Rovus Air Cooler Moldova - preț, fotografie, compoziție, de unde să cumpărați

Rus

ПЕРЕНОСНОЙ МИНИ-КОНДИЦИОНЕР

  • - ОХЛАЖДАЕТ.
  • - УВЛАЖНИТЕЛЬ И ОЧИСТИТЕЛЬ ВОЗДУХА.
  • - ПРОСТ И УДОБЕН В ИСПОЛЬЗОВАНИИ.
  • - РАБОТАЕТ АБСОЛЮТНО БЕСШУМНО.

Заказать


Vara, într-o perioadă de timp deosebit de caldă, îmi doresc puțină prospețime și aer rece. Instalațiile climatice pot ajuta la rezolvarea acestei probleme, dar au 2 dezavantaje semnificative - costuri ridicate și plasament staționar. Nu veți putea lua un aparat de aer condiționat standard pe perete pentru a lucra, în vacanță sau în mașină din cauza dimensiunilor mari și a necesității de a fi în mod constant în apropierea prizei. Având în vedere acest fapt, apariția pe piața europeană a unui astfel de produs de Rovus Air Cooler aer condiționat portabil a fost o senzație reală. Acesta este un sistem compact de climatizare portabil, cu un mod de funcționare complet autonom. Datorită dimensiunilor mici și a greutății ușoare, îl puteți transporta cu ușurință și puneți-l oriunde vă este convenabil. Ventilatorul tăcut nu creează disconfort acustic, iar mai multe moduri de funcționare vă permit să creați condiții confortabile și un microclimat în jurul dvs. în câteva minute.

Rovus Air Cooler - mini aer condiționat portabil

Rovus Air Cooler mini aer conditionat este alimentat de o tehnologie inovatoare de răcire cu aer în timp real. Nu mai există țevi, încărcarea refrigerantului și întreținerea costisitoare - tehnologia este un sistem de răcire și umidificare a mediului prin evaporarea apei reci. Aparatul nu are piese scumpe și este foarte ieftin de întreținut. În doar câteva secunde, puteți seta modul optim care să se potrivească mediului dvs. și să vă bucurați de aerul rece plăcut și proaspăt, chiar și la temperaturi foarte ridicate.

Cum funcționează:

  • - Turnați apă rece (poate cu gheață) într-un compartiment specializat.
  • - Instalați dispozitivul în interior la 5 metri de el.
  • - Apăsați butonul și după 5-10 minute veți obține rezultatul dorit.

Beneficiile RovusAirCooler

Nu aveți nevoie de o priză, deoarece această unitate portabilă de climatizare funcționează de la un conector USB obișnuit. Pe lângă funcția de răcire, RovusAirCooler mini aer condiționat portabil hidratează și curăță spațiul aerian din jurul său, garantându-ți astfel un mediu de lucru sau de relaxare confortabil.

Dimensiunea compactă a aparatului de aer condiționat Rovus Air Cooler Moldova (doar 17x17x17 cm) vă permite să-l așezați în cele mai inaccesibile locuri - în baie, în bucătărie, în dormitor, în mașină, în transportul public sau în casa de la țară. Dacă este necesar, poate funcționa chiar și pe stradă, ceea ce este absolut imposibil în cazul aparatelor de aer condiționat convenționale.

Rovus Air Cooler instrucție detaliat vă va ajuta să înțelegeți rapid toate complexitățile de utilizare a acestui echipament. Trebuie citit înainte de prima utilizare.

Uitați-vă la Rovus Air Cooler fotografie - puteți vedea imediat că dispozitivul are un design Hi-Tech elegant și unic, datorită căruia se încadrează cu ușurință în orice interior.

După ce ne-am dat seama de toate avantajele acestui echipament, rămâne doar să aflăm mini-aer condiționat de unde să cumperi în Moldova?

Dacă decideți Rovus Air Cooler cumpăra, dar nu știți cum să o faceți, atunci vă recomandăm să utilizați oferta oficială a site-ului web și să comandați un produs original 100% cu o reducere de -50%! Astăzi la Rovus Air Cooler preț este foarte profitabil, așa că acesta este cel mai bun moment pentru a face o achiziție.

Buy Now!