Sweep Robot Hrvatska

Croatia

Uštedite vrijeme kod kuće i koristite ga za nešto ugodnije!

  • - Moderan i funkcionalan dizajn, uklopit će se u svaki interijer!
  • - Jednostavan i jednostavan za korištenje!
  • - Očistite podove bez ikakvog napora!
  • - Više vremena za zabavu dok se vaš pod čisti s robotom!

Narudžba


Većina modernih ljudi živi u aktivnom ritmu i stoga nemaju slobodnog vremena za čišćenje. Kada svaka minuta ima veliku vrijednost, želim sve svoje kućanske poslove prebaciti na nekog drugog. Čišćenje kuće je vrlo važan zadatak za održavanje čistoće i zdravlja svih članova vaše obitelji. Ali usluge tvrtki za čišćenje su preskupe, tako da spašavaju inovativne tehnologije.

Sweep Robot robotski usisivač je prijenosni uređaj, zahvaljujući kojem ćete zaboraviti na probleme s prašinom na podu u stanu ili kući. Najnovija tehnologija učinkovitog i tihog čišćenja omogućuje uklanjanje do 99% prašine i štetnih bakterija iz poda bilo koje sobe. Zahvaljujući posebnim senzorima i funkcijama prepoznavanja površine, sustav automatski prepoznaje radno područje i putuje oko svih prepreka. Ovisno o vrsti premaza, robotski sustav može mijenjati silu usisa, a to mu pomaže da se nosi s najjačom prljavštinom na pločicama, parketu, linoleumu, tepihu i tako dalje. Dok će SweepRobot robotski usisivač očistiti kuću, možete se opustiti, upoznati prijatelje, gledati TV ili hodati parkom. Sada čistoća u stanu nije vaša briga! Pametne tehnologije pomažu pojednostaviti život i uštedjeti dragocjeno vrijeme.

SweepRobot - opis

Ako pogledate Sweep Robot foto, tada ćete vidjeti koju malu veličinu ima ovaj usisivač. Promjer mu je samo 18 cm, što je gotovo 2 puta manje od konkurencije. Takva funkcionalna značajka omogućuje vam da uzmete usisivač sa sobom u automobilu, na putovanju ili na radnom putu. Osim toga, takve male dimenzije pomažu uređaju da se slobodno kreće čak i pod niskim namještajem i uklanja prašinu na najtežim mjestima.

Zahvaljujući detaljnim uputama, možete lako razumjeti kako funkcionira i što trebate učiniti da biste uključili uređaj. 3.7V baterija ima značajku USB punjenja, tako da je možete napuniti iz mreže u bilo kojem trenutku.

Što kupci kažu:

Radim puno i zato nemam dovoljno vremena za čišćenje stana. Moj prihod nije dovoljan da zaposli kućnu pomoćnicu, pa sam odlučio Sweep Robot kupiti. Ovaj usisavač je postao pravo spasenje za cijelu našu obitelj, jer zahvaljujući tome, sada možemo provoditi više vremena zajedno dok pametni uređaj radi za naše kućanske poslove. Ovo je velika investicija u vašu udobnost i uštedu vremena!
Dugo sam htio kupiti robotski usisivač, ali većina modela ima visoku cijenu. Nedavno sam pronašao Sweep Robot mini robotski usisivač i odlučio sam ga naručiti, jer je cijena bila 3-4 puta jeftinija. Lagan je i kompaktan, ali ima visoki kapacitet, pa se lako nosi s čišćenjem u mojoj sobi. Ono što je najvažnije, ne moram ići za njim i stalno držati ručku, kao i kod korištenja konvencionalnog usisivača. Preporučujem ga svima koji cijene i vole sebe.
To je najbolji način da kuća bude čista. Za ovu cijenu nećete naći pravu alternativu na tržištu! Vrlo sam zadovoljan svojom kupnjom i želim naručiti još jedan usisivač za moje starije roditelje.

Karakteristike

  • - Vrsta: robotski usisivač s funkcijom "pametnog" čišćenja prostora.
  • - Namjena: prikladna za uporabu kod kuće.
  • - Baterija: 3,7 volti s mogućnošću USB punjenja.
  • - Promjer: 18 cm.
  • - Dodatne funkcije: senzori senzora za prepoznavanje objekta, indikator za obavijest o slaboj bateriji.

Zaboravite na glomazne i neudobne usisavače s dugim crijevom koje stalno savija i sprječava normalnu apsorpciju prašine. Čišćenje stana ili kuće sada neće izazvati negativne emocije i potrajati puno vremena. Sve što trebate učiniti je saznati gdje kupiti u Hrvatskoj i postaviti narudžbu što je prije moguće prije završetka promocije.

Sweep Robot aplikacija:

U kutiji s usisivačem nalazi se korisnički priručnik koji detaljno opisuje sve mogućnosti i mehanizme za upravljanje uređajem. Pažljivo pročitajte ove informacije i slijedite mjere opreza koje je odredio proizvođač. Držite uređaj dalje od male djece.

Koliko košta ovaj proizvod? Trenutno Sweep Robot cijena je vrlo profitabilno, ali ga možete pronaći samo na službenim stranicama. Uskoro se planira povećati trošak usisivača zbog ultrahigh potražnje, pa ako ga ne kupite sada, nakon nekog vremena morat ćete platiti veći iznos.

Ne dopustite da vaša prilika i danas naručite jedinstveni robotski usisivač Sweep Robot Hrvatska s kućnom isporukom. Odmah nakon narudžbe, proizvod će biti poslan poštom i primit ćete ga u roku od 3-4 radna dana. Prodavatelj tvrdi da su svi nalozi plaćeni samo po primitku. Svaki kupac ima mogućnost vratiti robu u propisanom roku, ako ne ispunjava njegova očekivanja.


Ovaj jedinstveni usisavač promijenit će vam život!

Buy Now!