Bigboy Ελλάδα, Κύπρος

Greece

Δύο φορές ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΌ, και ενάμισι φορές ΠΙΟ ΜΑΚΡΎ!

  • - Μεγεθύνει το πέος
  • - Επιταχύνει τον οργασμό της συντρόφου
  • - Επεκτείνει την διέγερση

Παραγγελία


Η ποιότητα του σεξ εξαρτάται από τη σκληρότητα και τη σταθερότητα μιας στύσης. Πολλοί άντρες μέσης ηλικίας συναντούν πρώτα ένα πρόβλημα στο κρεβάτι και για αυτούς γίνεται μια πραγματική καταστροφή. Αλλά ακόμα χειρότερα, αν το πέος είναι μικρό, που δεν επιτρέπει να δώσει ευχαρίστηση σε έναν σύντροφο στο σεξ. Πρόκειται για μια δύσκολη κατάσταση που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Οι σύγχρονοι κατασκευαστές προσφέρουν διάφορες μεθόδους για την επίλυση αυτού του προβλήματος. Για παράδειγμα, μερικά σεξουαλικά καταστήματα πωλούν υπολείμματα κενού, επεκτάσεις ή άλλες μηχανικές συσκευές που υποτίθεται ότι μπορούν να επεκτείνουν το πέος. Αλλά η αποτελεσματικότητα αυτών των συσκευών δεν είναι μεγαλύτερη από 8%. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει πάντα υψηλή πιθανότητα τραυματισμού στους μαλακούς ιστούς του πέους ή προκαλεί σπασμούς. Η χειρουργική επέμβαση θεωρείται πιο καρδιακή απόφαση. Το μέσο κόστος μιας τέτοιας επιχείρησης στην ΕΕ είναι περίπου 5000-7000 ευρώ. Μαζί με το υψηλό κόστος, ο ασθενής δέχεται όλους τους κινδύνους από τη γενική αναισθησία και την μετεγχειρητική περίοδο.

Bigboy - κρέμα για μεγέθυνση του πέους

Εάν θέλετε να επιλύσετε το ευαίσθητο πρόβλημα σας, αλλά παράλληλα να διατηρήσετε την υγεία και την αναπαραγωγική σας λειτουργία, αρνούνται αμφίβολες διαδικασίες ή συσκευές. Επιπλέον, το Bigboy Ζελέ για την αύξηση του πέους τέθηκε σε πώληση σήμερα. Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν που μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την ανδρική ανάρρωση και φυσικά να τεντώσει τους μαλακούς ιστούς του πέους για ανάπτυξη. Το Formlua έχει τοπικό αγγειοδιασταλτικό αποτέλεσμα, ενισχύει τη ροή του αίματος και την παροχή οξυγόνου στα σπυράκια του πέους. Μετά από 2-4 εβδομάδες κανονικού μασάζ του πέους με αυτό το τζελ μπορείτε:

  • - Αυξήστε τη σεξουαλική δύναμη και την αντοχή.
  • - Αυξήστε το επίπεδο της τεστοστερόνης στο σώμα.
  • - Για να εξασφαλιστεί η σταθερότητα μιας στύσης σε οποιαδήποτε ηλικία.
  • - Να αυξήσει τη ροή του αίματος στα πυελικά όργανα για την πρόληψη του προστάτη και του προστάτη.
  • - Αυξήστε τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.
  • - Αυξήστε το μέγεθος του πέους κατά 3-5 cm.

Ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε πώς λειτουργεί; Το αρσενικό πέος αποτελείται από ένα σπυρόσωμο σώμα, το θάλαμο του οποίου είναι γεμάτο με αίμα κατά τη διάρκεια μιας στύσης. Λόγω της κακής κυκλοφορίας του αίματος ή της έλλειψης οξυγόνου, η ροή του αίματος μπορεί να επιδεινωθεί. Αυτό προκαλεί προβλήματα όπως η στυτική δυσλειτουργία, η πρόωρη εκσπερμάτωση και ένα πέος που δεν είναι αρκετά μεγάλο. Τα ενεργά ένζυμα και αφροδισιακά σε αυτό το πήκτωμα έχουν θετική επίδραση στα αιμοφόρα αγγεία και παρέχουν την παραγωγή ΝΟ2 (νιτρικό οξείδιο). Αυτό οδηγεί στην επέκταση των αιμοφόρων αγγείων και στην αύξηση της ροής του αίματος στα πυελικά όργανα. Έτσι, το Bigboy για την αύξηση της στύσης τεντώνει απαλά και με ασφάλεια τον θάλαμο του σπηλαιώδους σώματος και συμβάλλει στην αύξηση του μήκους και της περιφέρειας.

Χρήσιμες ιδιότητες Bigboy

Το Bigboy κρέμα για μεγέθυνση του πέους δεν περιέχει συνθετικά πρόσθετα ή στεροειδή. Πρόκειται για μια φυσική μη ορμονική φόρμουλα που βασίζεται σε φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες. Το προϊόν επηρεάζει ευνοϊκά την κατάσταση του ουρογεννητικού συστήματος, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και εξασφαλίζει τη φυσική εξάλειψη πολλών προβλημάτων στο υπνοδωμάτιο. Μπορείτε να αισθανθείτε το ευεργετικό αποτέλεσμα μετά το πρώτο μασάζ.

Τρόπος χρήσης:

Η κρέμα εφαρμόζεται 1 φορά την ημέρα (κατά προτίμηση 15 λεπτά πριν τη σεξουαλική επαφή). Για να εκτελέσετε τη διαδικασία μασάζ, εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα πηκτής σε ένα καθαρό και ξηρό πέος και τρίψτε για 7-11 λεπτά. Δεδομένου ότι το Bigboy συστατικά είναι μόνο φυσικό και ασφαλές, ο τύπος απορροφάται γρήγορα στο δέρμα και δεν αφήνει καθόλου υπολείμματα στα ρούχα. Για να επιτευχθεί σταθερότητα μιας στύσης, αρκεί η εφαρμογή της γέλης μία φορά πριν από το προγραμματισμένο φύλο. Εάν θέλετε να αυξήσετε το πέος κατά 3-5 cm, θα χρειαστούν τουλάχιστον 30 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα χρειαστεί να πραγματοποιείτε καθημερινές διαδικασίες μασάζ σύμφωνα με τις οδηγίες και τις συστάσεις του κατασκευαστή.

Το πήκτωμα διατίθεται σε εξειδικευμένο σωλήνα των 50 ml και έχει τυποποιημένες συστάσεις για τις συνθήκες αποθήκευσης. Διάρκεια ζωής μετά το άνοιγμα της συσκευασίας - όχι περισσότερο από 12 μήνες. Το Bigboy τιμή παρατίθεται στον ιστότοπο του πωλητή.

Κλινικές Μελέτες Bigboy Ελλάδα, Κύπρος:

Το 2020, μια ομάδα ευρωπαίων επιστημόνων διεξήγαγε έρευνα για να μελετήσει την επίδραση των μεμονωμένων συστατικών αυτής της κρέμας στην αρσενική σεξουαλική λειτουργία. Για να πραγματοποιήσει ένα επιστημονικό πείραμα, επιλέχθηκε μια εθελοντική ομάδα ερωτηθέντων από 350 άντρες διαφορετικής ηλικίας, σωματικής διάπλασης και υγείας. Για 30 ημέρες, οι συμμετέχοντες στο πείραμα έπρεπε να κάνουν μασάζ χρησιμοποιώντας αυτό το τζελ. Μετά το τέλος της έρευνας, τα αποτελέσματα υπερέβησαν όλες τις προσδοκίες. Το 89% των ανδρών κατέγραψε βελτίωση στη στύση και την εξάλειψη των συμπτωμάτων της στυτικής δυσλειτουργίας. Το 94% των συμμετεχόντων στα πειράματα ήταν σε θέση να αυξήσουν το μέγεθος του πέους τους, το οποίο αποδεικνύεται από Bigboy φωτογραφία πριν και μετά την εφαρμογή. Το 91% ξεφορτώνεται από τα σύμπλοκα και τα συναισθήματα κατωτερότητας, γίνεται πιο σίγουρος για τον εαυτό τους και για την αρρενωπότητά τους. Το 100% των εθελοντών θα συμφωνούσε να συστήσει το προϊόν στους φίλους τους.

Το Bigboy αγοράστε στο φαρμακείο δεν είναι δυνατό. Αυτό το προϊόν πωλείται μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας. Επομένως, ο κατασκευαστής προστατεύει τα εμπορεύματά του από απομιμήσεις. Για Bigboy παραγγείλετε, θα πρέπει να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα και να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας. Το πακέτο θα είναι σε πυκνή μαύρη συσκευασία, οπότε κανείς δεν θα ξέρει για το περιεχόμενο εκτός από εσάς.