Adamour България

Bulgaria

ПУСНИ СТРЕЛАТА НА КУПИДОН!

 • - Твърда и постоянна ерекция след 10 минути
 • - Експлозивно удоволствие от интимни ласки
 • - Повишена чувствителност на ерогенните зони 3-4 пъти

Поръчайте


Adamour средство за мъжка потентност гарантира 100% резултат за всеки мъж! Многокомпонентна хранителна добавка осигурява незабавно увеличаване на сексуалната ерекция. След 1 капсула можете да увеличите продължителността на сексуалния контакт с 3-4 пъти и да увеличите чувствителността на ерогенните зони. Формулата е чудесна за мъже от 18 до 75 години, които искат да изненадат половия си партньор в леглото!

Днес можете да поръчате през интернет и да получите оригиналния продукт за 4-5 дни. В момента това е най-добрата алтернатива на Виагра и други синтетични таблетки. Възползвайте се от възможността да възстановите сексуалния си стремеж веднага!

Adamour - хапчета за импотентност

67% от мъжете над 35 години имат проблеми с ерекцията. Това може да се дължи на различни причини:

 • - Заседнал начин на живот.
 • - Наднормено тегло.
 • - Стрес и депресия.
 • - Хормонален дисбаланс.
 • - Проблеми със сърдечно-съдовата система.
 • - Неправилен секс.
 • - Инфекциозни заболявания.
 • - Психологическо самосъмнение.
 • - Синдром на очакване на неуспех, провокиран от неприятни спомени или вълнение.

Поради тези причини редовно срещате определени сексуални разстройства. Например при много мъже ерекцията изчезва в решаващия момент. Продължителността на полов акт не надвишава 3 минути и жената остава неудовлетворена. Всичко това предизвиква страх или „синдром на очакване на неуспех“. Мъж отказва попълните  секс и се страхува да не успее отново в спалнята.

Ако сте запознати с това чувство, опитайте Adamour за еректилна дисфункция. Това е съвсем нов продукт, който ще помогне за възстановяване на мъжествеността и сексуалната издръжливост. Накрая можете да почувствате увереността и контрола над ерекцията и да си върнете статута на алфа мъжкар. В момента този продукт няма конкуренти и е в голямо търсене в Европа. Имате уникален шанс да поръчате един от първите у нас и да оцените цялата ефективност след няколко дни. Повечето от мъжете, използващи това лекарство, успяха да се отърват от еректилна дисфункция без допълнително лечение.

Полезни свойства Ada Mour

Ето няколко критерия, по които как работи може да се разбере:

 • - Подобрява притока на кръв към тазовите органи поради разширяването и укрепването на кръвоносните съдове.
 • - Стимулира производството на тестостерон за повишаване на мъжкото либидо.
 • - Моментално увеличава сексуалната потентност и поддържа пениса твърд за много по-дълго.
 • - Възстановява контрола над еякулацията и спомага за удължаване на сексуалния контакт.
 • - Нормализира функцията на простатната жлеза, за да се избегне развитието на простатит или простатен аденом.
 • - Помага да се възстанови по-бързо след полов акт.

Какво е уникалното в тази хранителна добавка? Adamour съставките е основната тайна на успеха! Продуктът съдържа Muira Puama, перуанска мака, L-аргинин, цинк, Tribulus Terrestris и много други полезни компоненти. Формулата е абсолютно безопасна за мъже на всяка възраст и не причинява странични ефекти.

Мнение на експерта Adamour:

Имам 17 години медицинска практика в частна урологична клиника. През годините трябваше да се срещам с най-различни случаи на импотентност при мъжете. Въпреки широката гама от лекарства за еректилна дисфункция на пазара, е много трудно да се намери наистина ефективен продукт. Напоследък все по-често възлагам Ada Mour хапчета за импотентност на моите пациенти. За разлика от аналозите, тази хранителна добавка не съдържа химия или синтетични компоненти. От личен опит мога да потвърдя, че в 9 от 10 случая пациентите ми успяха да се отърват от проблемите в секса именно след употреба на тези капсули. Те имат положителен ефект върху ерекцията при мъжете, дори и в напреднала възраст. И най-важното е, че можете да приемате тази хранителна добавка за профилактика Adamour.

Според производителя продуктът е преминал необходимите клинични изследвания и е получил сертификат за качество. Сега не е нужно да измисляте извинения, за да избегнете фиаско в леглото. Вземете една капсула със себе си на среща и получете абсолютна увереност в солидна и стабилна ерекция.

Начин на употреба Adamour България:

Капсулите се продават без рецепта на мъже след 18-годишна възраст. За да предотвратите импотентност, приемайте по 1 капсула 30 минути преди хранене. За да премахнете симптомите на еректилна дисфункция, вземете 1 капсула сутрин половин час преди хранене и 1 капсула 20 минути преди планирания полов акт. Продължете курса за 30 дни. Ако е необходимо, преминете курса отново след 4 седмици.

*Заявените резултати могат да варират в зависимост от индивидуалните характеристики на тялото. Преди да използвате някоя хранителна добавка, се препоръчва да се консултирате със специалист.

Сега има ли все пак да разберете къде да купуват тези капсули Adamour?

Фармацевтичната компания, произвеждаща този продукт, стриктно следи за качеството. Adamour купи в аптеката в момента не е възможно. За да елиминира риска от фалшификация на стоки, производителят продава директно без посредници.

Обърнете внимание на Adamour снимка и помнете как трябва да изглежда оригиналната опаковка. За да поръчате стоки, следвайте линка и оставете заявка на официалния уебсайт. В рамките на 5 минути представители на продавача ще се свържат с вас, за да потвърдят поръчката. Продавачът гарантира 100% поверителност на сделката. Куриерът или трети страни няма да са запознати със съдържанието на пакета.

Има специална оферта за нови клиенти: Adamour цена е 50% по-евтино! Възползвайте се от отстъпката и поръчайте уникален продукт за здравето на мъжете днес България!