Somatodrol Magyarország

Hungary

Étrend-kiegészítő az izomtömeg

 • - 30%-os növekedés a tesztoszteron szintben
 • - gyorsabb izomregenerálódás az edzés után
 • - az izomgörcsök és izomhúzódás csökkentése
 • - erőnövekedés és magasabb libidó

Megrendelés


Az izomtömeg és a fizikai erő növelése érdekében a férfi testnek magas szintű tesztoszteronra és növekedési hormonra van szüksége. Nagyon fontos, hogy a test önállóan előállítsa ezeket az összetevőket, és nem kapja meg őket kész formában kívülről. Ma megjelenik egy új sportkiegészítő, amely lehetővé teszi a legtermészetesebb és legbiztonságosabb tesztoszteron szintézisét az egészség károsítása nélkül. Bemutatunk Önnek Somato Drol izomnövekedés tabletták. Ez egy 100% -os gyógynövénykészítmény, amely AAKG arginin, guarana, B12 vitamin és béta-alanin alapul, hogy felgyorsítsa az izomnövekedést és elégetje a felesleges zsírt. E táplálékkiegészítő használatával 5-6-szor gyorsabban érheti el a kívánt eredményt, mint egy szokásos étrend és edzés esetén. A termék összetételében egyedi, és nem tartalmaz káros szintetikus alkotóelemeket. Minden Somatodrol összetevőket növényi eredetű és nem tartalmaz szteroidokat. A tápanyagok, ásványi anyagok és aminosavak helyes és kiegyensúlyozott kombinációjának köszönhetően ennek a terméknek a hatása még tapasztalt sportolókat is meglepni fog!

Somatodrol - izomnövekedés tabletták

A Somatodrol étrend-kiegészítő az izomtömeg professzionális tudósok és táplálkozási szakemberek fejlesztették ki, hogy természetes módon felgyorsítsák az atléta testének izomszövet-anabolizmusát. A termék a szabadalmaztatott GRTH-tényezőt tartalmazza, amely felelős a tesztoszteron és a férfi növekedési hormon szintézisének fokozásáért a szervezetben. Más összetevőkkel kombinálva a kapszulák növelik az állóképességet és a fizikai erőt, hozzájárulnak az előrehaladáshoz, amikor az edzőteremben nehéz gyakorlatokat végeznek, és hozzájárulnak az edzés utáni gyorsított gyógyuláshoz. A kapszulák annyira biztonságosak, hogy azokat még a kezdők számára is használhatják, akik még soha nem foglalkoztak sporttal, és csak most kezdik el a tökéletes izmos test elérését. Kiegyensúlyozott étrend, rendszeres edzés és ennek a sportkiegészítőnek a felhasználásával 14 kg-ig növelheti az izomtömeget, 15 kg-ig elégetheti a felesleges zsírt, a maximális megengedhető értékre növelheti a tesztoszteron szintet, és kiemelkedő izmokat fejleszthet fel.

Professzionális testépítő áttekintése:

Tavaly úgy döntöttem, hogy részt veszek egy nemzetközi testépítő versenyen. Az előadásokra való felkészülés során szigorú diétát kellett követnem, keményen testmozgni és növelni az izomtömeget, anélkül, hogy fölösleges zsírmennyiség volt. A doppingellenes testület nem engedte, hogy a sportolók szteroidokat szedjenek, tehát természetes terméket kerestem a tesztoszteron szint növelésére. Edzőm javasolta a Somatodrol fogyáshoz felhasználását és az izomépítést. Ez a formula teljesen ártalmatlan és nem tartalmaz tiltott összetevőket. Hála neki, eredményeim jelentősen javultak, képes voltam eltávolítani a felesleges zsírt a gyomromon és a fenékén, valamint megnövelni a bicepszem és a mellizmok méretét.

Hasznos tulajdonságok Somato Drol

Javasoljuk, hogy ellenőrizze a hogyan működik magad:

 • - A tesztoszteron szint 29-35% -kal magasabb.
 • - A sérült izomrostok gyorsabb helyreállítása és regenerálása edzés után.
 • - Megnövekedett libidó és szexuális vágy a GRTH faktor befolyása miatt.
 • - Blokkolja a széklet és a fájdalom tüneteit a pihenőnapokon.
 • - Stimulálja a férfi növekedési hormon termelését.
 • - Csökkenti a fáradtságot és növeli az energiát a guarana tartalma miatt.
 • - Lehetővé teszi sovány izomtömeg felépítését és ugyanakkor a felesleges zsírégetést.

Ha megnézed a Somatodrol fénykép fotót az étrend-kiegészítő használata előtt és után, nyilvánvalóvá válik, hogy miért van rá szüksége. Ez egy átfogó, többkomponensű termék, amelyet kifejezetten azoknak a férfiaknak terveztek, akik szeretnének egy faragott és izmos testet.

Felhasználási módszer:

A minimális tanfolyam 30 nap. Ezen időszak alatt vegyen be 1-2 kapszulát naponta, és igyon sok vizet. Egy csomagban 60 kapszula van, amely elég egy hónapra. A teljes kurzus 90 nap. Felhívjuk figyelmét, hogy ha 3 hónapra rendel egy tanfolyamot a Somatodrol ár áron, akkor ez 50% -kal csökken. A gyártó állítása szerint terméke a 18 naposnál fiatalabb emberek számára ártalmatlan, a napi adagnak megfelelően.

Használhatom ezt a terméket professzionális versenyek előkészítéseként? A termék nem tartalmaz káros vagy szteroid alkotóelemeket, ezért abszolút legálisan és recept nélkül kapható. De minden sportszövetségnek megvannak a saját egyéni szabályai, ezért táplálékkiegészítők használata előtt javasoljuk, hogy konzultáljon szakemberekkel.

Nem tudod ezeket hol vásárolni Magyarországon a kapszulákat? Ebben az esetben lehetőséget kínálunk Önnek, hogy eredeti terméket kapjon most!

Senki sem fog tudni Somatodrol vásárolni a gyógyszertárban keresni vagy egy sportboltban, mert ez az étrend-kiegészítő egyedi, és csak az interneten keresztül értékesítik. Online módon megrendelheti a kézbesítést, és a csomag nagyon gyorsan lesz kézbesítve.

Szállítási határidő Somatodrol Magyarország: 3-5 munkanap. A csomagot külföldre is elküldheti. A termék költségét és más országokba történő szállítási idejét a menedzsergel egyeztetik.

Buy Now!