Sweep Robot Magyarország

Hungary

Takarítson időt otthon és használja fel valami kellemesebb dologra!

  • - Modern és funkcionális kialakítás, bármilyen belső térbe illeszkedik!
  • - Könnyű és könnyen használható!
  • - Tiszta padlók az Ön erőfeszítése nélkül!
  • - Több idő a szórakozásra, miközben a padlót egy robot tisztítja!

Megrendelés


A legtöbb modern ember aktív ritmusban él, ezért nincs szabad idejük a takarításra. Amikor minden perc nagy értékkel bír, minden háztartási munkámat szeretném áthelyezni valakinek. A ház tisztítása nagyon fontos feladat a család minden tagja tisztaságának és egészségének megőrzése. De a takarító cégek szolgáltatásai túl drágák, így az innovatív technológiák megmentésre kerülnek.

Sweep Robot robotporszívó egy hordozható eszköz, melynek köszönhetően elfelejtené a padlón lévő lakásokban vagy a házban lévő porokkal kapcsolatos problémákat. A hatékony és csendes tisztítás legújabb technológiája lehetővé teszi, hogy akár 99% -ig távolítsa el a por és a káros baktériumok bármely szobájának padlójáról. A speciális érzékelők és felszíni felismerő funkciók révén a rendszer automatikusan felismeri a munkaterületet és minden akadály körül mozog. A bevonat típusától függően a robotrendszer megváltoztathatja a szívóerőt, és ez segít abban, hogy megbirkózzon a csempe, parketta, linóleum, szőnyeg stb. Legerősebb szennyeződésével. Míg a SweepRobot robotporszívó megtisztítja a házat, pihenhet, barátaival találkozhat, nézhet TV-t vagy sétálhat a parkban. Most a lakás tisztasága nem az Ön problémája! Az intelligens technológiák segítik az élet egyszerűsítését és értékes időt takarítanak meg.

SweepRobot - leírás

Ha megnézed a Sweep Robot fénykép, akkor látni fogod, milyen kis méretű ez a porszívó. Átmérője csak 18 cm, ami közel 2-szer kisebb, mint a versenytársaké. Egy ilyen funkcionális funkció lehetővé teszi, hogy egy porszívót magával egy autóban, egy utazáskor vagy egy munkaútra vezessen. Ezen túlmenően, az ilyen kis méretek segítik a készüléket az alacsony bútoroknál is szabadon mozogni, és eltávolítani a port a legnehezebben elérhető helyeken.

A részletes utasításoknak köszönhetően könnyedén megértheti a hogyan működik, és mit kell tennie a készülék bekapcsolásához. A 3.7V-os akkumulátor USB-feltöltési funkcióval rendelkezik, így bármikor feltöltheti a hálózatot.

Mit mondanak a vásárlók:

Sokat dolgozok, ezért nincs elég időm a lakás tisztításához. A jövedelmem nem elég egy szobalány bérbeadásához, ezért úgy döntöttem, hogy Sweep Robot vásárolni. Ez a porszívó valódi üdvösséggé vált az egész családunk számára, mert ennek köszönhetően több időt tölthetünk együtt, miközben az intelligens eszköz a háztartási feladatainkért jár. Ez egy nagyszerű beruházás a kényelem és az időmegtakarítás érdekében!
Régóta akartam vásárolni egy robot porszívót, de a legtöbb modellnek magas ára van. Nemrég találtam Sweep Robot mini robotporszívó és úgy döntöttem, hogy megrendelek, mert az ár 3-4-szer olcsóbb volt. Könnyű és kompakt, de nagy kapacitással rendelkezik, így könnyen kezelhető a szoba tisztításával. A legfontosabb, hogy nem kell utána mennem, és a fogantyút állandóan tartani, mintha hagyományos porszívót használnánk. Mindenkinek ajánlom, aki értékeli és szereti magát.
Ez a legjobb módja annak, hogy a házat tisztán tartsa. Ehhez az árhoz nem talál igazi alternatívát a piacon! Nagyon elégedett vagyok a beszerzéssel, és egy másik porszívót szeretnék rendelni az idős szüleimnek.

Jellemzői

  • - Típus: robotos porszívó a helyiségek "intelligens" tisztításával.
  • - Cél: otthoni használatra alkalmas.
  • - Akkumulátor: 3,7 volt USB töltési képességgel.
  • - Átmérő: 18 cm.
  • - További funkciók: objektumfelismerő érzékelő érzékelők, az alacsony akkumulátor-jelzés jelzője.

Felejtsük el a nagy méretű és kényelmetlen, hosszú tömlővel ellátott porszívókat, amelyek folyamatosan hajlanak és megakadályozzák a normál porfelszívódást. A lakás vagy ház tisztítása most nem okoz negatív érzelmeket, és sok időt vesz igénybe. Mindössze annyit kell tennie, hogy megtudja a hol vásárolni Magyarországon, és a lehető leghamarabb helyezze el a megrendelést, mielőtt a promóció véget ér.

Sweep Robot alkalmazás módja:

A porszívóval ellátott doboz egy felhasználói kézikönyv, amely részletesen leírja az eszköz vezérlésének minden lehetőségét és mechanizmusát. Olvassa el figyelmesen ezt az információt, és kövesse a gyártó által előírt óvintézkedéseket. Tartsa távol a készüléket kisgyermekektől.

Mennyibe kerül ez a termék? Jelenleg Sweep Robot ár nagyon nyereséges, de csak a hivatalos honlapon találhatja meg. Hamarosan tervezzük, hogy az ultrahangos kereslet miatt növeljék a porszívó költségeit, így ha nem vásárol, akkor egy idő után nagyobb összeget kell fizetnie.

Ne hagyja a lehetőséget, és rendeljen ma egy egyedi Sweep Robot Magyarország robot porszívót, amely otthoni szállítással rendelkezik. Közvetlenül a megrendelés után a termék postai úton kerül elküldésre, és 3-4 munkanapon belül megkapja azt. Az eladó azt állítja, hogy az összes megrendelést csak az átvétel után fizetik ki. Minden vásárlónak lehetősége van arra, hogy az előírt határidőn belül visszaküldje az árut, ha nem felel meg az elvárásainak.


Ez az egyedülálló porszívó megváltoztatja az életét!

Buy Now!