Sweep Robot Ελλάδα

Greece

Εξοικονομήστε χρόνο όταν είστε στο σπίτι και χρησιμοποιήστε τον για κάτι πιο ευχάριστο!

  • - Μοντέρνος και λειτουργικός σχεδιασμός, θα ταιριάξει σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο!
  • - Εύκολο στη χρήση!
  • - Καθαρό πάτωμα χωρίς καμία προσπάθεια από την πλευρά σας!
  • - Περισσότερος χρόνος για διασκέδαση, ενώ το πάτωμά σας καθαρίζεται αυτόματα!

Παραγγελία


Οι περισσότεροι σύγχρονοι άνθρωποι ζουν σε έναν ενεργό ρυθμό και επομένως δεν έχουν ελεύθερο χρόνο για καθαρισμό. Όταν κάθε λεπτό έχει υψηλή αξία, θέλω να μετατοπίσω όλες τις οικιακές μου δουλειές σε κάποιον άλλο. Ο καθαρισμός του σπιτιού είναι ένα πολύ σημαντικό καθήκον για να διατηρηθεί η καθαριότητα και η υγεία όλων των μελών της οικογένειάς σας. Αλλά οι υπηρεσίες των εταιρειών καθαρισμού είναι πολύ ακριβές, έτσι οι καινοτόμες τεχνολογίες έρχονται στη διάσωση.

Το Sweep Robot σκούπα ρομπότ είναι μια φορητή συσκευή, χάρη στην οποία θα ξεχάσετε προβλήματα με τη σκόνη στο πάτωμα ενός διαμερίσματος ή ενός σπιτιού. Η νέα τεχνολογία αποτελεσματικού και σιωπηλού καθαρισμού σας επιτρέπει να αφαιρέσετε έως και 99% σκόνης και επιβλαβών βακτηρίων από το πάτωμα οποιουδήποτε δωματίου. Χάρη στους ειδικούς αισθητήρες και τις λειτουργίες αναγνώρισης επιφάνειας, το σύστημα ανιχνεύει αυτόματα την περιοχή εργασίας και ταξιδεύει γύρω από τυχόν εμπόδια. Ανάλογα με τον τύπο επίστρωσης, το ρομποτικό σύστημα μπορεί να αλλάξει τη δύναμη αναρρόφησης και αυτό το βοηθά να αντιμετωπίσει ακόμη και με την ισχυρότερη βρωμιά στο πλακάκι, το παρκέ, το λινέλαιο, το χαλί κλπ. Ενώ το SweepRobo ηλεκτρική σκούπα θα καθαρίσει το σπίτι, μπορείτε να χαλαρώσετε, να συναντήσετε φίλους, να παρακολουθήσετε τηλεόραση ή να περπατήσετε στο πάρκο. Τώρα η καθαριότητα στο διαμέρισμα δεν είναι η ανησυχία σας! Οι έξυπνες τεχνολογίες συμβάλλουν στην απλοποίηση της ζωής και στην εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου.

SweepRobot - περιγραφή

Αν κοιτάξετε Sweep Robot φωτογραφία, τότε θα δείτε τι μικρό μέγεθος έχει αυτή η ηλεκτρική σκούπα. Η διάμετρος της είναι μόλις 18 cm, η οποία είναι σχεδόν 2 φορές μικρότερη από αυτή των ανταγωνιστών. Ένα τέτοιο λειτουργικό χαρακτηριστικό σας επιτρέπει να τραβάτε μαζί σας μια ηλεκτρική σκούπα σε ένα αυτοκίνητο, σε ένα ταξίδι ή σε ένα ταξίδι εργασίας. Επιπλέον, τέτοιες μικρές διαστάσεις βοηθούν τη συσκευή να κινείται ελεύθερα ακόμα και κάτω από χαμηλά έπιπλα και να απομακρύνει τη σκόνη στα πιο δύσκολα σημεία.

Χάρη στις λεπτομερείς οδηγίες, μπορείτε εύκολα να καταλάβετε πώς λειτουργεί και τι πρέπει να κάνετε για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή. Η μπαταρία 3.7V διαθέτει λειτουργία επαναφόρτισης USB, ώστε να μπορείτε να την φορτίζετε ανά πάσα στιγμή από το δίκτυο.

Τι λένε οι αγοραστές:

Εργάζομαι πολύ και ως εκ τούτου δεν έχω αρκετό χρόνο για να καθαρίσω το διαμέρισμα. Το εισόδημά μου δεν είναι αρκετό για να προσλάβει καμαριέρα, γι 'αυτό αποφάσισα Sweep Robot αγοράστε. Αυτή η ηλεκτρική σκούπα έχει γίνει μια πραγματική σωτηρία για ολόκληρη την οικογένειά μας, διότι χάρη σε αυτήν, μπορούμε πλέον να περάσουμε περισσότερο χρόνο μαζί, ενώ η έξυπνη συσκευή εκτελεί για τα οικιακά μας καθήκοντα. Αυτή είναι μια μεγάλη επένδυση στην άνεση και την εξοικονόμηση χρόνου!
Ήθελα από καιρό να αγοράσω μια ηλεκτρική σκούπα ρομπότ, αλλά τα περισσότερα μοντέλα έχουν υψηλή τιμή. Πρόσφατα βρήκα Sweep Robot μίνι ρομπότ ηλεκτρική σκούπα και αποφάσισα να το παραγγείλω, επειδή η τιμή ήταν 3-4 φορές φθηνότερη. Είναι ελαφρύ και συμπαγές, αλλά έχει μεγάλη χωρητικότητα, ώστε να αντιμετωπίζει εύκολα τον καθαρισμό στο δωμάτιό μου. Το πιο σημαντικό, δεν χρειάζεται να πάω μετά από αυτόν και να κρατώ συνεχώς τη λαβή, όπως όταν χρησιμοποιείτε μια συμβατική ηλεκτρική σκούπα. Το συνιστώ σε όλους τους ανθρώπους που εκτιμούν και αγαπούν τον εαυτό τους.
Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε το σπίτι καθαρό. Για αυτή την τιμή δεν θα βρείτε μια πραγματική εναλλακτική λύση στην αγορά! Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά μου και θέλω να παραγγείλω άλλη ηλεκτρική σκούπα για τους ηλικιωμένους γονείς μου

Χαρακτηριστικά

  • - Τύπος: ρομποτική ηλεκτρική σκούπα με τη λειτουργία του "έξυπνου" καθαρισμού των χώρων.
  • - Σκοπός: κατάλληλο για χρήση στο σπίτι.
  • - Μπαταρία: 3.7 βολτ με δυνατότητα φόρτισης USB.
  • - Διάμετρος: 18 cm.
  • - Πρόσθετες λειτουργίες: αισθητήρες αισθητήρων αναγνώρισης αντικειμένων, μια ένδειξη για ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας.

Ξεχάστε τις ογκώδεις και άβολες ηλεκτρικές σκούπες με μακρύ σωλήνα που κάμπτεται συνεχώς και εμποδίζει την κανονική απορρόφηση σκόνης. Ο καθαρισμός ενός διαμερίσματος ή ενός σπιτιού τώρα δεν θα προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα και θα πάρει πολύ χρόνο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μάθετε πού να αγοράσετε στην Ελλάδα και να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό πριν τελειώσει η προσφορά.

Sweep Robot μέθοδο εφαρμογής:

Στο κουτί με μια ηλεκτρική σκούπα είναι ένα εγχειρίδιο χρήσης, το οποίο περιγράφει λεπτομερώς όλες τις δυνατότητες και τους μηχανισμούς για τον έλεγχο της συσκευής. Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις πληροφορίες και ακολουθήστε τις προφυλάξεις που καθορίζονται από τον κατασκευαστή. Κρατήστε τη συσκευή μακριά από μικρά παιδιά.

Πόσο κοστίζει αυτό το προϊόν; Επί του παρόντος, το Sweep Robot τιμή είναι πολύ κερδοφόρο, αλλά μπορείτε να το βρείτε μόνο στον επίσημο ιστότοπο. Σύντομα προβλέπεται να αυξηθεί το κόστος μιας ηλεκτρικής σκούπας λόγω υπερβολικής ζήτησης, οπότε αν δεν το αγοράσετε τώρα, μετά από λίγο θα πρέπει να πληρώσετε ένα μεγαλύτερο ποσό.

Μην αφήνετε την ευκαιρία σας και παραγγείλετε σήμερα μια μοναδική ρομπότ με σκούπα Sweep Robot Ελλάδα με παράδοση στο σπίτι. Αμέσως μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας, το προϊόν θα σταλεί μέσω ταχυδρομείου και θα το λάβετε εντός 3-4 εργάσιμων ημερών. Ο πωλητής ισχυρίζεται ότι όλες οι παραγγελίες καταβάλλονται μόνο με την παραλαβή. Κάθε αγοραστής έχει την ευκαιρία να επιστρέψει τα εμπορεύματα εντός της καθορισμένης προθεσμίας, αν δεν ανταποκριθεί στις προσδοκίες του.


Αυτή η μοναδική ηλεκτρική σκούπα θα αλλάξει τη ζωή σας!

Buy Now!