Epilage България - цена, снимка, състав, къде да купя

Bulgaria

Гладка кожа за 3-4 седмици без болка и мъки

  • - Не уврежда кожата
  • - Още, след първата процедура, космите стават по-тънки и по-светли
  • - Без враствания на косми

Поръчайте


Нежеланото окосмяване по тялото и лицето може да бъде сериозен проблем за всяка жена. Традиционните методи за обезкосмяване имат много недостатъци, така че е много трудно да се намери най-ефективното решение на този проблем. Използването на бръснач, депилатор или восъчна лента често води до болка, порязвания, белези и дразнене на кожата. Освен това в много случаи отстранената коса покълва няколко дни след процедурата. Ето защо искаме да ви представим един напълно нов начин за решаване на този проблем - Epilage за епилация.

Epilage - за премахване на нежеланите косми

В момента това е най-лесният и ефективен начин да се отървете от нежеланото окосмяване в най-проблемните зони - лице, тяло, подмишници, зона за бикини, ръце, крака, стомах, гръб и т.н. Продуктът се основава на естествени съставки и затова не предизвиква странични ефекти. За разлика от конвенционалните методи за обезкосмяване, Epi Lage за премахване на нежеланите косми не причинява дразнене на кожата, не уврежда клетките на епидермалния слой и не създава неприятни усещания. Дори след 1 процедура можете да получите гладка и кадифена повърхност до 3-4 седмици! Това е фантастичен резултат, който дори салон за красота не може да гарантира! В същото време продуктът действа абсолютно леко и естествено, без да причинява алергична реакция или дискомфорт.

Как работи? Epilage за безболезнена епилация съдържа широка гама от витамини и минерали, необходими за по-бързо възстановяване на повърхността на кожата след процедурата. Продуктът съдържа пчелен восък, витамин А, глицерин и други видове полезни микроелементи. В този случай вие гарантирано получавате 100% епилация и също можете да забравите за този проблем за дълго време.

Ето какво казват козметолозите за това:

Алла Гринева, специалист по козметология, Пловдив: "Много се радвам, че Epilage България се продава сега. Напоследък това е любимият ми инструмент за епилация, който се използва в козметичния салон, където работя. Само една процедура е достатъчна за напълно да премахнете нежеланите косми от тялото или лицето. Моите пациенти признават, че този метод им се струва най-безболезнен и приятен, тъй като не причинява дискомфорт и странични ефекти. Определено препоръчвам този продукт на всички жени, които искат да премахнат косата в проблемни зони без вреда за здравето. Преди да купите, препоръчвам да погледнете Epilage снимка тези, които вече са използвали този инструмент и са били доволни "

Полезни свойства Epi Lage

Epilage метод на приложение: Загрейте продукта на водна баня или в микровълнова фурна при температура от 40-50°C до течно състояние. С помощта на специална шпатула нанесете активното вещество на равен слой върху концентрационната зона на нежеланата коса и оставете за 10-15 секунди. След като повърхността се охлади, трябва внимателно да я премахнете с шпатула срещу растежа на космите. След приключване на процедурата, нанесете всеки хидратиращ лосион или крем върху повърхността на кожата.

Търсите ли възможността Epilage купете в аптеката? В този случай имаме добри новини за вас! Днес има чудесна възможност да поръчате този продукт директно без посредник чрез интернет. За да разберете къде да купя в България е инструмент за премахване на косми, просто следвайте връзката и поръчайте оригиналния продукт още сега.

С отстъпка от Epilage цена, тя се намалява наполовина и това е най-добрият момент за закупуване на този продукт!

Buy Now!