WondaLips România

Romania

Buze pline în mod natural, fără ajutorul injecţiilor şi intervenţiilor chirurgicale

 • - UMPLE ŞI TONIFICĂ BUZELE
 • - SUBLINIAZĂ CONTURUL BUZELOR
 • - 100% INGREDIENTE NATURALE

 Comandă 


Faceți cunoștință cu modul revoluționar de a crește buzele fără injecții și fără silicon! WondaLips crema de buze cu acid hialuronic va ajuta toate femeile să obțină forma și volumul perfect fără proceduri scumpe și fără a dăuna sănătății. Încercați un produs care a ajutat deja 500.000 de femei din UE să obțină bureți strălucitori și sexy acasă.

Aceasta este principala descoperire în industria frumuseții și a produselor cosmetice din 2020. Acest produs este deja disponibil pe Internet, dar încă WondaLips cumpăra nu este posibil. Ai șanse mari să fii unul dintre primii care să comande online acest remediu natural și să-l primești în câteva zile.

BP-PB oferă o imagine de ansamblu detaliată a produsului cosmetic, care a devenit un adevărat bestseller la nivel mondial.

WondaLips - crema de mărire a buzelor

Buzele pline și seducătoare sunt tendința principală în moda modernă. În fiecare an, femeile trebuie să cheltuiască zeci de mii de euro pentru diferite proceduri și injecții cosmetice pentru a atinge acest efect. Multe dintre aceste metode sunt periculoase pentru sănătate și provoacă reacții adverse. De aceea, recent, mijloacele naturale pentru mărirea buzelor câștigă o largă popularitate.

Există 3 tipuri principale de astfel de produse. Prima categorie - funcționează doar vizual, cea de-a doua categorie - stimulează o agitație de sânge în această zonă și crește scurt volumul. Dar cea mai bună soluție este cea de-a treia categorie - acestea sunt componente nutritive care oferă o creștere reală a volumului și asigură o îngrijire cuprinzătoare a pielii. Al treilea grup include Wonda Lips crema de mărire a buzelor. O formulă unică dezvoltată de cosmetologi cu experiență și testată în laborator. Cu acesta, puteți obține un rezultat pozitiv mult mai rapid decât de obicei.

Vă sugerăm să studiați cu atenție problema de cum funcționează? Crema se bazează pe formula inovativă Provital®, care asigură strângerea buzelor și netezirea ridurilor fine la nivel celular. În combinație cu colagen și acid hialuronic, această substanță activă începe procesul natural de creștere a țesuturilor moi și umple buzele cu lichid suplimentar. Astfel, obțineți un contur uniform, corespunzător plinătății și hidratării buzelor.

Mulți experți europeni numesc deja acest produs principalul inamic al saloanelor de înfrumusețare. Din această cauză, cosmetologii suferă milioane de pierderi, deoarece din ce în ce mai multe femei preferă să folosească o cremă naturală în locul injecțiilor cu Botox sau silicon.

Ce spun experții:

Fiind implicat în chirurgia estetică de mai bine de 18 ani, pot spune că WondaLips pentru buze hidratante este într-adevăr un instrument eficient. Astăzi acest produs este înainte de timpul său și nu are concurenți reali. În loc de umpluturi sintetice sau chirurgie, este mai ușor și mai sigur să folosești o cremă naturală. Nu este dependență, nu are efecte secundare. Spre deosebire de injecții, nu trebuie să repetați procedura periodic - rezultatul va rămâne mulți ani.

Proprietăți utile Wonda Lips

Proprietăți utile:

 • - Stimulează creșterea țesuturilor moi și crește volumul buzelor.
 • - Netezeste ridurile si hidrateaza pielea.
 • - Întărește adipocitele.
 • - Înmoaie pielea buzelor.
 • - Ridicat în Omega-3, Omega-6, Vitamina E.
 • - Conține colagen pur 99,5%.
 • - Sursa naturală de acid hialuronic.
 • - Creează un strat protector împotriva influențelor mediului.
 • - Are efect antibacterian.
 • - Previne uscăciunea și crăparea buzelor.

WondaLips poze înainte și după aplicarea cremei demonstrează clar diferența. Machiajul natural al buzelor 100% este perfect pentru toate persoanele de peste 18 ani.

În studiile clinice ale produsului cosmetic, au luat parte 3450 de femei. Timp de 21 de zile, participanții la experiment au utilizat această formulă în conformitate cu recomandările producătorului. Conform rezultatelor testelor, 95% au reușit să crească volumul buzelor cu 1-2 mărimi, 97% au scăpat de probleme cu uscăciunea și peelingul, 100% au fost mulțumiți de efect. Niciunul dintre participanții voluntari la experiment nu a simțit efecte secundare sau alergii, deoarece WondaLips ingrediente sunt doar vitamine naturale și extracte de plante.

Unde pot cumpăra acest articol? Având în vedere cererea mare, producătorul nu are timp pentru a satisface pe deplin toate nevoile consumatorilor. Din acest motiv, crema nu este încă vândută în magazine cosmetice sau farmacii. Singura modalitate de a obține acest produs este WondaLips România pe Internet. Folosiți site-ul oficial. Completați formularul de comandă, confirmați-l prin telefon și primiți pachetul în câteva zile. Marfa este plătită în numerar la livrare după livrare.

Principalele vești din săptămâna trecută! Producătorul aranjează o campanie publicitară - pentru primii cumpărători la o valoare de WondaLips preț cu o reducere de -50%! Grăbește-te să comanzi această cremă unică în timp ce stocurile sunt încă depozitate.