Black Latte Slovenija

Slovenia

Black Latte - Najbolj priljubljen izdelek za hujšanje med svetovnimi zvezdniki!

 • - Pomaga odstranjevati odvečno tekočino iz telesa
 • - Pripomore k proizvajanju dopamina (hormona sreče)
 • - Pripomore k absorbciji maščobe in pretvajanju le-te v energijo

Naroči


Vsaka ženska želi jesti hrano in izgubi težo. Vsak dan nas obkrožajo številne različne okusne skušnjave - sladice, sladkor, ocvrta hrana, pica, vroč pes, omake. Toda obilno porabo te hrane povzroča povečanje telesne maščobe in zdravstvene težave. Na žalost je pridobivanje dodatne teže veliko lažje kot pekoča maščoba. Uporaba posta ali stroge prehrane je pogosto nejasna in trdo treniranje v telovadnici povzroča utrujenost in poškodbo. Ali je mogoče doma izgubiti težo brez diete in brez pretiranega fizičnega napora? Ja! Black Latte prehranski dodatek za hujšanje vam pomaga doseči svoj cilj zelo hitro in brez truda. To je edinstvena mešanica, ki temelji na kavi z aktivnim ogljem in vitaminom, ki lahko sprožijo izčrpanost maščobe, da bo vaše telo popolno v 1 mesecu!

Black Latte - prehranski dodatek za hujšanje

Black Latte za hujšanje je absolutna inovacija za ženske in moške, ki so utrujeni od težav z odvečnimi maščobami in želijo imeti delovno telo. Izdelek prispeva k izgubi teže, ne glede na vašo prehrano in telesno aktivnost. Skupaj s to okusno in dišečo pijačo lahko dan začnete z dobrim razpoloženjem in vedro. Aktivni encimi v zmesi prispevajo k izdelavi "hormona sreče" - dopomin. Poživljajoči učinek traja ves dan, izgubite apetit, se znebite stalnih občutkov lakote in se počutite dobro. Black Latte sestavine absorbira vse škodljive toksine in presežne vode, jih naravno odstranjuje iz telesa. Čutite dodatno energijo in izboljšate dobro počutje. Po nekaj dneh se bodo številke na lestvicah zagotovo znižale.

Tukaj je svetovno znana nutricionistka Cynthia Pascal:

Vse ženske vedno iščejo univerzalni recept za hujšanje. V svoji praksi aktivno priporočam uporabo mešanice latte in aktivnega oglja zjutraj. Ta pijač ima pozitiven učinek na izboljšanje zdravja, odstranjuje toksine iz telesa in pospeši presnovo. Z redno uporabo takšne pijače za zajtrk lahko v enem mesecu izgubite do 10 kg, ne da bi se obremenili s težkimi športnimi vajami in brez omejevanja prehrane. Vsem ženskam priporočam, da poskusijo Black Latte za izgorevanje maščobe. To je okusen in 100-odstoten zdrav izdelek!

Black Latte kako deluje? Ta prehranski dodatek je bil razvit v ZDA in izpolnjuje evropske standarde kakovosti. Sestava proizvoda je popolnoma neškodljiva - vsebuje L-karnitin, kokosovo mleko, aktivni ogljik, omega-3, vitamine, aminokisline in uporabne antioksidante. Je sposoben zmanjšati proizvodnjo maščobnih celic za 80%, aktivirati naravni proces izgorevanja visceralne maščobe, odstraniti toksine in presežek telesne tekočine.

Koristne lastnosti Black Latte

V samo dveh letih je ta prehrambeni dodatek dosegel prvo mesto pri uvrstitvi najboljših izdelkov za hujšanje. Bila je pred najbolj znanih dietnih tablet, priljubljenih diet in športnih programov za učinkovitost. Z ustrezno in redno uporabo te pijače lahko v 1-2 mesecih izgubite do 15 kg.

Na športnem forumu smo našli Black Latte pregledi od ljudi, ki so že poskusili ta izdelek. Več kot 90% kupcev je bilo zadovoljno z učinkovitostjo tega programa za zmanjšanje telesne mase in priporočam svojim prijateljem. Danes takšni program uporabljajo znane hollywoodske znane osebnosti in ljudje. Priporočajo ga najboljši strokovnjaki za prehrano in imate priložnost, da takoj naročite Black Latte Slovenija po ugodni ceni!

Koristne lastnosti pijače:

 1. 1. Razdelite in pretvarjate maščobe v energijo v najbolj problematičnih predelih vašega telesa.
 2. 2. Odstranjuje odvečno vodo in toksine iz telesa.
 3. 3. pospešuje metabolizem in črevesno funkcijo.
 4. 4. Zmanjšuje apetit in lakoto.
 5. 5. Izboljša delovanje možganov in poveča učinkovitost.
 6. 6. pomaga telesu, da neodvisno nadzoruje količino porabljenih kalorij.
 7. 7. Znižuje raven sladkorja v krvi.
 8. 8. Nadzorovanje ravni holesterola.

Način uporabe: vzemite 2 žlici praška in premešajte s 300 ml tople vode. Na zajtrk vzemite pijačo 1 uro na dan. Trajanje tečaja izgube teže je 30 dni.

Opozorilo: izdelek Tablete za hujšanje mriyasi.com vsebuje kofein, zato ga med nosečnostjo ali dojenjem ne priporočamo. Dopolnilni prehranski dodatki so na voljo samo za odrasle. Upoštevajte podatke na etiketi. Ne prekoračite priporočenega dnevnega dodatka.

Pogoji shranjevanja: hranilni prehranski dodatek hranite samo v originalni embalaži na suhem mestu pri temperaturi, ki ni višja od 25°C.

Fotografije pred in po hujšanju:

Kje kupiti Black Latte v Sloveniji?

V zadnjem času se je pojavilo veliko analogov in ponaredkov tega prehranskega dopolnila. Če ne poznate kje kupiti Black Latte v Sloveniji, vam bomo pomagali najti neposrednega prodajalca. 100% originalno mleko z aktivnim ogljem se prodaja le v uradni spletni trgovini. Ne morete Black Latte kupiti v lekarni, zato ne izgubite časa, ki iščejo ta prehranski dodatek.

Obiščite uradno spletno stran in naročite najboljši gorilnik naravnega maščob zdaj! Do konca meseca Black Latte cena po znižanju popusta za polovico.