Keto Guru Slovenija

Slovenia

Skrb za bolj zdravo telo

 • - Rezultat, dosežen brez truda
 • - Brez stranskih učinkov
 • - Brez upada mišične mase

Naroči


Tradicionalna dieta za hujšanje ima nizko učinkovitost in številne pomanjkljivosti. Ko shujšate z običajno nizkokalorično prehrano, vaše telo ne dobi elementov v sledovih, ki jih potrebuje - ogljikove hidrate, maščobe, vitamine in minerale. Ob dolgotrajni izčrpanosti telesa se pojavi šibkost, razdražljivost in občutek lakote. Skupaj z maščobo izgubljate naravno moč in motivacijo, mišice se zmanjšujejo in atletske zmogljivosti zmanjšujejo. Za učinkovito hujšanje morate kombinirati pravilno prehrano z uporabo dodatnih vitaminov ali prehranskih dopolnil. Danes vam želimo povedati o novi formuli Diet + KetoGuru izdelek za hujšanje. To je optimalna strategija za hitro korekcijo telesne teže brez stranskih učinkov in brez škode za zdravje.

Keto Guru - izdelek za hujšanje

Strokovnjaki so razvili edinstven Keto Guru za hujšanje kompleks in ga uspešno preizkusili v laboratoriju. Zaradi vsebnosti zdravih in naravnih sestavin je ta izdelek popolnoma neškodljiv za ženske in moške v kateri koli starosti. Glavna prednost te diete je, da lahko v svojo prehrano dodate jajca, sir, ribe, mleko in številne druge okusne jedi, ki so s tradicionalno prehrano za hujšanje prepovedane.

Keto Guru prehransko dopolnilo za hujšanje so takojšnje šumeče tablete, ki pomagajo sprožiti proces ketoze v telesu. Kaj je to?

Ketoza je stanje telesa, pri katerem pride do pomanjkanja ogljikovih hidratov. Zaradi tega mora metabolični sistem zgorevati lastne maščobne celice, da lahko nadomesti stroške energije in ohrani zdravje celega telesa. Po mnenju mnogih strokovnih znanstvenikov je ketoza najvarnejši in najučinkovitejši način za kurjenje maščob z minimalno možnostjo ponovne pridobitve odvečne teže.

Zagotovo boste cenili prednosti uporabe tega izdelka, ko boste razumeli kako deluje? Jemanje 1 šumeče tablete na dan lahko pospešite metabolizem za 200-300%, aktivirate naravno ketozo in zavirate proizvodnjo novih maščobnih celic. Aktivna formula deluje takoj in že po prvih 14 dneh boste videli fenomenalen rezultat.

S pomočjo redne prehrane boste morali shujšati vsaj 3-6 mesecev, nenehno zavračajte okusne jedi in občutek lakote. Z uporabo instantne formule lahko izgubite do 15 kg v samo 1 mesecu, brez stresa in brez težjih fizičnih naporov. Ta možnost je optimalna za vse ljudi, ki se soočajo s težavo debelosti ali samo želijo svoje telo spraviti v popolno obliko pred začetkom poletnih počitnic.

Mnenje nutricionista:

V samo nekaj mesecih je prodaja Keto Guru Slovenija podrla vse rekorde. To ne preseneča, saj lahko s pomočjo naravnih šumečih tablet izgubite do 10 kg brez športa in do 19 kg z zmernimi fizičnimi napori v nekaj tednih. Mnogi moji kupci so uporabljali ta izdelek in bili zadovoljni z rezultati. Nihče se ni pritožil zaradi slabega počutja in stranskih učinkov. Zelo pomembno je, da ta formula ne vsebuje kofeina ali sladkorja, zato je popolnoma varna za srčno-žilni sistem. Po mojem mnenju je to najboljši odgovor na vprašanje, kako hitro shujšati doma? Če imate sedeč življenjski slog ali genetsko nagnjenje k pridobivanju teže, uporabite to orodje.

Vsi Keto Guru sestavine so popolnoma naravni in neškodljivi. Ena tableta za prehrano vsebuje L-GLUTAMIN (59 mg), vitamine skupine B (17 mg), magnezij (13 mg) in kalij (9 mg).

Način uporabe:

Vzemite 1 tableto in raztopite v 200-300 ml vode. Vzemite zjutraj 30 minut pred obroki enkrat na dan. Prehransko dopolnilo še naprej uporabljajte vsaj 1 mesec. Če pride do posamezne reakcije na posamezne sestavine zdravila, priporočamo, da prenehate z uporabo.

Uporabne lastnosti KetoGuru

Prednosti:

 • - Najhitrejši način aktiviranja celotne ketoze v telesu.
 • - 100% naravnih sestavin brez kemije, brez GSO, brez sladkorja, brez glutena.
 • - Deluje takoj.
 • - Certificirana in patentirana formula.
 • - Več kot 100.000 zadovoljnih strank.
 • - Pospeši metabolizem 2-3 krat v nekaj dneh.
 • - Zavira apetit in lakoto.
 • - Nadomešča pomanjkanje vitaminov in aminokislin.
 • - Zajamčena izguba do 15 kg odvečne teže v samo 2-4 tednih.
 • - Keto Guru cena ceneje od drugih dietnih izdelkov v trgovini.

Če želite preveriti učinkovitost uporabe tega orodja, si lahko z ustreznim hashtagom preberete ocene strank ali pogledate Keto Guru fotografija na Instagramu. Opozoriti vas želimo na dejstvo, da je Keto Guru kupite v lekarni nemogoče, ker se je proizvajalec odločil, da bo blago prodal samo prek uradne spletne strani.

Ali želite Keto Guru naročiti? Nato kliknite na gumb in samodejno boste preusmerjeni na stran za odjava. Izpolnite obrazec in počakajte, da pokliče vodja prodaje. Pošiljka bo poslana na navedeni naslov in prejeli jo boste lahko v nekaj dneh.