Adamour България

Bulgaria

ПУСНИ СТРЕЛАТА НА КУПИДОН!

 • - Твърда и постоянна ерекция след 10 минути
 • - Експлозивно удоволствие от интимни ласки
 • - Повишена чувствителност на ерогенните зони 3-4 пъти

Поръчайте


Adamour средство за мъжка потентност гарантира 100% резултат за всеки мъж! Многокомпонентна хранителна добавка осигурява незабавно увеличаване на сексуалната ерекция. След 1 капсула можете да увеличите продължителността на сексуалния контакт с 3-4 пъти и да увеличите чувствителността на ерогенните зони. Формулата е чудесна за мъже от 18 до 75 години, които искат да изненадат половия си партньор в леглото!

Днес можете да поръчате през интернет и да получите оригиналния продукт за 4-5 дни. В момента това е най-добрата алтернатива на Виагра и други синтетични таблетки. Възползвайте се от възможността да възстановите сексуалния си стремеж веднага!

Adamour - хапчета за импотентност

67% от мъжете над 35 години имат проблеми с ерекцията. Това може да се дължи на различни причини:

 • - Заседнал начин на живот.
 • - Наднормено тегло.
 • - Стрес и депресия.
 • - Хормонален дисбаланс.
 • - Проблеми със сърдечно-съдовата система.
 • - Неправилен секс.
 • - Инфекциозни заболявания.
 • - Психологическо самосъмнение.
 • - Синдром на очакване на неуспех, провокиран от неприятни спомени или вълнение.

Поради тези причини редовно срещате определени сексуални разстройства. Например при много мъже ерекцията изчезва в решаващия момент. Продължителността на полов акт не надвишава 3 минути и жената остава неудовлетворена. Всичко това предизвиква страх или „синдром на очакване на неуспех“. Мъж отказва попълните  секс и се страхува да не успее отново в спалнята.

Ако сте запознати с това чувство, опитайте Adamour за еректилна дисфункция. Това е съвсем нов продукт, който ще помогне за възстановяване на мъжествеността и сексуалната издръжливост. Накрая можете да почувствате увереността и контрола над ерекцията и да си върнете статута на алфа мъжкар. В момента този продукт няма конкуренти и е в голямо търсене в Европа. Имате уникален шанс да поръчате един от първите у нас и да оцените цялата ефективност след няколко дни.

Полезни свойства Ada Mour

Ето няколко критерия, по които как работи може да се разбере:

 • - Подобрява притока на кръв към тазовите органи поради разширяването и укрепването на кръвоносните съдове.
 • - Стимулира производството на тестостерон за повишаване на мъжкото либидо.
 • - Моментално увеличава сексуалната потентност и поддържа пениса твърд за много по-дълго.
 • - Възстановява контрола над еякулацията и спомага за удължаване на сексуалния контакт.
 • - Нормализира функцията на простатната жлеза, за да се избегне развитието на простатит или простатен аденом.
 • - Помага да се възстанови по-бързо след полов акт.

Какво е уникалното в тази хранителна добавка? Adamour съставките е основната тайна на успеха! Продуктът съдържа Muira Puama, перуанска мака, L-аргинин, цинк, Tribulus Terrestris и много други полезни компоненти. Формулата е абсолютно безопасна за мъже на всяка възраст и не причинява странични ефекти.

Мнение на експерта:

Имам 17 години медицинска практика в частна урологична клиника. През годините трябваше да се срещам с най-различни случаи на импотентност при мъжете. Въпреки широката гама от лекарства за еректилна дисфункция на пазара, е много трудно да се намери наистина ефективен продукт. Напоследък все по-често възлагам Ada Mour хапчета за импотентност на моите пациенти. За разлика от аналозите, тази хранителна добавка не съдържа химия или синтетични компоненти. От личен опит мога да потвърдя, че в 9 от 10 случая пациентите ми успяха да се отърват от проблемите в секса именно след употреба на тези капсули. Те имат положителен ефект върху ерекцията при мъжете, дори и в напреднала възраст. И най-важното е, че можете да приемате тази хранителна добавка за профилактика Adamour.

Според производителя продуктът е преминал необходимите клинични изследвания и е получил сертификат за качество. Сега не е нужно да измисляте извинения, за да избегнете фиаско в леглото. Вземете една капсула със себе си на среща и получете абсолютна увереност в солидна и стабилна ерекция.

Начин на употреба:

Капсулите се продават без рецепта на мъже след 18-годишна възраст. За да предотвратите импотентност, приемайте по 1 капсула 30 минути преди хранене. За да премахнете симптомите на еректилна дисфункция, вземете 1 капсула сутрин половин час преди хранене и 1 капсула 20 минути преди планирания полов акт. Продължете курса за 30 дни. Ако е необходимо, преминете курса отново след 4 седмици.

*Заявените резултати могат да варират в зависимост от индивидуалните характеристики на тялото. Преди да използвате някоя хранителна добавка, се препоръчва да се консултирате със специалист.

Сега има ли все пак да разберете къде да купуват в България тези капсули?

Фармацевтичната компания, произвеждаща този продукт, стриктно следи за качеството. Adamour купи в аптеката в момента не е възможно. За да елиминира риска от фалшификация на стоки, производителят продава директно без посредници.

Обърнете внимание на Adamour снимка и помнете как трябва да изглежда оригиналната опаковка. За да поръчате стоки, следвайте линка и оставете заявка на официалния уебсайт. В рамките на 5 минути представители на продавача ще се свържат с вас, за да потвърдят поръчката. Продавачът гарантира 100% поверителност на сделката. Куриерът или трети страни няма да са запознати със съдържанието на пакета.

Има специална оферта за нови клиенти: Adamour цена е 50% по-евтино! Възползвайте се от отстъпката и поръчайте уникален продукт за здравето на мъжете днес България!

Buy Now!