Bigboy Slovenija

Slovenia

Dvakrat DEBELEJŠI, ena in pol krat DALJŠI! 

  • - Poveča penis
  • - Hitreje pripelje partnerico do orgazma
  • - Podaljša trajanje erekcije

Naroči


Kakovost seksa je odvisna od trdote in stabilnosti erekcije. Mnogi moški srednjih let se prvič srečajo s težavo v postelji in za njih to postane prava katastrofa. Še huje pa je, če je penis majhen, kar partnerju v seksu ne dopušča užitka. To je težko stanje, ki ga je treba reševati. Sodobni proizvajalci ponujajo različne metode za reševanje tega problema. Na primer, nekatere seks trgovine prodajajo vakuumske usedline, podaljševalce ali druge mehanske naprave, ki naj bi podaljšale penis. Toda učinkovitost teh naprav ni večja od 8%. V tem primeru je vedno velika verjetnost poškodbe mehkih tkiv penisa ali izzovejo krče. Kirurgija velja za bolj kardinalno odločitev. Povprečni stroški take operacije v EU znašajo približno 5000-7000 evrov. Skupaj z visokimi stroški pacient sprejema vsa tveganja iz splošne anestezije in pooperativnega obdobja.

Bigboy - krema za povečanje penisa

Če želite rešiti svojo občutljivo težavo, hkrati pa ohraniti zdravstveno in reproduktivno funkcijo, zavrnite dvomljive postopke ali naprave. Še več, danes se je v prodaji pojavil Bigboy gel za povečanje penisa. To je inovativen izdelek, ki lahko znatno poveča moško erekcijo in naravno raztegne mehka tkiva penisa za rast. Formlua ima lokalni vazodilatacijski učinek, povečuje pretok krvi in dotok kisika v kavernozna telesa penisa. Po 2-4 tednih redne masaže penisa s tem gelom lahko:

  • - Povečajte spolno moč in vzdržljivost
  • - Povečajte raven testosterona v telesu.
  • - Zagotoviti stabilnost erekcije pri kateri koli starosti.
  • - Povečati pretok krvi v medeničnih organih za preprečevanje adenoma prostate in prostate.
  • - Povečanje trajanja spolnih odnosov.
  • - Povečajte velikost penisa za 3-5 cm.

Poskusimo razumeti kako deluje? Moški penis je sestavljen iz kavernoznega telesa, katerega prekat je med erekcijo napolnjen s krvjo. Zaradi slabe prekrvavitve ali pomanjkanja kisika se lahko krvni pretok poslabša. To povzroča težave, kot so erektilna disfunkcija, prezgodnja ejakulacija in penis, ki ni dovolj velik. Aktivni encimi in afrodiziaki v sestavi tega gela pozitivno vplivajo na krvne žile in zagotavljajo proizvodnjo NO2 (dušikovega oksida). To vodi do širjenja krvnih žil in povečanega pretoka krvi v medeničnih organih. Tako Bigboy za izboljšanje erekcije nežno in varno razteza komoro kavernoznega telesa in prispeva k povečanju dolžine in obsega.

Uporabne lastnosti Bigboy

Bigboy krema za povečanje penisa ne vsebuje sintetičnih dodatkov ali steroidov. To je naravna nehormonska formula, ki temelji na rastlinskih izvlečkih in vitaminih. Izdelek ugodno vpliva na stanje genitourinarnega sistema, izboljšuje prekrvavitev in zagotavlja naravno odpravo številnih težav v spalnici. Blagodejni učinek lahko občutite že po prvi masaži.

Način uporabe:

Krema se nanaša 1-krat na dan (najbolje 15 minut pred spolnim odnosom). Če želite izvesti masažni postopek, nanesite majhno količino gela na čist in suh penis in drgnite 7-11 minut. Ker je Bigboy sestavine samo naraven in varen, se formula hitro vpije v kožo in na perilu ne pušča nobenih ostankov. Da bi dosegli stabilnost erekcije, je dovolj, da gel nanesete enkrat pred načrtovanim seksom. Če želite penis povečati za 3-5 cm, bo trajalo vsaj 30 dni. V tem obdobju bo potrebno izvajati dnevne masažne postopke v skladu z navodili in priporočili proizvajalca.

Gel je na voljo v specializirani 50 ml epruveti in ima standardna priporočila glede pogojev skladiščenja. Rok uporabe po odprtju pakiranja - največ 12 mesecev. Bigboy cena je naveden na spletnem mestu prodajalca.

Klinične študije Bigboy Slovenija:

Leta 2020 je skupina evropskih znanstvenikov izvedla raziskavo, s katero so preučevali vpliv posameznih sestavin te kreme na moško spolno funkcijo. Za izvedbo znanstvenega eksperimenta je bila izbrana prostovoljna skupina anketirancev med 350 moškimi različnih starosti, telesnega stanja in zdravstvenega stanja. Udeleženci eksperimenta so morali 30 dni delati masažo s tem gelom. Po koncu raziskave so rezultati presegli vsa pričakovanja. 89% moških je zabeležilo izboljšanje erekcije in odpravljanje simptomov erektilne disfunkcije. 94% udeležencev eksperimentov je lahko povečalo velikost svojega penisa, kar dokazuje Bigboy fotografijo pred in po uporabi. 91% se je znebilo kompleksov in občutkov manjvrednosti, postalo je bolj samozavestno vase in svojo moškost. 100% prostovoljcev bi se strinjalo, da bo izdelek priporočilo svojim prijateljem.

Bigboy kupiti v lekarni ni mogoče. Ta izdelek se prodaja samo na uradni spletni strani. Tako proizvajalec zaščiti svoje blago pred ponaredki. Če želite zbrati Bigboy naročiti, se morate registrirati na spletnem mestu in izpolniti spletni obrazec za naročilo. Paket bo v gosto črni embalaži, tako da nihče ne bo vedel za vsebino, razen vas.