BacteOFF Slovenija

Slovenia

Popolnoma se znebite parazitov, glist!

  • - Hitro in varno očisti telo parazitov z 1 kuro
  • - Zdravi in pred paraziti ščiti jetra, srce, pljuča, želodec, kožo
  • - Odpravlja gnitje v črevesju, nevtralizira jajca parazitov

Naroči


Velikokrat si privoščimo hišne ljubljenčke, jemo surove ribe v sušiju in si po vrnitvi domov pozabimo umiti roke. Toda vsa ta dejanja lahko privedejo do okužbe s paraziti in povzročijo resne zdravstvene težave. Strokovnjaki imenujejo več znakov, s katerimi je mogoče določiti helminthiazo pri ljudeh, potrdi pa lahko le popoln zdravniški pregled.

Posebnost zajedavcev je, da lahko dolgo ostanejo v tajnosti in se ne manifestirajo. V mnogih primerih se prvi simptomi okužbe pojavijo šele po nekaj tednih ali mesecih. Najpogosteje so to težave s kožo, alergije, slabokrvnost, driska ali zaprtje, povečan apetit, šibkost in depresija.

Če ste seznanjeni s temi občutki, naročite zdaj BacteOFF zdravilo proti parazitom. To je naravni koncentrat, ki temelji na rastlinskih sestavinah, ki s črvi in črvi hitro zavira simptome okužbe in jih tudi naravno odstrani iz telesa.

BacteOFF - preparat proti parazitom

Bacte OFF preparat proti parazitom - hit prodaje v letu 2020! Edinstveno prehransko dopolnilo vsebuje vse potrebne vitamine in minerale, ki imajo imunostimulirajoč učinek na telo in so sposobni zavreti življenjsko aktivnost 99% črvov. Ta brezalkoholna pijača je namenjena vsakodnevni uporabi za preprečevanje ali zdravljenje helminthiaze pri odraslih in otrocih. Navodila natančno opisujejo priporočeni dnevni vnos zdravila, odvisno od starosti pacienta.

Naravna vitaminska formula vpliva na prebavni sistem, izboljšuje delovanje srca, obnavlja delovanje jeter in trebušne slinavke. Izdelek ima blag odvajalni učinek, izboljšuje uriniranje in spodbuja tudi izločanje žolča za preprečevanje patogenih bakterij in virusov.

Poglejmo vprašanje kako deluje? Osnova življenja katerega koli parazita ali črvov je nevtralizacija imunskega sistema telesa, v katerem se nahajajo. Sestava BacteOFF za čiščenje telesa vključuje močne antioksidante in ekstrakte, ki lahko nevtralizirajo mobilnost zajedavcev in jih naredijo nesposobne. Kapljice v črevesju ustvarijo alkalno okolje, v katerem umre do 99,9% parazitskih mikroorganizmov. Hkrati izdelek ne povzroča disbioze in ne škoduje koristnim bakterijam. Z zeliščnim dodatkom se ne morete samo znebiti živih parazitov, temveč tudi uničiti njihova jajčeca. To zagotavlja 100-odstotno zaščito pred ponovno okužbo in ponovitvijo  izdelek.

Uporabne lastnosti Bacte OFF

Zakaj najboljši evropski nutricionisti priporočajo to zdravilo:

  • - Vse BacteOFF sestavine so naravne in nimajo sintetičnih dodatkov.
  • - Izdelek ne zasvoji in nima odtegnitvenega sindroma.
  • - Prehransko dopolnilo lahko vzamete v kateri koli starosti.
  • - Kapljice ne samo odpravljajo parazite, ampak tudi sprožijo regeneracijo poškodovanih tkiv in celic.
  • - Izdelek ima zagotovljeno visoko kakovost.
  • - V primerjavi s konkurenti na trgu je BacteOFF cena 40-60% cenejši.
  • - Po celjenju se ustvari stabilna imunost proti ponovni okužbi.

Strokovno mnenje BacteOFF:

Moje izkušnje potrjujejo, da je ta izdelek resnično učinkovit v boju proti helminthiazi v kateri koli fazi. Že več kot 15 let delam kot družinski zdravnik in dnevno sprejemam vsaj 4 paciente z znaki okužbe z črvi. Najpogosteje gre za lastnike hišnih ljubljenčkov ali ljudi, ki zanemarjajo pravila higiene rok. V 9 od 10 primerov priporočam BacteOFF kupiti v lekarni ali naročite prek spleta. Ta formula hitro uniči parazite in odstrani strupe iz telesa. Najpomembneje je, da kapljice ne vsebujejo kemije ali sintetičnih dodatkov, zato jih lahko jemljemo že v otroštvu. Namesto dolgotrajnega jemanja antibiotikov ali kirurškega odstranjevanja zajedavcev poskusite s tem naravnim prehranskim dopolnilom. Zagotavljam vam, da bo rezultat pozitiven!

Glede na rezultate kliničnih študij je bila učinkovitost zdravila več kot 96%. V poskusu je sodelovalo 2700 moških in žensk različnih starosti, ki so jim postavili diagnozo črvi. 30 dni po začetku zdravljenja se je velika večina bolnikov lahko znebila neprijetnih simptomov in se vrnila k polnemu življenju. Ponavljajoči pregled 6 mesecev po končanem tečaju je potrdil odsotnost ponovitve v 100% primerov.

Prehransko dopolnilo ima vse potrebne certifikate in je izdelano v skladu z mednarodnimi standardi kakovosti. Izdelek ne povzroča stranskih učinkov pod pogoji uporabe in predpisanih odmerkov.

Način uporabe BacteOFF: Kapljice jemljite v skladu s priporočeno normo za vašo starost. Nadaljujte tečaj 30 dni. Po potrebi vzemite drugi tečaj mesec dni po koncu prvega.

Bodite pozorni na BacteOFF fotografijo - tako naj bi izgledala originalna embalaža. Zaradi velikega povpraševanja je to zdravilo v lekarnah pri nas zelo težko najti. Vedno pa imate možnost naročiti Slovenija v internetu. Z -50% popustom lahko prihranite svoj denar! Izdelek ni zdravilo. Če niste prepričani v varnost tega prehranskega dopolnila, se posvetujte s strokovnjakom.