Somatodrol România

Romania

Supliment câștig musculare

 • - creste nivelul de testosteron cu 30%
 • - regenerare mai rapida a muschilor dupa antrenament
 • - eliminarea crampelor si a tensiunii musculare
 • - cresterea fortei si a libido-ului

 Comandă 


Pentru a crește masa musculară și forța fizică, corpul masculin are nevoie de un nivel ridicat de testosteron și hormon de creștere. Este foarte important ca organismul dvs. să producă în mod independent aceste componente și să nu le primească dintr-un design finalizat din exterior. Astăzi, pe piață a apărut un nou supliment sportiv care vă permite să sintetizați cel mai natural și sigur testosteron, fără a dăuna sănătății. Vă prezentăm Somato Drol capsule de creștere musculară. Aceasta este o formulă 100% pe bază de plante pe bază de AAKG Arginine, Guarana, Vitamina B12 și Beta Alanine pentru a accelera creșterea musculară și a arde excesul de grăsime. Folosind acest supliment alimentar puteți obține rezultatul dorit de 5-6 ori mai rapid decât cu o dietă și antrenament obișnuit. Produsul este unic în compoziția sa și nu conține componente sintetice dăunătoare. Absolut toate Somatodrol ingredientele sunt de origine vegetală și nu conțin steroizi. Datorită combinației corecte și echilibrate de nutrienți, minerale și aminoacizi, efectul utilizării acestui produs va surprinde chiar și sportivii cu experiență!

Somatodrol - capsule de creștere musculară

Somatodrol supliment alimentar pentru construirea masei musculare a fost dezvoltat de oameni de știință și nutriționiști profesioniști pentru a accelera procesul de anabolizare a țesuturilor musculare în corpul sportivului într-un mod natural. Produsul conține formula de factor GRTH brevetat, care este responsabil pentru creșterea sintezei de testosteron și hormon de creștere masculin în organism. În combinație cu alte componente, capsulele cresc rezistența și rezistența fizică, contribuie la progres în timpul efectuării exercițiilor grele la sală și contribuie, de asemenea, la recuperarea accelerată după antrenament. Capsulele sunt atât de sigure încât pot fi folosite chiar și de începători care nu au fost niciodată implicați în sport și abia încep drum pentru a obține un corp muscular perfect. Cu o dietă echilibrată, antrenament regulat și utilizarea acestui supliment sportiv, puteți crește masa musculară până la 14 kg, arde excesul de grăsimi până la 15 kg, crește nivelul de testosteron până la valoarea maximă admisă și dezvolta mușchi proeminenți.

Revizuirea unui culturist profesionist:

Anul trecut, am decis să particip la un turneu internațional de culturism. Pentru pregătirea spectacolelor, a trebuit să urmez o dietă strictă, să fac efort fizic și să cresc masa musculară fără exces de grăsime. Consiliul de dopaj nu a permis sportivilor să utilizeze steroizi, așa că am căutat un produs natural care să crească nivelul de testosteron. Instructorul meu mi-a recomandat să folosești Somatodrol de slăbit și să formezi mușchi. Această formulă este complet inofensivă și nu conține componente interzise. Datorită ei, rezultatele mele au crescut semnificativ, am putut elimina excesul de grăsime de pe stomac și fese, precum și de a crește dimensiunea bicepsului și a mușchilor pectorali.

Proprietăți utile Somato Drol

Vă sugerăm să verificați singur cum funcționează:

 • - Nivelurile de testosteron sunt mai mari cu 29-35%.
 • - Recuperarea și regenerarea mai rapidă a fibrelor musculare deteriorate după antrenament.
 • - Creșterea libidoului și dorința sexuală datorită influenței factorului GRTH.
 • - Blochează simptomele fecalelor și durerii în zilele de odihnă.
 • - Stimulează producția de hormon de creștere masculin.
 • - Reduce oboseala și crește energia datorită conținutului de guarană.
 • - Vă permite să construiți masa musculară slabă și, în același timp, să ardeți excesul de grăsime.

Privind fotografia Somatodrol poze înainte și după utilizarea acestui supliment alimentar, devine evident de ce ai nevoie. Acesta este un produs complet cu mai multe componente, conceput special pentru bărbații care doresc să aibă un corp sculptat și musculos.

Mod de utilizare:

Cursul minim este de 30 de zile. În această perioadă, luați 1-2 capsule pe zi și beți multă apă. Într-un pachet sunt 60 de capsule, care vor fi suficiente pentru o lună întreagă. Cursul complet este de 90 de zile. Vă rugăm să rețineți că atunci când comandați un curs timp de 3 luni la Somatodrol preț, acesta va fi redus cu 50%. Producătorul susține că produsul său este absolut inofensiv pentru persoanele peste 18 ani, sub rezerva dozei zilnice.

Acest produs poate fi folosit pentru pregătirea competițiilor profesionale? Produsul nu conține componente dăunătoare sau steroizi, de aceea este vândut legal și fără prescripție medicală. Dar fiecare federație sportivă are propriile reguli și reglementări individuale, prin urmare, înainte de a utiliza orice suplimente nutritive, se recomandă consultarea cu specialiști.

Nu știi unde să cumpere în România aceste capsule? În acest caz, vă oferim posibilitatea de a obține un produs original chiar acum!

Nimeni nu va putea să câștige Somatodrol cumpăra la farmacie sau la un magazin de sport, deoarece acest supliment alimentar este unic și se vinde doar prin internet. Puteți comanda livrare online chiar acum, iar pachetul dvs. va fi livrat foarte repede.

Termenul de livrare Somatodrol România este de 3-5 zile lucrătoare. Puteți trimite coletul în străinătate. Costul și timpul de livrare al produsului în alte țări se negociază individual cu managerul.

Buy Now!