Bigboy Hrvatska

Croatia

U dva puta DEBLJI, u jedan i pol puta DUŽE!

  • - Povećava penis
  • - Ubrzava orgazam partnera
  • - Produžuje erekciju

Narudžba


Kvaliteta seksa ovisi o tvrdoći i stabilnosti erekcije. Mnogi muškarci srednjih godina prvi se susreću s problemom u krevetu i za njih to postaje prava katastrofa. Ali još gore, ako je penis mali, što ne dopušta zadovoljstvo partnera u seksu. Ovo je teška situacija koju treba riješiti. Moderni proizvođači nude različite metode za rješavanje ovog problema. Primjerice, neke trgovine u seksu prodaju vakuumske naslage, produženike ili druge mehaničke uređaje koji navodno mogu produljiti penis. Ali učinkovitost ovih uređaja nije veća od 8%. U ovom slučaju, uvijek postoji velika vjerojatnost ozljede mekih tkiva penisa ili izazivaju grčeve. Kirurgija se smatra kardinalnijom odlukom. Prosječna cijena takve operacije u EU iznosi oko 5000-7000 eura. Zajedno s visokim troškovima, pacijent prihvaća sve rizike od opće anestezije i postoperativnog razdoblja.

Bigboy - krema za povećanje penisa

Ako želite riješiti svoj osjetljiv problem, ali istovremeno zadržati svoju zdravstvenu i reproduktivnu funkciju, odbijte sumnjive postupke ili uređaje. Štoviše, danas se u prodaji pojavio Bigboy gel za povećanje penisa. Riječ je o inovativnom proizvodu koji može značajno poboljšati erekciju kod muškaraca i prirodno istegnuti meka tkiva penisa za rast. Formlua ima lokalni vazodilatacijski učinak, pojačava protok krvi i opskrbu kisikom kavernoznim tijelima penisa. Nakon 2-4 tjedna redovite masaže penisa ovim gelom možete:

  • - Povećati seksualnu potenciju i izdržljivost
  • - Povećajte razinu testosterona u tijelu.
  • - Da bi se zajamčila stabilnost erekcije u bilo kojoj dobi.
  • - Povećati protok krvi u zdjeličnim organima radi prevencije adenoma prostate i prostate.
  • - Povećajte trajanje spolnog odnosa.
  • - Povećajte veličinu penisa za 3-5 cm.

Pokušajmo razumjeti kako funkcionira? Muški penis sastoji se od kavernoznog tijela, čija se komore napuni krvlju tijekom erekcije. Zbog loše cirkulacije krvi ili nedostatka kisika, protok krvi može se pogoršati. To uzrokuje probleme poput erektilne disfunkcije, preuranjene ejakulacije i penisa koji nije dovoljno velik. Aktivni enzimi i afrodizijaci u sastavu ovog gela pozitivno djeluju na krvne žile i osiguravaju proizvodnju NO2 (dušičnog oksida). To dovodi do širenja krvnih žila i povećanog protoka krvi u zdjeličnim organima. Dakle, Bigboy krema za povećanje penisa nježno i sigurno rasteže komora kavernoznog tijela i doprinosi povećanju duljine i opsega.

Korisna svojstva Bigboy

Bigboy za povećanje erekcije ne sadrži sintetičke aditive ili steroide. Ovo je prirodna nehormonska formula koja se temelji na biljnim ekstraktima i vitaminima. Proizvod povoljno utječe na stanje genitourinarnog sustava, poboljšava cirkulaciju krvi i osigurava prirodno uklanjanje mnogih problema u spavaćoj sobi. Blagotvoran učinak možete osjetiti već nakon prve masaže.

Način upotrebe:

Krema se nanosi 1 put dnevno (po mogućnosti 15 minuta prije spolnog odnosa). Za provođenje postupka masaže nanesite malu količinu gela na čist i suh penis i trljajte 7-11 minuta. Kako je Bigboy sastojci samo prirodna i sigurna, formula se brzo upija u kožu i ne ostavlja ostatke na rublja. Da biste postigli stabilnost erekcije, dovoljno je nanijeti gel jednom prije planiranog seksa. Ako želite povećati penis za 3-5 cm, trebat će najmanje 30 dana. Tijekom ovog razdoblja bit će potrebno provoditi svakodnevne masažne postupke prema uputama i preporukama proizvođača.

Gel je dostupan u specijaliziranoj posudi od 50 ml i ima standardne preporuke za uvjete čuvanja. Rok otvaranja nakon otvaranja pakiranja - ne više od 12 mjeseci. Bigboy cijena naveden je na web lokaciji prodavatelja.

Kliničke studije Bigboy Hrvatska:

2020. godine skupina europskih znanstvenika provela je istraživanje kako bi istražila utjecaj pojedinih sastojaka ove kreme na mušku seksualnu funkciju. Za provođenje znanstvenog eksperimenta, odabrana je dobrovoljna skupina ispitanika između 350 muškaraca različitih dobnih skupina, tjelesnog i zdravstvenog stanja. 30 dana, sudionici eksperimenta morali su masažu pomoću ovog gela. Nakon završetka istraživanja rezultati su premašili sva očekivanja. 89% muškaraca zabilježilo je poboljšanje erekcije i uklanjanje simptoma erektilne disfunkcije. 94% sudionika u eksperimentima uspjelo je povećati veličinu penisa, što dokazuje Bigboy foto prije i nakon primjene. 91% se riješilo kompleksa i osjećaja inferiornosti, postalo je samopouzdanije u sebe i svoju muškost. 100% volontera složilo bi se da proizvod preporuči prijateljima.

Bigboy kupiti nije moguće. Ovaj se proizvod prodaje samo putem službene web stranice. Tako proizvođač svoju robu štiti od lažiranja. Da biste zaradili Bigboy naručite, morate se registrirati na web mjestu i ispuniti online obrazac za narudžbu. Paket će biti u gustoj crnoj ambalaži, tako da nitko neće znati za sadržaj osim vas.