OralCare Pro България

Bulgaria

Снежнобяла и ослепителна усмивка

  • - Той е абсолютно безопасен и не влияе на чувствителността на зъбния емайл!
  • - Тя е в състояние да направи вашата усмивка бяла и сияеща!
  • - Е прост и достъпен процес за избелване!

Поръчайте


OralCare Pro система за избелване на зъби е уникален продукт на европейския пазар, който няма аналози. С този комплект за избелване можете да осигурите професионална стоматологична помощ у дома без големи финансови разходи, без увреждане на здравето и без странични ефекти. Системата е разработена от професионални стоматолози и се използва за решаване на много проблеми - бактериална плака, лош дъх, възпаление и кървене на венците, нарушаване на нивото на рН в устната кухина и т.н. Благодарение на използването на ефективен гел в комбинация с инфрачервена лампа, е възможно да се извърши пълно почистване на зъбен камък и жълти плаки само за няколко процедури, за да се получи кристално чист стар емайл и 100% здраве. Този комплект е предназначен за мъже и жени на всяка възраст. Продължителността на една процедура е не повече от 5-7 минути, но резултатът ще бъде просто фантастичен.

OralCare Pro как работи, начина на приложение:

Системата е комбинация от флуоресцентна лампа и специален избелващ гел. Включена е подробна инструкция, която ще помогне да се извърши правилно процедурата и да се получи отличен резултат. Много е важно такъв метод да е абсолютно безопасен за здравето на зъбния емайл и да не повишава чувствителността, за разлика от почистването на зъбите. Спестявате времето си при посещение при зъболекар, спестявате пари за скъпи процедури и получавате 100% резултат у дома.

Oral Care Pro - система за избелване на зъби

Клиничните проучвания, проведени от експерти, потвърждават високата степен на ефективност на този инструмент. Ето какво казват експерти за това:
Работя като зъболекар повече от 10 години и знам добре, че избелването на зъбите с помощта на дентална бормашина може да причини свръхчувствителност, реакция към студена и гореща храна, както и разрушаване на зъбния емайл. Но напълно да се откажем от процедурата по избелване също е погрешно, защото води до натрупване на бактерии, потъмняване на зъбите и свързани с тях проблеми. Аз лично препоръчвам OralCare Pro комплект за избелване на зъби купи в аптеката и го използвам, ако е необходимо. В момента това е най-доброто решение за тези, които искат да имат снежнобяла усмивка и добър резултат.

Предимства:

  • - Безопасна и естествена формула за бързо избелване и възстановяване на зъбния емайл.
  • - Отстранява неприятната миризма след първата употреба.
  • - Няма противопоказания.
  • - Не увеличава чувствителността на зъбите.
  • - Ефектът на запечатващите микропукнатини на зъбния емайл.
  • - OralCare Pro България цена е по-евтино от посещение при зъболекар.

За да разберете къде да купуват в България Oral Care Pro за избелване на зъби, използвайте офертата на нашия сайт, попълнете формуляра за поръчка и получете стоките, доставени до дома ви в рамките на няколко дни.

Buy Now!