Folisin Sverige

Sweden


satsa på friskt och starkt hår!

 • - Snabbare tillväxt
 • - Bättre kvalitet på håret
 • - Begränsat håravfall

Beställ


Folisin vitaminer för hårväxt - 100% naturligt stöd för män med en benägenhet för skallighet. Den unika formeln stimulerar aktiv hårväxt, stoppar håravfall och hjälper till att bibehålla en naturlig färg. Detta är det första kosttillskottet som garanteras att stoppa hårproblemet utan dyra procedurer hos frisören och utan operation.

Kosttillskottet är utformat för att uppfylla de högsta internationella kvalitetsstandarderna. Produkten döljer inte bara symtomen på försvagat hår utan eliminerar orsaken till deras utseende. Några dagar efter kursstart förbättras märkbart hårbotten, håret blir starkare och längre. Efter 30 dagar hos 9 av 10 män minskar området med kala zoner på huvudet märkbart, blodmikrocirkulationen förbättras och den naturliga färgen återställs.

Folisin - naturliga medel mot skallighet

Det är ingen hemlighet att håravfall är ett av de vanligaste manliga problemen. Alopecia diagnostiseras hos 76% av män över 23 år. Det finns många externa och interna skäl som bidrar till denna process. Enligt experter är den enda produkten med den högsta effektiviteten idag Folisin mot håravfall. Denna formel är det bästa alternativet till olika schampon och kosmetika. Regelbunden användning av kapslar under 1-6 månader stoppar helt skallighet och startar processen med aktiv tillväxt av nytt hår.

Vad experter säger:

Håravfall är en naturlig biologisk process. Varje dag tappar vårt huvud upp till 100 hår och detta anses vara normen. Tyvärr, under påverkan av vissa faktorer, kan situationen förvärras och bli utbredd. Hittills ser jag bara en produkt som kan hjälpa till att lösa problemet - det är Foli Sin naturliga medel mot skallighet. Detta är en kombination av användbara och näringsrika vitaminer, mineraler och växtextrakt som har en gynnsam effekt på hårets allmänna hälsa. Produkten hjälper till att upprätthålla snabb tillväxt, bromsar håravfall och ger balanserad näring för att maximera förlängningen av anagenfasen. Jag vill fördela Folisin ingredienserna separat. Kapslarna innehåller inte skadlig kemi eller steroider. Detta gör mattillskottet helt ofarligt för män i alla åldrar.

Användbara egenskaper Foli Sin

Här är bara några fakta för att förstå hur fungerar det:

 • - Minskar håravfallet på cellnivå.
 • - Stimulerar ökade testosteronnivåer och undertrycker androgen (kvinnligt hormon).
 • - Förlänger anagenfasen.
 • - Stimulerar aktiv hårväxt från "sovande" lökar.
 • - Stöder hårets naturliga volym och densitet.
 • - Stärker rötterna.
 • - Motverkar utseende av mjäll och torr hårbotten.
 • - Påskyndar skäggstillväxten.

AnaGain ™ Nu är den viktigaste ingrediensen i detta näringstillskott. Detta är en växtbaserad formel som är syntetiserad från ärtgroddar. Tack vare sina fantastiska naturegenskaper stöder AnaGain ™ Nu hälsan i hud- och hårceller, stärker rötter och gör håret mer voluminöst.

Testresultat:

Kliniska studier med AnaGain ™ Nu-formeln bekräftar 78% hårväxtacceleration inom 90 dagar efter den första appliceringen. Den aktiva föreningen ökar antalet aktiva hårsäckar och dämpar helt orsakerna till för tidig alopeci. Studien omfattade 20 män i olika åldrar med en tendens till skallighet. Under den rekommenderade användningen fick de ett kosttillskott i lämplig dos. Vid Folisin foto före och efter applicering är en positiv effekt tydlig. Samtidigt klagade ingen av deltagarna i studien över försämringen av kapslarnas hälsa eller biverkningar.

Vad är Folisin Sverige? Detta är en innovativ vitaminprodukt för att upprätthålla hälsan hos manligt hår och bekämpa skallighet. Produkten är avsedd för män över 18 år som vill bli av med kala fläckar på huvudet, påskynda tillväxten av ett skägg och glömma mjäll för alltid.

Hur länge ska jag ta dessa kapslar? Varaktigheten av behandlingsförloppet beror på kroppens individuella egenskaper och av orsakerna som väckte alopeci. Kursens optimala längd är från 1 till 6 månader.

Hur man tar? Tillverkaren rekommenderar att du tar en kapsel 2 gånger om dagen (morgon och eftermiddag 30 minuter före måltider). Drick kapslar med minst 300 ml vatten.

Behöver jag ett recept? Nej, ett kosttillskott finns tillgängligt utan disk.

Kan jag Folisin köp på apoteket? Nej, den här produkten säljs endast via den officiella webbplatsen.

Jag vill veta var man kan köpa i Sverige? Beställ produkten direkt från tillverkaren via Internet. Paket skickas inom 24 timmar efter att beställningen skickats och du kommer att få den inom 3-10 dagar.

Hur mycket kostar det? Till Folisin pris en av de mest lönsamma på marknaden. Om du köper 3 paket får tre fler helt gratis! Detta antal kapslar räcker för 6 månaders daglig användning!

Buy Now!