apsolutno prirodni sastojci koji dopunjuju i poboljšavaju korisna svojstva jedni drugih.

Kako koristiti:

 1. Očistite lice šminke i operite toplom vodom.
 2. Nanesite tanki sloj maske na kožu.
 3. Pričekajte 20 minuta dok se maska potpuno apsorbira.
 4. Nježno isperite masku toplom vodom.
 5. Nanesite bilo koji ovlaživač.

Proizvođač preporučuje da to učinite kod kuće 30 minuta prije spavanja. Optimalna periodičnost uporabe je 1-2 puta tjedno.

Fotografije prije i poslije:

Gdje kupiti Collamask?

Prodaja od Collamask Hrvatska provodi samo jedan licencirani dućan na Internetu. Možete naručiti robu na mreži i primiti ga isporukom kući.

Collamask recenzije:

"Kad sam bio 35 godina prvi put sam bio suočen s bora. Ona je postala pravi problem, jer sam počeo da izgledaju starije, pojavio suhoću i ljuštenje kože. Sam otišao na moj kozmetičarka, a on mi je preporučio probati ovu masku. Nisam mogao vjerovati da obični kozmetika može dati takav dobar rezultat. Nakon nekoliko postupaka moja koža je znatno mlađa i bore su 3 puta manje."

"Bio sam štedi novac za plastične operacije kako bi povratio svoju mladost. Ali moj prijatelj preporučio da pokuša ovu masku. Nakon prve uporabe, moja koža postala glatka i baršunasta, nestao bore i crne mrlje, obložena kontura lica. Jako sam zadovoljan rezultatom."