Bigboy România

Romania

De două ori E MAI GROS, de o dată și jumătate E MAI LUNG!

  • - Mărește penisul
  • - Accelerează orgasmul partenerei
  • - Prelungește erecția

 Comandă 


Calitatea sexului depinde de duritatea și stabilitatea unei erecții. Mulți bărbați de vârstă mijlocie întâmpină o problemă în pat și pentru ei devine un adevărat dezastru. Dar și mai rău, dacă penisul este mic, ceea ce nu permite să ofere plăcere unui partener în relații sexuale. Aceasta este o situație dificilă care trebuie abordată. Producătorii moderni oferă diverse metode pentru soluționarea acestei probleme. De exemplu, unele magazine sexuale vând depozite de vid, extensoare sau alte dispozitive mecanice care se presupune că pot extinde penisul. Dar eficacitatea acestor dispozitive nu este mai mare de 8%. În acest caz, există întotdeauna o mare probabilitate de rănire a țesuturilor moi ale penisului sau de a provoca spasme. Chirurgia este considerată o decizie mai cardinală. Costul mediu al unei astfel de operațiuni în UE este de aproximativ 5000-7000 de euro. Împreună cu costurile ridicate, pacientul acceptă toate riscurile cauzate de anestezia generală și perioada postoperatorie.

Bigboy - crema pentru marirea penisului

Dacă doriți să vă rezolvați problema delicată, dar, în același timp, să vă păstrați sănătatea și funcția de reproducere, refuzați procedurile sau dispozitivele dubioase. Mai mult, astăzi, Bigboy Gel pentru mărirea penisului a apărut la vânzare. Acesta este un produs inovator care poate spori semnificativ erecția masculină și întinde în mod natural țesuturile moi ale penisului pentru creștere. Formlua are un efect vasodilatator local, îmbunătățește fluxul de sânge și aportul de oxigen la corpurile cavernoase ale penisului. După 2-4 săptămâni de masaj regulat al penisului cu acest gel puteți:

  • - Crește potența sexuală și rezistența sexuală.
  • - Crește nivelul de testosteron în organism.
  • - Pentru a garanta stabilitatea unei erecții la orice vârstă.
  • - Creșterea fluxului de sânge către organele pelvine pentru prevenirea prostatei și a adenomului de prostată.
  • - Măriți durata actului sexual.
  • - Măriți dimensiunea penisului cu 3-5 cm.

Să încercăm să înțelegem cum funcționează? Penisul masculin este format dintr-un corp cavernos, a cărui cameră este umplută cu sânge în timpul unei erecții. Din cauza circulației sanguine deficitare sau a lipsei de oxigen, fluxul sanguin se poate deteriora. Acest lucru cauzează probleme precum disfuncția erectilă, ejacularea prematură și un penis care nu este suficient de mare. Enzimele active și afrodisiacii din compoziția acestui gel au un efect pozitiv asupra vaselor de sânge și asigură producerea de NO2 (oxid nitric). Aceasta duce la extinderea vaselor de sânge și la creșterea fluxului de sânge către organele pelvine. Astfel, Bigboy pentru a crește erecția întinde ușor și în siguranță camera corpului cavernos și contribuie la o creștere a lungimii și a circumferinței.

Proprietăți utile Bigboy

Bigboy crema pentru marirea penisului nu conține aditivi sintetici sau steroizi. Aceasta este o formulă naturală non-hormonală bazată pe extracte de plante și vitamine. Produsul afectează favorabil starea sistemului genitourinar, îmbunătățește circulația sângelui și asigură eliminarea naturală a multor probleme din dormitor. Puteți simți efectul benefic după primul masaj.

Mod de utilizare:

Crema se aplică de 1 dată pe zi (de preferință cu 15 minute înainte de actul sexual). Pentru a efectua procedura de masaj, aplicați o cantitate mică de gel pe un penis curat și uscat și frecați 7-11 minute. Deoarece Bigboy ingrediente este numai natural și sigur, formula este rapid absorbită în piele și nu lasă reziduuri pe rufe. Pentru a obține stabilitatea unei erecții, este suficient să aplicați gelul o dată înainte de sexul planificat. Dacă doriți să creșteți penisul cu 3-5 cm, va dura cel puțin 30 de zile. În această perioadă, va fi necesar să se efectueze proceduri zilnice de masaj conform instrucțiunilor și recomandărilor producătorului.

Gelul este disponibil într-un tub specializat de 50 ml și are recomandări standard pentru condițiile de păstrare. Perioada de valabilitate după deschiderea pachetului - nu mai mult de 12 luni. Bigboy preț este listat pe site-ul web al vânzătorului.

Studii clinice Bigboy România:

În 2020, un grup de oameni de știință europeni au efectuat cercetări pentru a studia efectul ingredientelor individuale ale acestei creme asupra funcției sexuale masculine. Pentru a efectua un experiment științific, a fost selectat un grup voluntar de respondenți dintre 350 de bărbați cu vârste diferite, fizică și stare de sănătate. Timp de 30 de zile, participanții la experiment au fost nevoiți să facă masaj folosind acest gel. După încheierea cercetării, rezultatele au depășit toate așteptările. 89% dintre bărbați au înregistrat o îmbunătățire a erecției și eliminarea simptomelor disfuncției erectile. 94% dintre participanții la experimente au reușit să crească dimensiunea penisului lor, ceea ce este dovedit cu Bigboy poze înainte și după aplicare. 91% au scăpat de complexe și sentimente de inferioritate, au devenit mai încrezători în ei înșiși și în masculinitatea lor. 100% dintre voluntari ar fi de acord să le recomande prietenilor lor produsul.

Bigboy cumpăra nu este posibil. Acest produs este vândut doar pe site-ul oficial. Astfel, producătorul își protejează mărfurile împotriva falsurilor. Pentru a ajunge la Bigboy comandă, trebuie să vă înregistrați pe site și să completați formularul de comandă online. Pachetul va fi într-un ambalaj negru dens, așa că nimeni nu va ști despre conținut decât tu.