Alkotox Hrvatska

Croatia

RECI «NE» ALKOHOLIZMU!

 • - Eliminira žudnju za alkoholom
 • - Obnavlja oštećene jetrene stanice
 • - Briše toksine iz tijela

Narudžba


Ova će se publikacija usredotočiti na problem s kojim se suočavaju mnogi ljudi, ali ne znaju kako pronaći izlaz. Ako su za vas ovo relevantne informacije, pročitajte ih do kraja i podijelite sa svojim prijateljima. Mnogi muškarci i žene imaju problema s alkoholom. Počinje isto za sve. U početku alkohol pomaže opuštanju i oslobađanju od stresa, ali vrlo brzo postoji ovisnost o njemu. Pored toksičnih učinaka na tijelo, alkohol uništava i psihičko zdravlje. To dovodi do uništenja obiteljskih odnosa i potpune degradacije pojedinca Alkotox.

Jedna od glavnih zabluda je vjerovanje da se sami možete nositi s problemom. Statistički podaci potvrđuju da samo 12% ljudi može prestati piti samostalno bez ikakvih pomagala. S obzirom na te podatke, znanstvenici su razvili Alkotox za liječenje alkoholizma. Ovo je inovativni proizvod koji će vam pomoći da se brzo i učinkovito riješite ovisnosti o alkoholu:

 • - Bez liječnika.
 • - Bez sintetičkih tableta.
 • - Bez kodiranja i hipnoze.
 • - Nema štete zdravlju.

Alkotox - proizvod za odvikavanje od alkohola

Alkotox sredstvo protiv alkoholizma - 100% prirodan i siguran, koncentrat u obliku kapi. Formula je namijenjena prevenciji i liječenju alkoholizma u bilo kojoj fazi, kao i uklanjanju toksina iz tijela. Korisna svojstva ovog proizvoda potvrđuju se potvrdama o kvaliteti i rezultatima kliničkih ispitivanja. Prema proizvođaču, ovaj se dodatak hrani bitno razlikuje od konkurencije i pomaže u potpunosti ukloniti učinke ovisnosti o alkoholu kod kuće. Više ne morate trošiti ogromne količine na liječnike i lijekove u ljekarnama. Sada možete brzo i lako pobijediti alkoholizam!

Višekomponentni dodatak prehrani sadrži samo biljne sastojke i ne izaziva ovisnost ispunite. Za liječenje alkoholizma ili za otklanjanje simptoma mamurluka možete uzimati kapi bez recepta liječnika. Proizvod djeluje u više smjerova odjednom:

 • - Ublažava simptome povlačenja.
 • - Otklanja nagon za pićem i izaziva netoleranciju na alkohol.
 • - Eliminira upalne procese u tijelu.
 • - Obnavlja oštećene stanice jetre i mozga.
 • - Uklanja toksine i proizvode propadanja alkohola.
 • - Jača kardiovaskularni sustav.
 • - Eliminira psihološku ovisnost o uporabi pića koja sadrže alkohol.
 • - Povećava lokalni imunitet.
 • - Vraća trezvenost.
 • - Eliminira glavobolju i apatiju.

Sada znate kako funkcionira, ali još je važnije razumjeti koje su prednosti ovog proizvoda u odnosu na konkurente? Tajna visokih performansi je jedinstveni Alkotox sastojci. Kapi sadrže ekstrakt timijana, ekstrakt metvice, ekstrakt kukuruza i mlijeko čička. Dodatak prehrani uključuje i egzotičnu komponentu - ekstrakt korijena Kudzu. Znanstvena istraživanja potvrđuju da tvari sadržane u ovom korijenu mogu poboljšati mentalno stanje i izazvati odbojnost prema alkoholnim pićima.

Što kažu stručnjaci Alkotox:

Više od 80% mojih pacijenata traži pomoć kada su u drugom ili trećem stadiju alkoholizma. U takvim je slučajevima postizanje potpunog oporavka zdravlja mnogo teže i duže. Danas medicina koristi mnogo različitih metoda liječenja alkoholizma - od kapalica do hipnoze. Moje iskustvo pokazuje da većina tradicionalnih metoda ne daje dobar učinak. Svim klijentima preporučujem Alkotox proizvod za odvikavanje od alkohola. U samo jednom tijeku liječenja, ovaj dodatak prehrani pomaže riješiti se ovisnosti o alkoholu i simptoma povlačenja. Formula savršeno smiruje živčani sustav i uklanja toksine iz jetre. Zahvaljujući prirodnim sastojcima, ovaj proizvod mogu uzimati muškarci i žene stariji od 18 godina bez liječničkog recepta. Trenutno je to najbolji način da se vratite u pun život i zauvijek zaboravite na alkohol!

Korisna svojstva Alko Tox

U prosincu 2016. europski su znanstvenici proveli kliničke studije kako bi proučili korisne učinke kapi. U istraživanju je odabrano 1000 muškaraca i žena u dobi od 21 do 49 godina. U roku od 30 dana sudionici eksperimenta dobrovoljno su uzimali dodatak hrani u skladu s preporukama proizvođača. Prema rezultatima ispitivanja, potpuno je eliminiranje simptoma alkoholizma zabilježeno u 75% bolesnika. Preostalih 25% značajno je smanjilo količinu konzumiranog alkohola i riješilo se simptoma povlačenja. Znanstvenici su također primijetili značajno poboljšano zdravstveno stanje kod 98% volontera. Bol u desnoj strani je nestala i funkcija jetre se vratila u normalu. Sljedeća studija nakon 6 mjeseci potvrdila je da je manje od 1% sudionika eksperimenta ponovo počelo piti. 99% je problem alkoholizma stvar prošlosti. Pobjeda nad alkoholizmom je u vašim rukama! Iskoristite ovu jedinstvenu priliku!

Način upotrebe Alkotox:

Upute govore da je dodatak hrani namijenjen svakodnevnoj upotrebi u trajanju od 4 tjedna. Ako je potrebno, trajanje tečaja može se povećati na 8 tjedana. Pridržavajte se propisane dnevne doze i ne prekoračite je. Obratite pažnju na originalno pakiranje Alkotox foto. Pazite na lažnjake. Proizvod je prikladan za uporabu samo za osobe starije od 21 godine.

Gdje Alkotox kupiti u Hrvatskoj?

Trenutno nemoguće Alkotox kupiti. Kupci mogu izvršiti narudžbu samo preko službene web stranice proizvođača i paket primiti u roku od 14 dana. Za nove kupce popust od -50%. Sada je Alkotox cijena najprofitabilnija!

Naručite ovaj proizvod i trezveno pogledajte život!