Somatodrol България

Bulgaria

Хранителна добавка за тегло

 • - 30% увеличение на нивата тестостерон
 • - по-бърза регенерацияна мускулите след тренировка
 • - елиминиране на спазмите и мускулното напрежение
 • - увеличаване на силата и желанието за секс

Поръчайте


За да увеличите мускулната маса и физическата сила, мъжкото тяло се нуждае от високо ниво на тестостерон и хормон на растежа. Много е важно тялото ви да произвежда независимо от тези компоненти и да не ги получава в завършен дизайн отвън. Днес на пазара се появи нова спортна добавка, която ви позволява да синтезирате най-естествения и безопасен тестостерон без вреда за здравето. Представяме ви Somato Drol капсули за мускулна маса. Това е 100% билкова формула, базирана на AAKG Аргинин, Гуарана, Витамин В12 и Бета Аланин за ускоряване на растежа на мускулите и изгаряне на излишните мазнини. Използвайки тази хранителна добавка можете да постигнете желания резултат 5-6 пъти по-бързо, отколкото с редовна диета и тренировки. Продуктът е уникален по своя състав и не съдържа вредни синтетични компоненти. Абсолютно всички Somatodrol съставките са от растителен произход и не съдържат стероиди. Благодарение на правилната и балансирана комбинация от хранителни вещества, минерали и аминокиселини, ефектът от използването на този продукт ще изненада дори опитни спортисти!

Somatodrol - капсули за мускулна маса

Somatodrol хранителна добавка за изграждане на мускули е разработена от професионални учени и диетолози, за да се ускори естественият процес на анаболизъм на мускулната тъкан в тялото на спортиста. Продуктът съдържа патентованата формула на GRTH фактор, която е отговорна за повишаване синтеза на тестостерон и мъжки растежен хормон в организма. В комбинация с други компоненти капсулите повишават издръжливостта и физическата сила, допринасят за прогреса при изпълнение на тежки упражнения във фитнес залата, а също допринасят за ускорено възстановяване след тренировка. Капсулите са толкова безопасни, че могат да се използват дори от начинаещи, които никога не са се занимавали със спорт и тепърва започват пътя си за постигане на перфектно мускулесто тяло. С балансирана диета, редовни тренировки и използването на тази спортна добавка можете да увеличите мускулната маса до 14 кг, да изгорите излишните мазнини до 15 кг, да увеличите нивата на тестостерон до максимално допустимата стойност и да развиете видни мускули.

Преглед на професионален културист:

Миналата година реших да участвам в международен турнир по културизъм. При подготовката за изпълненията трябваше да спазвам строга диета, да спортувам здраво и да увеличавам мускулна маса без излишни мазнини. Допинг съветът не разрешаваше на спортисти да използват стероиди, затова търсех естествен продукт, който да повиши нивата на тестостерон. Треньорът ми препоръча използването на Somatodrol за отслабване и изграждането на мускули. Тази формула е напълно безобидна и не съдържа забранени компоненти. Благодарение на нея резултатите ми значително се увеличиха, успях да премахна излишната мазнина по корема и задните части, както и да увелича размера на бицепсите и гръдните си мускули.

Полезни свойства Somato Drol

Предлагаме ви сами да потвърдите как работи:

 • - Нивата на тестостерон са по-високи с 29-35%.
 • - По-бързо възстановяване и регенерация на увредените мускулни влакна след тренировка.
 • - Повишено либидо и сексуално желание поради влиянието на фактора GRTH.
 • - Блокира симптомите на изпражненията и болката в почивните дни.
 • - Стимулира производството на мъжки хормон на растежа.
 • - Намалява умората и увеличава енергията поради съдържанието на гуарана.
 • - Позволява ви да изградите постна мускулна маса и в същото време да изгаряте излишните мазнини.

Като погледнете снимката Somatodrol снимка преди и след употребата на тази хранителна добавка, става очевидно защо имате нужда от нея. Това е цялостен многокомпонентен продукт, създаден специално за мъже, които искат да имат изваяно и мускулесто тяло.

Начин на употреба:

Минималният курс е 30 дни. През този период приемайте 1-2 капсули на ден и пийте много вода. В един пакет има 60 капсули, което ще бъде достатъчно за цял месец. Пълният курс е 90 дни. Моля, обърнете внимание, че при поръчка на курс за 3 месеца на Somatodrol цена той ще бъде намален с 50%. Производителят твърди, че продуктът му е абсолютно безвреден за хора над 18 години, при спазване на дневната доза.

Може ли този продукт да се използва за подготовка за професионални състезания? Продуктът не съдържа вредни или стероидни компоненти, поради което се продава абсолютно законно и без рецепта. Но всяка спортна федерация има свои индивидуални правила и разпоредби, затова преди да използвате каквито и да било хранителни добавки, се препоръчва да се консултирате със специалисти.

Не знаете къде да купуват в България тези капсули? В този случай ви предлагаме възможността да получите оригинален продукт още сега!

Никой няма да може да спечели Somatodrol купи в аптеката или в спортен магазин, защото тази хранителна добавка е уникална и се продава само през интернет. Можете да поръчате доставка онлайн веднага и вашият пакет ще бъде доставен много бързо.

Срокът за доставка Somatodrol България е 3-5 работни дни. Можете да изпратите колета в чужбина. Цената и времето за доставка на продукта до други страни се договаря индивидуално с мениджъра.

Buy Now!