Mass Extreme България

Bulgaria

Mass Extreme - Най-добрата хранителна добавка за изграждане на мускулна маса!

 • - Максимално уголемяване на мускулна маса даже до 96%
 • - Повече сила дори с 147%
 • - 30% повече сила, за да тренирате още по-интензивноr

Поръчайте


Тежкото обучение ни дава само 35% от резултата при изграждането на мускулите. Повече от 70% зависи от вашата диета и приблизително 5% от генетичното наследство. Професионалните спортисти обръщат особено внимание на ежедневната си диета, когато искат да намалят нивото на подкожна мастна тъкан, да увеличат мускулната маса и да подобрят атлетичното представяне. Тялото на един спортист непрекъснато е обект на тежко физическо натоварване и се нуждае от голямо количество хранителни витамини и микроелементи. Редовната диета на пилешки гърди или зелена салата не може да компенсира енергийните разходи на нашето тяло и не е достатъчна за изграждането на нови мускулни влакна. Много е важно да използвате концентрирани витаминови комплекси, суроватъчен протеин и здравословни хранителни добавки, които могат да помогнат за постигането на добър мускулен растеж.

Спортните добавки се предлагат на пазара в широк диапазон и за някои хора е трудно да намерят най-добрия продукт за себе си. Днес ще говорим за новата универсална формула, която е подходяща за начинаещи и професионални спортисти. Представяме на вашето внимание Mass Extreme хранителна добавка за растеж на мускулите. Това е абсолютният шампион на пазара за спортна храна през 2018 г.! Най-добрата хранителна добавка за мъже, които изграждат мускули, се отървете от излишните мазнини и повишават нивото на тестостерона в организма. Продуктът има всички полезни свойства, които са необходими за работа с максимален интензитет и стрес. Проектиран специално за спортисти, този продукт ускорява анаболизма на мускулите колкото е възможно по-скоро, подобрява усвояването на протеините, стимулира сърдечно-съдовата система и повишава издръжливостта ви при тренировка.

Mass Extreme - капсули за растеж на мускулите

Mass Extreme за изграждане на мускули показва невероятна ефективност от първите дни на използване. Съставът на капсулите съдържа само естествени и здрави микроелементи, които могат да ускорят растежа от 3-4 пъти, както и да получат суха мускулна маса без излишната мазнина. Вашето тяло ще стане по-видно и ще предизвика възхищение от другите. Благодарение на правилната комбинация от активни съставки можете да се възстановите от трудните тренировки много по-бързо. Капсулите повишават издръжливостта и производителността с 147%, намаляват риска от наранявания и мускулни натоварвания, подобряват работата на храносмилателната система и дават на тялото си мощен тласък!

Всички Mass Extreme съставки са 100% естествени и безопасни. Капсулите съдържат мощна комбинация от активни киселини, витамини, минерали, аминокиселини и растителни екстракти, които стимулират производството на тестостерон и хормон на растежа. Получавате гарантирани подобрения и може да постигнете максимални резултати без странични ефекти (гадене, запек, диария, главоболие, тахикардия и т.н.).

Експертно мнение:

Mass Extreme за увеличаване на тестостерона е най-добрата хранителна добавка за мъже, които мечтаят да имат красиво тяло и добри мускули. През 2013 г. учените във Флорида провеждат клинични проучвания върху отделните компоненти на този продукт. В резултат на научните експерименти успяхме да установим, че фосфатидиновата киселина, която се съдържа в състава на капсулите, е най-добрият стимулатор за изграждането на мускулите. С този продукт повече от 95% от участниците в експериментите успяха да спечелят максимум 3 кг. Мускулна маса без мазнини в рамките на 21 дни. В същото време повечето спортисти подобриха резултатите си в основни упражнения, увеличиха собствената си издръжливост и мотивация.

Полезни свойства Mass Extreme

Правилно избраните компоненти на тази хранителна добавка взаимно подобряват полезните свойства един на друг и повишават общото ниво на ефективност. Ако използвате това решение, имате чудесна възможност да промените драстично тялото си и да го направите без да използвате забранено допинг.

Mass Extreme как работи:

 1. 1. Мускулната маса се увеличава до 97% без излишната мазнина.
 2. 2. Отслабвам.
 3. 3. Тялото придобива облекчение и красиви мускули.
 4. 4. Силата ви се увеличава с 35-40%.
 5. 5. Издръжливостта се увеличава с почти 150%.
 6. 6. Ще можете да издържате на тренировки с максимален товар и интензивност.
 7. 7. Периодът на възстановяване след деня на обучението е наполовина.
 8. 8. Можете да подобрите атлетичното представяне.
 9. 9. Капсулите стимулират производството на естествен тестостерон.

Mass Extreme България е пълен комплект от всички необходими вещества за спортно здраве. От първите дни ще почувствате забележимо подобрение в състоянието на тялото си, ще можете да получите допълнителна мотивация и бързо да постигнете целта си. Mass Extreme отзиви съобщават, че след една седмица има забележимо увеличение на мускулната маса.

Къде да купя Mass Extreme в България?

Повечето купувачи опитайте Mass Extreme купете в аптеката, но това не е успешно. Факт е, че този продукт не се продава в аптеки и може да бъде поръчан директно от производителя. Ще ви помогнем да направите правилния избор. BP-PB.com не продава тази диетична добавка, но тогава знаем къде да купя Mass Extreme в България.

Официалният онлайн магазин работи денонощно. Можете да посетите уеб сайта, да попълните формуляр и да получите стоките, доставени в дома ви. Mass Extreme цена е най-печеливша!

Buy Now!