Sweep Robot България

Bulgaria

Спести време за чистене у дома и го използвай за нещо по-приятно!

  • - Модерен и функционален дизайн подходящ за всеки дом!i
  • - Лек и лесен за използване!
  • - Чист под без усилие от Ваша страна!
  • - Повече време за забавление, когато подът Ви се чисти с помощта на робота!

Поръчайте


Повечето съвременни хора живеят в активен ритъм и затова нямат свободно време за почистване. Когато всяка минута има висока стойност, искам да прехвърля всичките си домакински задължения към някой друг. Почистването на къщата е много важна задача за поддържане на чистотата и здравето на всички членове на вашето семейство. Но услугите на компаниите за почистване са твърде скъпи, така че иновативните технологии идват на помощ.

Sweep Robot прахосмукачка робот е преносимо устройство, благодарение на което ще забравите за проблеми с праха на пода в апартамент или къща. Най-новата технология за ефективно и безшумно почистване ви позволява да отстраните до 99% от праха и вредните бактерии от пода на всяко помещение. Благодарение на специалните сензори и функциите за разпознаване на повърхността, системата автоматично разпознава работната зона и пътува около всички препятствия. В зависимост от вида на покритието, роботизираната система може да промени силата на засмукване и това му помага да се справи дори с най-силните замърсявания върху плочки, паркет, линолеум, килим и т.н. Докато SweepRobot робот прахосмукачка ще почисти къщата, можете да се отпуснете, да се срещнете с приятели, да гледате телевизия или да се разхождате в парка. Сега чистотата в апартамента не е ваша грижа! Интелигентните технологии помагат за опростяване на живота и спестяване на ценно време.

SweepRobot - описанието

Ако погледнете Sweep Robot снимка, тогава ще видите какъв малък размер има прахосмукачката. Диаметърът му е само 18 см, което е почти 2 пъти по-малко от това на конкурентите. Такава функционална характеристика ви позволява да вземете прахосмукачка с вас в кола, на път или на работно пътуване. В допълнение, такива малки размери помагат на устройството да се движи свободно дори при ниски мебели и да премахва праха в най-труднодостъпните места.

Благодарение на подробните инструкции, можете лесно да разберете как работи и какво трябва да направите, за да включите устройството. 3.7V батерията има USB функция за презареждане, така че можете да я зареждате от мрежата по всяко време.

Какво казват купувачите:

Работя много и затова нямам достатъчно време за почистване на апартамента. Доходите ми не са достатъчни, за да наеме една прислужница, затова реших, че Sweep Robot купи. Тази прахосмукачка се превърна в истинско спасение за цялото ни семейство, защото благодарение на него сега можем да прекарваме повече време заедно, докато интелигентното устройство изпълнява нашите домакински задължения. Това е чудесна инвестиция във вашия комфорт и спестяване на време!
Аз отдавна исках да купя робот прахосмукачка, но повечето модели имат висока цена. Наскоро намерих Sweep Robot мини прахосмукачка робот и реших да го поръчам, защото цената беше 3-4 пъти по-евтина. Той е лек и компактен, но има висок капацитет, така че лесно се справя с почистването в моята стая. Най-важното е, че не е нужно да отида след него и постоянно държа дръжката, както при използване на конвенционална прахосмукачка. Препоръчвам го на всички хора, които ценят и обичат себе си.
Това е най-добрият начин да поддържате къщата чиста. За тази цена няма да намерите реална алтернатива на пазара! Много съм доволен от покупката си и искам да си поръчам още една прахосмукачка за възрастните си родители.

Характеристика

  • - Тип: роботизирана прахосмукачка с функция "интелигентно" почистване на помещения.
  • - Предназначение: подходящо за употреба у дома.
  • - Батерия: 3.7 волта с възможност за зареждане с USB.
  • - Диаметър: 18 cm.
  • - Допълнителни функции: сензори за разпознаване на обекти, индикатор за известяване за ниска батерия.

Забравете за обемисти и неудобни прахосмукачки с дълъг маркуч, който постоянно се огъва и предотвратява нормалното усвояване на прах. Почистването на апартамент или къща сега няма да предизвика негативни емоции и ще отнеме много време. Всичко, което трябва да направите, е да откриете къде да купуват в България и да направите поръчката си възможно най-скоро преди приключването на промоцията.

Sweep Robot метод на приложение:

В кутията с прахосмукачка има ръководство за потребителя, в което подробно са описани всички възможности и механизми за управление на устройството. Прочетете внимателно тази информация и следвайте предпазните мерки, посочени от производителя. Дръжте устройството далеч от малки деца.

Колко струва този продукт? В момента Sweep Robot цена е много печеливш, но можете да го намерите само на официалния сайт. Скоро се планира да се увеличи цената на прахосмукачката поради свръхвисоко търсене, така че ако не я купите сега, след известно време ще трябва да платите по-голяма сума.

Не позволявайте на Вашата възможност да поръчате днес уникална робот-прахосмукачка Sweep Robot България с домашна доставка. Веднага след подаване на поръчката, продуктът ще бъде изпратен по пощата и ще го получите в рамките на 3-4 работни дни. Продавачът твърди, че всички поръчки са платени само при получаване. Всеки купувач има възможност да върне стоката в определения срок, ако не отговаря на очакванията му.

Buy Now!