Detonic Slovenija

Slovenia


Rešite se pred smrtjo zaradi srčnega napada ali možganske kapi! 

 • - Normalizira pritisk v prvih 6 urah zaradi bioflavonoida
 • - Povrne ton in gibljivost žil v enem kursu
 • - Učinkovito je za 1., 2., 3. fazo hipertenzije

Naroči


Detonic sredstvo proti hipertenzije je nov izdelek za normalno prekrvavitev in odpravljanje simptomov visokega krvnega tlaka. Naravni dodatek k hrani se spopada z nalogo in daje dolgoročen učinek po 1 tečaju zdravljenja. V prvih 6 urah po zaužitju kapsul se krvni tlak povrne v normalno stanje, glavobol in simptomi hipertenzije izginejo. Z vsakodnevno uporabo 30 dni se aktivnost kardiovaskularnega sistema v celoti povrne.

Mednarodna strokovna skupnost izdelek zelo ceni in ima pozitivne kritike. Za potrditev učinkovitosti tega naravnega zdravila je proizvajalec na uradni spletni strani predložil potrdila o kakovosti in rezultate kliničnih preskušanj.

Detonic - izdelek za visok krvni tlak

Hipertenzija je ena najnevarnejših bolezni ožilja. Zdravniki pravijo, da se več kot 67% bolnikov s hipertenzijo ne zaveda, da potrebujejo pomoč. Simptome pogosto zamenjujemo z običajno utrujenostjo ali prekomernim delom. Če je ne zdravimo, lahko bolezen hitro napreduje in napreduje v kronično stopnjo. Tipični zapleti hipertenzije so tromboza, srčni infarkt, možganska kap in tako naprej.

Kljub širokemu naboru zdravil proti hipertenziji v lekarnah znanstveniki nenehno iščejo učinkovitejša sredstva za preprečevanje in zdravljenje te težave. Eno najnovejših odkritij je bilo De Tonic izdelek za visok krvni tlak. Za ustvarjanje te formule je bilo porabljenih več kot 8 let znanstvenega dela in več kot 1000 laboratorijskih raziskav. Znanstvenikom je prvič uspelo ustvariti izdelek, ki ne le da zna znižati krvni tlak, ampak tudi blokira vzrok hipertenzije. Bioflavonoidi, ki so del prehranskega dopolnila, prispevajo k naravnemu čiščenju in redčenju krvi. Od prvih ur se čuti opazno izboljšanje zdravstvenega stanja, povrne se ton in elastičnost posod. Po končanem celotnem poteku zdravljenja se več kot 98% bolnikov vrne v polno življenje in za vedno pozabi na hipertenzijo!

Glavna prednost tega izdelka je sestavine. Kapsula vsebuje ekstrakt listov aloe zeliščne, izvleček bučnega semena, ekstrakt plodov gloga in številne druge rastlinske sestavine. Izdelek vsebuje visoko koncentracijo antioksidantov, vitaminov in omega-3 maščob, ki so potrebni za krepitev srčne mišice in krvnih žil.

Uporabne lastnosti De Tonic

Tu je le nekaj funkcij, ki vam pomagajo razumeti kako deluje:

 • - V nekaj urah normalizacijo krvnega tlaka.
 • - Zmanjša raven slabega holesterola v krvi.
 • - Spodbuja širitev krvnih žil in izboljšuje prekrvavitev.
 • - Blokira tvorbo krvnih strdkov in krvnih strdkov.
 • - Poveča tonus in elastičnost sten krvnih žil in arterij.
 • - Ustvari oviro pred možnimi recidivi.
 • - Odpravlja simptome hipertenzije: glavobol, slabost, črne pike pred očmi, apatija, šibkost, zaspanost, omotica, znojenje, pordelost kože.
 • - Učinkovit v kateri koli fazi bolezni.
 • - Združljivo z drugimi antihipertenzivnimi zdravili.
 • - Pospeši metabolizem in zavira apetit.
 • - Spodbuja hujšanje brez diete in vadbe.
 • - Odpravlja vnetje sluznice mehurja (cistitis).
 • - Obnavlja jetrne in ledvične celice.
 • - Izboljša prebavni sistem in se upira okužbi.
 • - Normalizira krvni sladkor, je preprečevanje sladkorne bolezni tipa 2.

Strokovno mnenje:

Sodobna znanost in medicina vesta veliko o koristnih lastnostih bioflavonoidov. Do danes so ravno te koristne snovi najučinkovitejše v boju proti hipertenziji in težavam s srčno mišico. Že vrsto let zdravim bolnike zaradi te bolezni in lahko potrdim, da hipertenzija ne izgine sama od sebe - zahteva pravilno zdravljenje. Zakaj svojim strankam priporočam Detonic kupiti v lekarni? Vse je zelo preprosto. To je 100% zeliščna formula, za katero ni potreben recept. Sestava zdravila vključuje bioflavonoide in vitamine, ki lahko ustavijo nadaljnji razvoj bolezni. Najpomembneje je, da te kapsule nimajo škodljivega učinka na jetra in nimajo kontraindikacij. Ob prvih simptomih bolezni morate takoj začeti uporabljati ta izdelek.

Lani so evropski strokovnjaki izvedli klinične raziskave, s katerimi so preučili koristne lastnosti tega prehranskega dopolnila. Od 260 bolnikov različnih starosti s simptomi hipertenzije je polovica preiskovancev prejela placebo, ostali pa so prejeli kapsule v vrednosti Detonic za zdravljenje hipertenzije. 30 dni po koncu obdobja testiranja je bila učinkovitost v skupini s placebom manjša od 8%. V drugi skupini so bili rezultati zdravljenja veliko višji. 100% preiskovancev je zabeležilo normalizacijo krvnega tlaka. 98% se jih je uspelo znebiti aritmije in glavobola, pri 90% pa je venska tromboza izginila. Na uradni spletni strani najdete Detonic fotografijo s potrdili in testnimi poročili. V letu 2020 se je povpraševanje po tem izdelku izrazito povečalo. Kupci naročajo ta naravni prah, da se znebi visokega krvnega tlaka, izgoreva maščobe in odpravi vnetni proces. Izdelek ima dolgo zdravilni učinek. Tudi po končanem tečaju bo vaš krvni tlak dolgo normalen. Vodite zdrav način življenja in na hipertenzijo boste za vedno pozabili.

Želim vedeti kje kupiti v Sloveniji za te kapsule Detonic?

V času objave tega pregleda je bil izdelek na voljo samo za prodajo po internetu. Proizvajalec se je tako odločil, da bi izključil tveganja, povezana s ponarejenim blagom. Če želite naročiti, morate samo izpolniti prijavnico na spletnem mestu prodajalca. Vaše naročilo bo oddano v 1-5 delovnih dneh. Plačilo šele po prejetju pošiljke Slovenija.

Pozor! -50% popust za nove stranke! Zdaj je Detonic cena najbolj donosna! Prihranite zdravje!