Keto Diet България

Bulgaria

БЕЗОПАСНО ОТСЛАБВАНЕ

 • - Нормализира липидния обмен
 • - Трансформират мазнините в енергия
 • - Облекчава раздразнителността, подобрява настроението

Поръчайте


Диета, която наистина дава резултати! Ако харесвате десерти, но мечтаете за перфектна фигура, опитайте Keto Diet хранителна добавка за отслабване. Това е най-полезният продукт за жени, които използват кетогенна диета за премахване на излишните мазнини и ускоряване на метаболизма. Уникалните свойства на тези ефервесцентни таблетки ви позволяват да абсорбирате мазнини и да ги превърнете в допълнителен източник на енергия. При типична диета с ниско съдържание на въглехидрати, кетоновите тела започват да се произвеждат след 7-10 дни. Заедно с Keto Diet за отслабване, тялото преминава в състояние на кетоза след 40-50 минути. В този случай не изпитвате никакви странични ефекти и вредни ефекти върху организма. Експертите високо оценяват ефективността на този продукт, а също така го смятат за най-добрия метод за бързо и безопасно отслабване.

Keto Diet - продукт за изгаряне на мазнини

Кетогенната диета се оказа високоефективна. Основният аргумент в полза на използването на този метод е стабилността на резултатите и ограниченията в диетата. В този случай има само едно правило - необходимо е да се намали консумираното количество въглехидрати до 20 г на ден. В същото време можете да продължите да ядете мазни храни: месо, риба, сирена и т.н. В резултат на рязко понижаване на нивата на кръвната глюкоза тялото е принудено да търси допълнителни източници на енергия. В този случай тялото ни преминава в състояние на кетоза, при което черният дроб произвежда специални кетонови тела за изгаряне на мазнини.

Какви са недостатъците на кетогенната диета? За да започнете кетоза, е необходимо да ограничите приема на въглехидрати за най-малко 7-10 дни. Такава рязка промяна в диетата може да причини странични ефекти и да провокира т. Нар. „Кето-грип“. В това състояние хората често изпитват слабост, сънливост, апатия, замаяност и получите други неприятни симптоми. С този инструмент изграждането на идеално тяло ще бъде много по-лесно и по-бързо.

Учените са отделили няколко години, за да разработят универсална формула за по-бърза и безопасна кетоза. Резултатът е KetoDiet продукт за изгаряне на мазнини. Това е 100% натурална формула, която ви помага да активирате процеса на интензивно изгаряне на мазнини само за няколко минути. Само една ефервесцентна таблетка на ден е достатъчна, за да свалите до 15 кг за 28 дни!

За да разберете как работи, трябва внимателно да проучите състава на продукта. Keto Diet съставките имат синергичен ефект и осигуряват максимален благоприятен ефект. Продуктът съдържа висока концентрация на малинови кетони. По своята структура и свойства те са почти идентични с кетоновите тела, които тялото ни произвежда. В хранителната добавка също са включени коензим Q10, органичен синефрин, бромелайн и комплекс от полезни аминокиселини.

Полезни свойства KetoDiet

Гледайки снимка преди и след успешно отслабване, можете да видите реални резултати. Продуктът не пристрастява и няма противопоказания, така че можете да го използвате на всяка възраст. Продуктът е идеален за решаване на всякакви проблеми и задачи, свързани с наднормено тегло. Заедно с него ще постигнете целта си няколко пъти по-бързо! Най-добрият метод за отслабване днес за всеки човек!

Защо диетолозите препоръчват тези ефервесцентни таблетки keto:

 • - Най-добрата алтернатива на кетогенната диета.
 • - Започва кетоза след 40-50 минути.
 • - Помага на тялото да не губи енергия и физическа активност.
 • - Ефективно абсорбира мастните клетки и ги превръща в енергия.
 • - Подобрява мозъчната функция и подобрява синтеза на допамин.
 • - Потиска апетита и премахва глада.
 • - Гарантиран 100% резултат след 28 дни.

Какво казват експертите:

Казвам се д-р Стюард и съм професионален диетолог. Напоследък повечето ми клиенти се интересуват от кетогенна диета и искат да изпробват този метод за отслабване. Въпреки високата му ефективност, препоръчвам внимателно да проучите този проблем. В много случаи диетата може да има отрицателен ефект, ако не използвате никакъв адювант. За да бъде отслабването бързо и безопасно, препоръчвам на всички жени купи в аптеката. Тази формула помага да се поддържа състояние на кетоза в рамките на минути след консумация на хранителна добавка. Не е нужно да контролирате стриктно приема на въглехидрати или да променяте обичайната си диета. Резултатите не чакат дълго!

Клинични изследвания Keto Diet:

През декември 2019 г. европейски учени проведоха проучвания, в които взеха участие 900 мъже и жени. Всички те имаха проблеми с наднорменото тегло от 11 до 41 кг. В продължение на 4 седмици участниците в експеримента ежедневно приемали по 1 ефервесцентна таблетка с вода. Резултати от изследванията:

 • - 99% - загуба на тегло от 8 до 16 кг.
 • - 91% - намаляване на обема на талията от 10 на 14 cm.
 • - 94% - подобряване на храносмилателната система и ускоряване на метаболизма.
 • - 88% - намаляване на целулита.
 • - 97% - повишена енергия и производителност.
 • - 100% - пълно удовлетворение от резултатите от отслабването.

Въпросът е: къде да купуват този продукт? Искаме да ви предупредим, че оригиналната хранителна добавка се продава само по интернет. Можете да поръчате стоки онлайн на уебсайта на официалния дистрибутор и да получите вашия пакет след 3-7 дни. Като се има предвид 50% отстъпка, Keto Diet цена е най-печелившата на пазара.

Оставете заявка и поръчайте веднага!