WondaLips Magyarország

Hungary

Természetesen telt ajkak injekciók vagy műtétek nélkül

 • - FELTÖLTI ÉS FORMÁLJA AZ AJKAKAT
 • - KIEMELI AZ AJKAK KONTÚRJÁT
 • - 100%-BAN TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK

Megrendelés


Ismerje meg az ajkak növelésének forradalmian új módját injekciók és szilikon nélkül! A WondaLips ajakrém hialuronsavval segít minden nőnek elérni a tökéletes formát és térfogatot drága eljárások és az egészség károsítása nélkül. Próbáljon ki egy olyan terméket, amely már 500 000 nőnek segített az EU-ban fényes és szexi szivacsok otthonában.

Ez a legfontosabb felfedezés a szépség- és kozmetikai iparban 2020-ban. Ez a termék már elérhető az interneten, de a WondaLips vásárolni a gyógyszertárban még mindig nem lehetséges. Nagyon nagy esélyed van arra, hogy az elsők között az interneten rendelje meg ezt a természetes gyógyszert, és néhány nap alatt megkapja.

A BP-PB részletes áttekintést nyújt a kozmetikai termékről, amely világszerte valódi bestsellerré vált.

WondaLips - ajak kiegyenlítő krém

A teljes és csábító ajkak a modern divat fő trendje. A nőknek évente több tízezer eurót kell költeniük különféle kozmetikai eljárásokra és injekciókra e hatás elérése érdekében. Ezek közül a módszerek közül sok egészségre káros és mellékhatásokat okoz. Ez az oka annak, hogy az utóbbi időben a ajakmeghosszabbítás természetes eszközei egyre népszerűbbek.

Az ilyen termékek három fő típusa létezik. Az első kategória - csak vizuálisan működik, a második kategória - serkenti a vér rohanását ebbe a zónába, és röviden növeli a hangerőt. A legjobb megoldás azonban a harmadik kategória - ezek táplálék-összetevők, amelyek valóban növelik a mennyiséget, és átfogó bőrápolást biztosítanak. A harmadik csoportba tartozik a Wonda Lips ajak kiegyenlítő krém. Egyedülálló recept, amelyet tapasztalt kozmetikusok fejlesztettek ki és laboratóriumban teszteltek. Ezzel sokkal gyorsabban érhet el pozitív eredményt, mint általában.

Javasoljuk, hogy alaposan tanulmányozza a hogyan működik kérdését? A krém az innovatív Provital® receptúrán alapul, amely az ajkak meghúzását és a finom ráncok kiegyenlítését biztosítja sejtes szinten. A kollagénnel és a hialuronsavval kombinálva ez a hatóanyag megindítja a lágy szövetek növekedésének természetes folyamatát, és további folyadékkal megtölti az ajkakat. Így egyenletes kontúr lesz, amely megfelel az ajkak teltségének és hidratációjának.

Sok európai szakember ezt a terméket már a kozmetikai szalonok fő ellenségének nevezi. Emiatt a kozmetikusok milliós veszteségeket szenvednek, mert egyre több nő inkább természetes krémet használ a Botox vagy a szilikon injekció helyett.

Amit a szakértők mondnak:

Mivel több mint 18 éve foglalkozom az esztétikai sebészettel, elmondhatom, hogy a WondaLips az ajkak hidratálására valóban hatékony eszköz. Ma ez a termék meghaladja az idejét, és nincs valódi versenytársa. Szintetikus töltőanyagok vagy műtét helyett egyszerűbb és biztonságosabb természetes krémet használni. Nem addiktív, nincs mellékhatása. Az injekcióktól eltérően nem kell rendszeresen megismételnie az eljárást - az eredmény sok évig megmarad.

Hasznos tulajdonságok Wonda Lips

Hasznos tulajdonságok:

 • - Stimulálja a lágyrész növekedését és növeli az ajak térfogatát.
 • - Kisimítja a ráncokat és hidratálja a bőrt.
 • - Erõsíti a zsírsejteket.
 • - Lágyítja az ajkak bőrét.
 • - Magas az Omega-3, Omega-6, az E-vitamin tartalma.
 • - 99,5% tisztaságú kollagént tartalmaz.
 • - A hialuronsav természetes forrása.
 • - Védő réteget hoz létre a környezeti hatások ellen.
 • - Antibakteriális hatással rendelkezik.
 • - Megakadályozza az ajkak kiszáradását és repedését.

A krém felvitele előtt és után a WondaLips fénykép egyértelműen bizonyítja a különbséget. A 100% -ban természetes ajak smink tökéletes minden 18 évnél idősebb ember számára.

A kozmetikai termék klinikai vizsgálatában 3450 nő vett részt. A kísérlet résztvevői 21 napig ezt a képletet alkalmazták a gyártó ajánlásainak megfelelően. A tesztek eredményei szerint 95% -uk 1-2 mérettel növelte az ajkak volumenét, 97% -uk megszabadult a szárazság és a hámlás problémáitól, 100% -uk elégedett volt a kapott hatással. A kísérlet egyik önkéntes résztvevője nem érezte semmilyen mellékhatást vagy allergiát, mivel a WondaLips összetevők csak természetes vitaminok és növényi kivonatok.

Hol lehet megvásárolni ezt a terméket? A magas kereslet miatt a gyártónak nincs ideje teljes mértékben kielégíteni minden fogyasztói igényt. Ezért a krémet még nem forgalmazzák kozmetikai üzletekben vagy gyógyszertárakban. Ennek a terméknek az egyetlen módja a WondaLips Magyarország internetes beszerzése. Használja a hivatalos weboldalt. Töltse ki a megrendelőlapot, erősítse meg telefonon, és néhány napon belül megkapja a csomagot. Az árut kézbesítéskor fizetik a kézbesítés után.

A múlt hét legfontosabb hírei! A gyártó hirdetési kampányt szervez - az első vásárlók számára WondaLips ár -50% kedvezménnyel! Siess, hogy rendelje meg ezt az egyedülálló krémet, amíg a készleteket még tárolják.