Bigboy Magyarország

Hungary

Kétszer VASTAGABB, másfélszer HOSSZABB!

  • - Megnöveli a péniszt
  • - Felgyorsítja partnere orgazmusát
  • - Meghosszabbítja az erekciót

Megrendelés


A szex minősége az erekció keménységétől és stabilitásától függ. Sok középkorú férfi először az ágyban tapasztal problémát, és számukra ez valódi katasztrófává válik. Még ennél is rosszabb, ha a pénisz kicsi, ami nem teszi lehetővé a szexuális partner élvezetének biztosítását. Ez egy nehéz helyzet, amelyet kezelni kell. A modern gyártók különféle módszereket kínálnak a probléma megoldására. Például egyes szexboltok vákuumlerakókat, hígítókat vagy más mechanikus eszközöket árulnak, amelyek állítólag meghosszabbíthatják a péniszt. De ezeknek az eszközöknek a hatékonysága nem haladja meg a 8% -ot. Ebben az esetben mindig nagy a valószínűsége annak, hogy a pénisz lágy szövetei megsérülnek, vagy görcsöket provokálnak. A műtétet kardinálisabb döntésnek tekintik. Egy ilyen művelet átlagos költsége az EU-ban körülbelül 5000–7000 euró. A magas költségekkel együtt a beteg vállalja az általános érzéstelenítés és a posztoperatív időszak összes kockázatát.

Bigboy - pénisznövelő krém

Ha meg akarja oldani a kényes problémáját, de ugyanakkor megőrizni az egészségét és a reproduktív működését, utasítsa el a kétes eljárásokat vagy eszközöket. Ráadásul ma a Bigboy pénisznövelő gél jelent meg eladóban. Ez egy innovatív termék, amely jelentősen fokozhatja a férfi erekciót és természetesen meghosszabbítja a pénisz lágy szöveteit a növekedés érdekében. A Formlua helyi értágító hatású, javítja a pénisz üreges testének véráramát és oxigénellátását. A pénisz 2-4 hetes rendszeres masszírozása után ezzel a géllel:

  • - Növelje a szexuális potenciált és az állóképességet.
  • - Növelje a testoszteron szintjét a szervezetben.
  • - Az erekció stabilitásának garantálása bármilyen életkorban.
  • - A medencei szervek véráramának fokozása a prosztata és a prosztata adenoma megelőzése érdekében.
  • - Növelje a nemi közösülés időtartamát.
  • - Növelje a pénisz méretét 3-5 cm-rel.

Próbáljuk megérteni a hogyan működik? A férfi pénisz egy üreges testből áll, amelynek kamrája erekció során vérrel van feltöltve. A rossz vérkeringés vagy az oxigénhiány miatt romlik a véráramlás. Ez olyan problémákat okoz, mint az erekciós zavar, a korai magömlés és a nem elég nagy pénisz. A gél összetételében lévő aktív enzimek és afrodiziákumok pozitív hatással vannak az erekre, és biztosítják az NO2 (salétrom-oxid) képződését. Ez az erek kiszélesedéséhez és a medencei szervek megnövekedett véráramlásához vezet. Így a Bigboy pénisznövelő finoman és biztonságosan kinyújtja az üreges test kamráját, és hozzájárul a hossz és kerület növekedéséhez.

Hasznos tulajdonságok Bigboy

A Bigboy pénisznövelő krém nem tartalmaz szintetikus adalékokat vagy szteroidokat. Ez egy természetes, nem hormonális készítmény, amely növényi kivonatokon és vitaminokon alapul. A termék kedvezően befolyásolja a urogenitális rendszer állapotát, javítja a vérkeringést és biztosítja a hálószobában jelentkező számos probléma természetes kiküszöbölését. Az első masszázs után érezheti a jótékony hatást.

Felhasználási módszer:

A krémet naponta egyszer alkalmazzuk (lehetőleg 15 perccel a nemi közösülés előtt). A masszázs elvégzéséhez vigyen fel egy kis mennyiségű gélt egy tiszta és száraz péniszre, és dörzsölje 7-11 percig. Mivel a Bigboy összetevők csak természetes és biztonságos, a formula gyorsan felszívódik a bőrbe, és nem hagy maradékot a ruhaneműn. Az erekció stabilitásának eléréséhez elegendő a gélt egyszer felvinni a tervezett szex előtt. Ha a péniszt 3-5 cm-rel szeretné megnövelni, akkor legalább 30 nap szükséges. Ebben az időszakban a gyártó utasításainak és ajánlásainak megfelelően mindennapi masszázskezelést kell végezni.

A gél speciális 50 ml-es csőben kapható, és szabványos ajánlásokat tartalmaz a tárolási körülményekre vonatkozóan. Felhasználhatósági idő a csomagolás felnyitása után - legfeljebb 12 hónap. A Bigboy ár szerepel az eladó webhelyén.

Klinikai vizsgálatok Bigboy Magyarország:

2020-ban az európai tudósok egy csoportja kutatást végzett a krém egyes összetevőinek a férfi szexuális működésre gyakorolt hatásáról. Tudományos kísérlet elvégzéséhez a válaszadók önkéntes csoportját választották ki 350, különböző életkorú, testi és egészségügyi állapotú férfi közül. A kísérlet résztvevőinek 30 napig kellett masszázst végezni e gél használatával. A kutatás befejezése után az eredmények meghaladták az összes várakozást. A férfiak 89% -a javította az erekciót és az erekciós rendellenességek tüneteit. A kísérletekben részt vevők 94% -a képes volt megnövelni a pénisz méretét, amit az alkalmazás előtt és után a Bigboy fénykép bizonyít. 91% megszabadult az alacsonyabbrendűség komplexeitől és érzéseitől, magabiztosabbá vált önmagában és férfiasságában. Az önkéntesek 100% -a beleegyezik abba, hogy ajánlja a terméket barátainak.

A Bigboy vásárolni a gyógyszertárban nem lehetséges. Ezt a terméket csak a hivatalos honlapon keresztül értékesítik. Így a gyártó megvédi áruit a hamisításoktól. Ahhoz, hogy Bigboy rendelés beszerezhessen, regisztrálnia kell a webhelyen, és ki kell töltenie az online megrendelőlapot. A csomag sűrű, fekete csomagolásban lesz, így senki sem fog tudni a tartalomról Ön kivételével.