VitaHair Max България

Bulgaria

Открийте тайната за по-гъста, плътна и здрава коса.

 • - ВЪЗСТАНОВЯВА НАРАНЕНИТЕ КОСМИ
 • - НАМАЛЯВА ЗАГУБАТА НА КОСА
 • - ЗАЗДРАВЯВА И СГЪСТЯВА
 • - ПОДПОМАГА РАСТЕЖА НА НОВИ КОСМИ

Поръчайте


За огромната част от мъжете, независимо от възрастта, проблемът с косопада и плешивостта е много актуален. Последните проучвания на немски и швейцарски учени потвърдиха, че повече от 50% от хората не вярват, че алопецията може да бъде излекувана и да обърне този процес. В същото време повече от 90% от мъжете срещат този проблем след 27 години, като имат наследствена зависимост или други причини, които причиняват рязко отслабване на косата.

За щастие наскоро в Европа се появи натурален продукт, който може коренно да промени представата ви за методите за лечение на алопеция - VitaHair Max спрей за растеж на косата. Само за няколко месеца тази формула стана широко разпространена в целия свят и известни фризьори и лекари започнаха да говорят за нея. Продуктът е в състояние на клетъчно ниво да започне процеса на растеж на нова коса, както и да укрепи и запази останалите къдрици на главата си. Това е невероятно, но благодарение на естествения спрей всеки мъж може да си върне гъстата коса и да се почувства привлекателен отново.

VitaHair Max - система за укрепване на косата

Един от основните проблеми на алопецията е нейната невидимост до определен момент. Според експерти, в половината от случаите мъжете започват да забелязват симптоми на плешивост едва когато загубят до 49% от косата си. Късният достъп до специалист и използването на неефективни методи на лечение е основната причина, че до 40-годишна възраст повечето мъже остават напълно плешиви.

Мислите ли, че операцията по трансплантация на коса е единственият изход? VitaHairMax система за укрепване на косата може да опровергае този стереотип.

Предлагаме да проучим по-подробно въпроса как работи? Уникалните полезни свойства и високата ефективност на този продукт не са магия или измама. Тайната на успеха се крие в естествените полезни свойства на онези компоненти, които са избрани за тази формула. След продължителни изследвания учените успяха да установят, че приблизително 60% от космените фоликули на главата на възрастен са в неактивна фаза. Без подходящо излагане тези фоликули могат да останат в „спящо“ състояние, докато не останат много стари. VitaHair Max съставките са избрани по такъв начин, че да проникнат възможно най-дълбоко под скалпа и да имат стимулиращ ефект върху спящите крушки. Поради това протича естествен процес на активиране на растежа на нова здрава коса. В същото време хранителната система осигурява достъп до аминокиселини и витамини за укрепване на структурата и целостта на съществуващата коса, както и за премахване на повишената чупливост. В резултат на нанасяне на косата се появява нова коса за 1-3 месеца, а анагенната фаза на съществуващата коса се удължава.

Продуктът съдържа само 100% натурални съставки, които включват креатин, магнезий, кофеин, растителни съставки и витамини. За разлика от рекламираните скъпи методи, производителят на този продукт не обещава моментални резултати. Благоприятен ефект има кумулативен транслационен ефект, така че трябва да сте търпеливи.

Мнение на експерта:

Помнете онова неприятно усещане, когато започнете да забелязвате косата си навсякъде - на възглавница, в банята, по дрехи или дори в храна! За съжаление, много мъже не са толкова придирчиви към външния си вид като жени, така че просто игнорират първите симптоми на алопеция и не им придават особено значение. Както показва моят 15-годишен опит в медицинската практика, в ранните етапи можете да спрете процеса на косопад и да ги спасите. За целта препоръчвам на пациентите си хранителен комплекс на базата на креатин на стойност VitaHair Max продукт против косопад. С този продукт можете не само да спрете процеса на плешивост, но и да започнете растежа на нова коса без скъпи процедури, без хирургични трансплантации и без странични ефекти.

Полезни свойства VitaHairMax

Какви резултати можете да получите след 8 седмици от използването на VitaHair Max България:

 • - 99% косопад ще бъде спрян.
 • - Те ще станат по-плътни и копринени.
 • - Анагенната фаза ще продължи 150%.
 • - Активира се процесът на растеж на нова коса.
 • - Плешивите зони на главата ще изчезнат.
 • - Пърхотът, проблемите със сухотата и лющенето на кожата ще изчезнат.
 • - Самочувствието ще се повиши.

Един от най-често срещаните въпроси на нашите читатели: къде да купуват в България този продукт? Много купувачи приемат, че могат да VitaHair Max купи в аптеката. За съжаление, този уникален спрей все още не се предлага в аптеките, но вече може да се поръча в интернет. За да спестим вашето време, предлагаме да го направите веднага, като оставите заявка на официалния уебсайт на производителя. След няколко минути консултант ще се свърже с вас, за да потвърди поръчката. Плащането се дължи при доставка.

Обърнете внимание на VitaHair Max снимка и помнете как трябва да изглежда оригиналната опаковка на продукта. Поръчайте само от надеждни продавачи!

Това е важно! Има отстъпка за първите купувачи, благодарение на която тя ще бъде почти наполовина по-евтина с VitaHair Max цена!

Buy Now!