Sweep Robot Slovenija

Slovenia

Prihranite čas doma in ga uporabite za nekaj bolj prijetnega

  • - Moderna in funkcionalna oblika, se bo prilegala v vsako notranjost!
  • - Enostavna in enostavna uporaba!
  • - Očistite tla brez napora z vaše strani!
  • - Več časa za zabavo, medtem ko je vaše tla očiščeno z robotom!

Naroči


Večina sodobnih ljudi živi v aktivnem ritmu in zato nima časa za čiščenje. Ko ima vsaka minuta visoko vrednost, hočem vse gospodinjske opravke prenesti na nekoga drugega. Čiščenje hiše je zelo pomembna naloga za vzdrževanje čistoče in zdravja vseh članov vaše družine. Toda storitve čistilnih podjetij so predrage, zato rešujejo inovativne tehnologije.

Sweep Robot robotski sesalnik je prenosna naprava, s katero boste pozabili na težave s prahom na tleh v stanovanju ali hiši. Najnovejša tehnologija učinkovitega in tihega čiščenja vam omogoča, da iz tal v vsakem prostoru odstranite do 99% prahu in škodljivih bakterij. Zahvaljujoč posebnim senzorjem in funkcijam za prepoznavanje površine sistem samodejno zazna delovno območje in potuje okoli ovir. Odvisno od vrste prevleke lahko robotski sistem spremeni sesalno silo in s tem pomaga obvladovati tudi najmočnejšo umazanijo na ploščicah, parketu, linoleju, preprogi itd. Medtem ko bo SweepRobot sesalnik robotski očistil hišo, se lahko sprostite, spoznate prijatelje, gledate televizijo ali hodite po parku. Zdaj čistoča v stanovanju ni vaša skrb! Pametne tehnologije pomagajo poenostaviti življenje in prihraniti dragoceni čas.

SweepRobot - opis

Če pogledate Sweep Robot fotografijo, boste videli, kakšna majhnost ima ta sesalnik. Njegov premer je le 18 cm, kar je skoraj 2-krat manjši od konkurenčnega. Takšna funkcionalna funkcija vam omogoča, da s seboj vzamete sesalnik v avtomobilu, na potovanju ali na delovnem potovanju. Poleg tega takšne majhne dimenzije pomagajo napravi, da se prosto giblje tudi pod nizkim pohištvom in odstranjuje prah na najbolj težko dostopnih mestih.

Zahvaljujoč podrobnim navodilom lahko zlahka razumete kako deluje in kaj morate storiti, da vklopite napravo. 3.7V baterija ima funkcijo za polnjenje USB, tako da jo lahko kadarkoli polnite iz omrežja.

Kaj kupci pravijo:

Veliko delam in zato nimam dovolj časa za čiščenje stanovanja. Moj dohodek ni dovolj, da bi najel služkinje, zato sem se odločil Sweep Robot kupiti. Ta sesalnik je postal resnična rešitev za vso družino, saj lahko zaradi tega preživimo več časa skupaj, medtem ko pametna naprava deluje za naše gospodinjske dolžnosti. To je odlična naložba v vaše udobje in prihranek časa!
Že dolgo sem želel kupiti robotski sesalnik, vendar večina modelov ima visoko ceno. Pred kratkim sem našel Sweep Robot mini robotski sesalnik in se odločil, da ga naročim, ker je bila cena 3-4 krat cenejša. Je lahek in kompakten, vendar ima visoko zmogljivost, zato z lahkoto obvladuje čiščenje v moji sobi. Najpomembneje je, da mi ni treba iti za njim in nenehno držati ročaj, kot pri uporabi običajnega sesalnika. Priporočam ga vsem ljudem, ki cenijo in ljubijo sebe.
To je najboljši način za vzdrževanje čiste hiše. Za to ceno ne boste našli prave alternative na trgu! Zelo sem zadovoljen s svojim nakupom in želim starejšim staršem naročiti še en sesalnik.

Specifikacije

  • - Tip: robotski sesalnik s funkcijo "pametnega" čiščenja prostorov.
  • - Namen: primeren za uporabo doma.
  • - Baterija: 3,7 V z možnostjo polnjenja USB.
  • - Premer: 18 cm.
  • - Dodatne funkcije: senzorji za zaznavanje prepoznavanja objekta, indikator za obvestilo o nizki bateriji.

Pozabite na velike in neudobne sesalce z dolgo cevjo, ki se neprestano upogiba in preprečuje normalno absorpcijo prahu. Čiščenje stanovanja ali hiše zdaj ne bo povzročalo negativnih čustev in vzelo veliko časa. Vse kar morate storiti je, da ugotovite kje kupiti v Sloveniji in naročite čim prej, preden se promocija konča.

Sweep Robot način uporabe:

V škatli s sesalcem je uporabniški priročnik, ki podrobno opisuje vse možnosti in mehanizme za nadzor naprave. Natančno preberite te informacije in upoštevajte varnostne ukrepe, ki jih je določil proizvajalec. Napravo hranite proč od majhnih otrok.

Koliko stane ta izdelek? Trenutno je Sweep Robot cena zelo donosen, vendar ga lahko najdete samo na uradni spletni strani. Kmalu je načrtovano povečanje stroškov sesalnika zaradi izjemno visokega povpraševanja, tako da, če ga ne kupite zdaj, boste čez nekaj časa morali plačati večji znesek.

Ne dovolite, da bi vaša priložnost in danes naročili edinstven robotski sesalnik Sweep Robot Slovenija z dostavo na dom. Takoj po oddaji naročila bo izdelek poslan po pošti in ga boste prejeli v 3-4 delovnih dneh. Prodajalec trdi, da so vsa naročila plačana šele po prejemu. Vsak kupec ima možnost, da blago vrne v predpisanem roku, če ne izpolnjuje njegovih pričakovanj.


Ta edinstven sesalnik vam bo spremenil življenje!

Buy Now!