Sex Toys Slovenija

Slovenia

IZURITE SE V SPOLNOSTI

 • - Podaljša erekcijo
 • - Okrepi orgazem
 • - Učvrsti mišice penisa
 • - Poveča občutljivost

Naroči


Sex igrače so odličen način za diverzifikacijo vaše ljubezensko življenje, usposabljanje in izboljšanje vaše spolne ravni ter zagotovljen užitek kadarkoli in kjerkoli. Večina sodobnih zdravnikov in psihologov priporoča moškim uporabo silikonskih igrač, ki posnemajo oralne, analne ali vaginalne ženske organe. To vam omogoča, da dosežete največje zadovoljstvo z masturbacijo, kot tudi ohranite visoko raven erekcije s podaljšano abstinenco ali odsotnostjo rednih spolnih dejanj.

Sex Toys - erotične igrače za moške

Danes trg ponuja široko paleto različnih spolnih igrač za moške. Proizvodne tehnologije in materiali so dosegli tako visoko stopnjo, da omogočajo, da se občutek za pravi seks čim bolj približa in v nekaj minutah doseže zagotovljen orgazem. Danes vas želimo seznaniti z nizom Premium SexToys erotične igrače za moške. Vključuje dve vrsti izdelkov - ustni masturbator (imitira ženska usta), analni in vaginalni masturbator (posnema ženske genitalije).

Zdaj vam bomo podrobno predstavili vsak od teh izdelkov in poskušali pomagati pri izbiri najprimernejše možnosti Sex Toys Slovenija.

Igrača za ustno masturbacijo.

Mnogim moškim je oralni seks nedostopen eksotičen. Najpogosteje je to posledica nepripravljenosti ali nepripravljenosti ženske do podobnih poskusov v spolnosti. Če želite doživeti užitek čim bližje temu blowjobu, vam priporočamo, da uporabite Sex Toys masturbator za moške ustno. To je edinstven izdelek iz 100% hipoalergenskega materiala Cyber Skin UR3™. Sex igrače je pridobil široko popularnost po vsem svetu zaradi dejstva, da je natančno ponavljajoče se gibanja jezika in ustnic prave ženske. V procesu masturbacije ustni masturbator pogoltne penis čim globlje in ustvari dodatno stimulacijo s pomočjo gibljivega jezika. Klinične študije potrjujejo varnost uporabe te naprave. Redna uporaba krepi mišice penisa, izboljšuje krvni obtok in obnavlja stabilno spolno erekcijo v vsaki starosti.

 • - Dimenzije: 11x19 cm,
 • - Teža: 1,05 kg.
 • - Material: Cyber Skin UR3™, medicinski silikon.
 • - Starost uporabnika: 18+.

Igrače za analno in vaginalno masturbacijo.

Sex Toys umetna vagina vam bo omogočil dostop do novih priložnosti v seksu in užitek. To je edinstvena naprava, ki ima dve luknji, ki posnemata žensko vagino in anus. Najdemo kako deluje? Vaginalna odprtina je izdelana iz mehkejšega silikonskega materiala in ima zato tudi mehkejšo stimulacijo penisa med samozadovoljevanjem. Analna odprtina ima ožji premer in vtisnjene notranje stene, ki pripomorejo k treningu spolne vzdržljivosti. Če s to napravo zdržite 10 minut masturbacije, se prepričajte, da lahko v resničnem seksu spolni odnos podaljšate na 30 minut! Če želite ta izdelek, si morate ogledati fotografijo. Izdelek čim bolj natančno posnema ženske genitalije in vam pomaga pri sprostitvi in zadovoljstvu.

 • - Dimenzije: 28 x 28 cm,
 • - Teža: 7,3 kg.
 • - Material: Cyber Skin UR3™, medicinski silikon.
 • - Starost uporabnika: 18+.

Koristi Premium SexToys

Kljub visoki stopnji konkurence se ta sklop seksualnih igrač šteje za enega najboljših na evropskem trgu. Strokovnjaki pravijo, da ima uporaba umetne vagine za masturbacijo kompleksen ugoden učinek na moško telo.

Najprej krepi mišice penisa in za razliko od ročne masturbacije pomaga ohranjati dobro cirkulacijo krvi in mobilnost medeničnega organa.

Drugič, visoka kakovost materialov omogoča povečanje občutljivosti in sprejemanje nenavadnih občutkov med aplikacijo.

Tretjič, z redno uporabo seksualnih pripomočkov je možno povečati penis velikosti 1-2 cm zaradi popolne stimulacije kavernoznega telesa in zagotavljanja pretoka krvi.

Kaj morate vedeti o Cyber Skin UR3™? To je material, ki 100% posnema človeško kožo in spominja na popolno otipljive občutke. Danes je najbolj priljubljena vrsta silikona, ki se uporablja v proizvodnji vrhunskih kakovostnih spolnih igrač. Je popolnoma varen, ne povzroča alergijske reakcije ali nalezljivih bolezni. V skladu s priporočili o uporabi materiala lahko ohranijo svoje lastnosti in strukturo več let.

Sex Toys način uporabe: Pred uporabo natančno preberite uporabniški priročnik. Redno čistite izdelek po spolnem odnosu. Ta izdelek je namenjen samo odraslim uporabnikom.

Mnogi moški vprašajo kje kupiti v Sloveniji te igrače za odrasle? Iskali smo uradnega prodajalca in ga našli. Če imate željo Sex Toys kupiti, lahko obiščete spletno trgovino in naročite enega ali oba izdelka za dostavo na dom. Prosimo, upoštevajte, da bo pri naročanju celotnega sklopa Sex Toys cena veliko ceneje.

Pustite svoj seks na povsem novo raven!

Buy Now!