Bigboy България

Bulgaria

ГЕЛ ЗА УГОЛЕМЯВАНЕ НА ПЕНИСА

  • - УВЕЛИЧИВА ДЪЛЖИНАТА И ДЕБЕЛИНАТА!
  • - БЕЗОПАСЕН И ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА!
  • - ФОРМУЛА: ГРАДИНСКИ ЧАЙ + РОЗОВА РОДИОЛА

Поръчайте


Качеството на секса зависи от твърдостта и стабилността на ерекцията. Много мъже на средна възраст първо се сблъскват с проблем в леглото и за тях това се превръща в истинско бедствие. Но още по-лошо е, ако пенисът е малък, което не позволява да достави удоволствие на партньор в секса. Това е трудна ситуация, която трябва да се реши. Съвременните производители предлагат различни методи за решаване на този проблем. Например някои секс магазини продават вакуумни депозити, удължители или други механични устройства, които уж могат да удължат пениса. Но ефективността на тези устройства не е повече от 8%. В този случай винаги има голяма вероятност от нараняване на меките тъкани на пениса или провокира спазми. Хирургията се счита за по-кардинално решение. Средната цена на такава операция в ЕС е около 5000-7000 евро. Заедно с високата цена, пациентът приема всички рискове от обща анестезия и следоперативния период.

Bigboy - крем за уголемяване на пениса

Ако искате да разрешите деликатния си проблем, но в същото време да запазите здравето и репродуктивната си функция, откажете съмнителни процедури или устройства. Освен това днес Bigboy гел за уголемяване на пениса се появи в продажба. Това е иновативен продукт, който може значително да засили мъжката ерекция и естествено да разтегне меките тъкани на пениса за растеж. Formlua има локален вазодилататиращ ефект, засилва притока на кръв и доставката на кислород към кавернозните тела на пениса. След 2-4 седмици редовен масаж на пениса с този гел можете:

  • - Увеличете сексуалната потентност и издръжливост.
  • - Увеличете нивото на тестостерон в организма.
  • - Да се гарантира стабилността на ерекцията във всяка възраст.
  • - За увеличаване на притока на кръв към тазовите органи за предотвратяване на аденом на простатата и простатата.
  • - Увеличете продължителността на полов акт.
  • - Увеличете размера на пениса с 3-5 см.

Нека се опитаме да разберем как работи? Мъжкият пенис се състои от кавернозно тяло, камерата на което се пълни с кръв по време на ерекция. Поради лоша циркулация на кръвта или липса на кислород, притокът на кръв може да се влоши. Това причинява проблеми като еректилна дисфункция, преждевременна еякулация и пенис, който не е достатъчно голям. Активните ензими и афродизиаци в състава на този гел имат положителен ефект върху кръвоносните съдове и осигуряват производството на NO2 (азотен оксид). Това води до разширяване на кръвоносните съдове и увеличаване на притока на кръв към тазовите органи. По този начин Bigboy за увеличаване на ерекцията нежно и безопасно разтяга камерата на кавернозното тяло и допринася за увеличаване на дължината и обиколката.

Полезни свойства Bigboy

Bigboy крем за уголемяване на пениса не съдържа синтетични добавки или стероиди. Това е естествена нехормонална формула, базирана на растителни екстракти и витамини. Продуктът повлиява благоприятно състоянието на пикочно-половата система, подобрява кръвообращението и гарантира естественото премахване на много проблеми в спалнята. Можете да усетите благоприятния ефект още след първия масаж.

Начин на употреба:

Кремът се прилага 1 път на ден (за предпочитане 15 минути преди полов акт). За да изпълните процедурата за масаж, нанесете малко количество гел върху чист и сух пенис и разтривайте 7-11 минути. Тъй като Bigboy съставките е само естествен и безопасен, формулата бързо се абсорбира в кожата и не оставя следи върху прането. За да постигнете стабилност на ерекция, достатъчно е да нанесете гела веднъж преди планирания секс. Ако искате да увеличите пениса с 3-5 см, ще отнеме поне 30 дни. През този период ще е необходимо да се провеждат ежедневни масажни процедури в съответствие с инструкциите и препоръките на производителя.

Гелът се предлага в специализирана епруветка от 50 ml и има стандартни препоръки за условията на съхранение. Срок на годност след отваряне на опаковката - не повече от 12 месеца. Bigboy цена е посочен на уебсайта на продавача.

Клинични изследвания Bigboy България:

През 2020 г. група европейски учени проведоха проучване, за да проучат ефекта на отделните съставки на този крем върху сексуалната функция при мъжете. За провеждане на научен експеримент е избрана доброволна група от респонденти от 350 мъже на различна възраст, физика и здравословно състояние. В продължение на 30 дни участниците в експеримента трябваше да правят масаж, използвайки този гел. След края на изследването резултатите надминаха всички очаквания. 89% от мъжете регистрират подобрение в ерекцията и премахване на симптомите на еректилна дисфункция. 94% от участниците в експериментите успяха да увеличат размера на пениса си, което се доказва с Bigboy снимка преди и след прилагането. 91% се отърваха от комплексите и чувствата за малоценност, станаха по-уверени в себе си и своята мъжественост. 100% от доброволците биха се съгласили да препоръчат продукта на своите приятели.

Bigboy купи в аптеката не е възможно. Този продукт се продава само чрез официалния уебсайт. Така производителят защитава стоките си от фалшификати. За да получите Bigboy поръчай, трябва да се регистрирате в сайта и да попълните онлайн формата за поръчка. Пакетът ще бъде в плътна черна опаковка, така че никой няма да знае за съдържанието, освен вас.