ReCardio Slovenija

Slovenia

Rešite se pred smrtjo zaradi srčnega napada ali možganske kapi!

  • - Normalizira pritisk v prvih 6 urah zaradi bioflavonoida
  • - Povrne ton in gibljivost žil v enem kursu
  • - Varen v katerikoli starosti Učinkovito je za 1., 2., 3. fazo hipertenzije

Naroči


Sodobna farmacevtska industrija ponuja široko paleto različnih zdravil za boj proti manifestaciji hipertenzije. Toda večina teh kapljic in praškov ima kemično sestavo in lahko izzove stranske učinke. Poleg tega 90% hipertenzivnih zdravil na trgu ne more odpraviti vzroka visokega krvnega tlaka, zato imajo le kratkoročni učinek. V resnici pacienti postanejo odvisni od zdravljenja in so prisiljeni vsak mesec porabiti veliko denarja za nakup dragih zdravil. Na srečo se je pred kratkim v prodaji pojavilo novo prehransko dopolnilo, ki je postalo pravo odkritje v kardiologiji!

Prehransko dopolnilo Re Cardio za zdravljenje hipertenzije je najboljša rešitev za vaše težave, ustvarjeno iz naravnih sestavin in vitaminov. Neodvisni testi in pregledi strokovnjakov so potrdili, da se po uporabi teh kapsul krvni tlak normalizira, glavoboli izginejo, izboljša se krvni obtok in obnovi moč krvnih žil. Izdelek je prepoznan kot najboljše prehransko dopolnilo za hipertenzijo v letu 2018! Ko pa dvomite o ReCardio resnica ali prevara, BP-PB.com ponuja podroben pregled tega vitaminskega kompleksa.

ReCardio - hitro znižanje krvnega tlaka

ReCardio zdravilo za zdravljenje hipertenzije je prvič izšel pred dvema letoma in zelo hitro je postal razširjen v Evropi. Zaradi uspešne kombinacije koristnih sestavin ta izdelek ne predstavlja nevarnosti za zdravje, ima pa največjo učinkovitost med drugimi aditivi za živila in metodami za zniževanje krvnega tlaka. Vsaka kapsula vsebuje kombinacijo aktivnih rastlinskih izvlečkov (Rhodiola rosea, kurkuma, Ginkgo Biloba). Poleg tega izdelek vsebuje veliko koristnih vitaminov - A, C, E, PP, D3, B. Prehransko dopolnilo vsebuje selen, cink, lizin, esencialne aminokisline in antioksidante. Za razliko od mnogih analogov ta izdelek deluje takoj in pomaga znižati krvni tlak na približno 120-80.

ReCardio pregledi:

Sem kardiolog in že več kot 20 let zdravim bolnike zaradi hipertenzije. Glavni razlog za visok krvni tlak je prekomerna teža, slaba prepustnost krvnih žil ter sproščanje adrenalina in kortizola v krvi. Na žalost večina tradicionalnih farmacevtskih zdravil učinkuje le za obdobje, ko jih bolnik jemlje. Izjema je ReCardio za znižanje krvnega tlaka. To prehransko dopolnilo lahko hitro in učinkovito normalizira krvni obtok, zniža krvni tlak in odpravi vse očitne simptome hipertenzije. 100% naravne sestavine zagotavljajo varno zdravljenje. Več kot 90% mojih pacientov je lahko s tem izdelkom normaliziralo krvni tlak in se znebilo vegetativno-vaskularne distonije doma.

Uporabne lastnosti ReCardio

Nemški znanstveniki so izvedli laboratorijske študije za proučevanje koristnih lastnosti te formule. V 2 mesecih je 200 prostovoljnih udeležencev eksperimenta vzelo 2 kapsuli na dan, vzdrževalo pravilno prehrano in zmerno telesno aktivnost. Klinična preskušanja:

  • - Premagovanje hipertenzivne krize in znižanje krvnega tlaka (97%).
  • - Zmanjšanje glavobola in migrene (95%).
  • - Odprava simptomov vegetativno-vaskularne distonije (98,1%).
  • - Krepitev sten krvnih žil in izločanje krvnih strdkov (91%).
  • - Zmanjšanje trigliceridov v krvi za 3-4 krat (87%).
  • - Zmanjšanje tveganja za možgansko kap in srčni infarkt (98%).

ReCardio Slovenija ima svoje prednosti in jih lahko uporabite za dober rezultat. Prehransko dopolnilo ni zdravilo, zato ga je mogoče jemati brez recepta zdravnika in brez strahu pred stranskimi učinki.

Že po prvi kapsuli pride do olajšanja in znižanja krvnega tlaka v 60 minutah. Priporočen dnevni odmerek je 1 kapsula zjutraj in 1 pred spanjem. Trajanje poteka zdravljenja se določi posamično in je odvisno od vašega zdravstvenega stanja. Priporočen tečaj 1-2 meseca. ReCardio cena nižji od konkurentov.

Ta metoda zdravljenja hipertenzije je do danes najbolj priznana in najbolj učinkovita. Prehransko dopolnilo je dober preventivni ukrep za vse ogrožene (hipertenzija, starejši ali prekomerno telesno težo, dvigovalci uteži, osebe s slabo dednostjo).

Kako deluje:

Kapsula prinaša koristne snovi v kri in prispeva k naravni širitvi krvnih žil. Ta tehnika se imenuje Vasodilat in se je izkazala v sodobni medicini. Zaradi širjenja krvnih žil se vsebnost kisika v krvi poveča, kar vodi v takojšnje znižanje krvnega tlaka. Kompleks vitaminov pomaga zniževati slab holesterol, krepi srčno mišico in stene krvnih žil. Zahvaljujoč temu postopku lahko za vedno pozabite na težave hipertenzije.

Zakaj ni možnosti ReCardio kupite v lekarni? Ker ta izdelek ni zdravilo, ga ne prodajamo v lekarnah. Imate pa možnost, da po internetu naročite 100% originalno blago. Če sami ne najdete kje kupiti v Sloveniji, vam bomo povedali. Trenutno uradna spletna stran prodaja blagovno znamko po posebni ceni.

Buy Now!