ThermaFix România

Romania

Restaurarea articulațiilor genunchiului fără pilule și injecții

  • - Eliminarea imediată a durerii
  • - Întoarce mobilitatea articulațiilor
  • - Stimulează reînnoirea cartilajului

 Comandă 


Pentru leziuni, artrită și dureri cronice ale genunchiului, multe persoane folosesc diverse creme, unguente sau antiderapant. Dar multe dintre aceste produse au o eficiență scăzută sau sunt dăunătoare pentru sănătatea noastră. Pentru a rezolva problema rapid și în siguranță pentru organism, utilizați ThermaFix genunchiera. Un dispozitiv inovator care vă permite să fixați articulația și să accelerați procesul de recuperare prin încălzire la temperatura optimă. Această metodă brevetată a devenit o adevărată descoperire științifică. Astăzi, un bandaj de încălzire este utilizat în mod activ în medicina sportivă pentru o recuperare mai rapidă după entorse sau deteriorarea articulațiilor.

ThermaFix - genunchiera de incalzire

Ce este ThermaFix genunchiera de incalzire? Acesta este un dispozitiv multifuncțional care asigură eliminarea garantată a cauzelor durerii și inflamației articulațiilor acasă. Datorită elementului de încălzire încorporat, bandajul este capabil să mențină o temperatură stabilă până la +60 C°. Țesutul dens ține în mod fiabil articulația genunchiului în poziția corectă și îl împiedică să se deplaseze în lateral. Expunerea termică poate spori circulația sângelui și afluxul de nutrienți la epicentrul durerii. Procesul de regenerare a celulelor și țesuturilor este accelerat, inflamația este îndepărtată și procesul de recuperare este început. Dispozitivul are o intrare USB, datorită căreia îl puteți conecta la o sursă de alimentare, laptop sau computer. Un sistem intuitiv de control vă permite să înțelegeți rapid munca bandajului fără abilități speciale.

Ce spun experții:

Tratez sportivii pentru durerile de genunchi de peste 10 ani. Datorită efortului fizic ridicat, articulațiile și ligamentele genunchiului sunt adesea deteriorate și acest lucru provoacă simptome neplăcute. Consider că utilizarea unguentelor sau a tabletelor este ineficientă, deoarece au un risc ridicat de recidivă. Până în prezent, cel mai bun tratament este de ThermaFix pentru dureri articulare. Acest dispozitiv vă permite să eliminați cauza sindromului durerii și contribuie la refacerea naturală a cartilajului deteriorat. Procedând astfel, nu dăunează sistemului digestiv, ficatului sau pielii.

Proprietăți utile ThermaFix

Câteva motive pentru care ar trebui să alegeți acest produs special:

  • - Cel mai bun mod de a trata durerile articulare, artrita, artroza și leziunile sportive.
  • - Sistem de încălzire inteligent pentru recuperarea rapidă a țesutului deteriorat.
  • - Materiale ecologice care lasă aerul să permită pielii să respire.
  • - Stabilizează genunchiul și îți permite să mergi, să stai, să alergi sau să te ghemuiești liber.
  • - De 8 ori mai repede reface articulațiile decât unguentele și comprimatele.

ThermaFix pret, cumpăra de la farmacie:

Datorită cererii mari din 2020, vânzările de genunchi în farmacii sunt temporar indisponibile. Dar atunci poți oricând să mergi ThermaFix România comanda online pe site-ul producătorului.