OralCare Pro România

Romania

Zâmbet perfect alb și super strălucitor

  • - Este absolut sigur și nu afectează sensibilitatea smalțului dentar!
  • - Efectul va fi observat după doar câteva sesiuni, iar utilizarea regulată a OralCare vă va uimi cu rezultatul său!
  • - Este un proces simplu și accesibil de albire dentară!

 Comandă 


OralCare Pro un sistem inovator de albire dentară este un produs unic pe piața europeană care nu are analogii. Cu acest kit de albire, puteți oferi îngrijire dentară profesională acasă fără mari cheltuieli financiare, fără a afecta sănătatea și fără efecte secundare. Sistemul a fost dezvoltat de medicii dentiști profesioniști și este folosit pentru a rezolva multe probleme - placă bacteriană, respirație urâtă, inflamație și sângerare a gingiilor, încălcarea nivelului pH-ului în cavitatea bucală și așa mai departe. Datorită utilizării unui gel eficient în combinație cu o lampă cu infraroșu, este posibilă efectuarea unei curățiri complete a plăcilor de tartru și galben în doar câteva proceduri, pentru a obține smalț vechi de cristal clar și 100% sănătate. Acest set este destinat bărbaților și femeilor de orice vârstă. Durata unei proceduri nu este mai mare de 5-7 minute, dar rezultatul va fi doar fantastic.

OralCare Pro cum funcționează, metoda de aplicare:

Sistemul este o combinație între o lampă fluorescentă și un gel special de albire. Include o instrucțiune detaliată care vă va ajuta să efectuați corect procedura și să obțineți un rezultat excelent. Este foarte important ca o astfel de metodă să fie absolut sigură pentru sănătatea smalțului dinților și nu crește sensibilitatea, spre deosebire de curățarea dentară. Economisiți timpul pentru o vizită la dentist, economisiți bani pe proceduri scumpe și obțineți un rezultat de 100% la domiciliu.

Oral Care Pro - un sistem inovator de albire dentară

Studiile clinice efectuate de experți au confirmat gradul înalt de eficacitate al acestui instrument. Aceasta este ceea ce spun experții în acest sens:

Am lucrat ca dentist timp de mai mult de 10 ani și știu bine că albirea dinților cu ajutorul unui burghiu dentar poate provoca hipersensibilitate, reacție la alimentele reci și calde, precum și distrugerea smalțului dinților. Dar pentru a renunța complet la procedeul de albire este, de asemenea, greșit, deoarece duce la acumularea de bacterii, întunecarea dinților și problemele aferente. Eu personal recomanda OralCare Pro trusă pentru albirea dentară cumpăra de la farmacie si folositi-l daca este necesar. În momentul de față, aceasta este cea mai bună soluție pentru cei care doresc să aibă un zâmbet alb zăpadă și un rezultat bun.

Avantaje:

  • - Formula sigură și naturală pentru albirea rapidă și restaurarea smalțului dinților.
  • - Elimină mirosul neplăcut după prima utilizare.
  • - Nu are contraindicații.
  • - Nu mărește sensibilitatea dinților.
  • - Efectul de etanșare a microclinelor din smaltul dinților.
  • - OralCare Pro România preț este mai ieftin decât o vizită la dentist.

Pentru a afla unde să cumpere în România Oral Care Pro pentru albirea dentară, utilizați oferta site-ului nostru, completați formularul de comandă și primiți bunurile livrate la domiciliu în câteva zile.


Acesta este un produs minunat pentru tine!

Buy Now!