Sex Toys Hrvatska

Croatia

TRENIRAJ SVOJU SEKSUALNOST. 

 • - Produljuje erekciju
 • - Pojačava orgazam
 • - Jača mišiće penisa
 • - Povećava osjetljivost

Narudžba


Seks igračke su sjajan način da se diversificira vaš ljubavni život, uvježbavaju i poboljšavaju vašu spolnu razinu i dobivaju zajamčeni užitak bilo kada i bilo gdje. Većina modernih liječnika i psihologa preporučuje muškarcima da koriste silikonske igračke koje imitiraju oralne, analne ili vaginalne ženske organe. To vam omogućuje maksimalno zadovoljstvo masturbacijom, kao i održavanje visoke razine erekcije uz dugotrajnu apstinenciju ili odsustvo redovitih spolnih radnji.

Sex Toys - seks igračke za muškarce

Danas tržište nudi široku paletu raznih seksualnih igračaka za muškarce. Proizvodne tehnologije i materijali dosegnuli su tako visoku razinu da dopuštaju senzaciju u stvarnom seksu što bliže i zajamčeni orgazam za nekoliko minuta. Danas vas želimo upoznati s skupom Premium SexToys seks igračke za muškarce. Obuhvaća dvije vrste proizvoda - oralni masturbator (imitira ženska usta), analni i vaginalni masturbator (oponaša ženske genitalije).

Sada ćemo vam detaljno reći o svakom od tih proizvoda i pokušati pomoći pri odabiru najprikladnije opcije Sex Toys Hrvatska.

Igračka za oralnu masturbaciju.

Za mnoge ljude oralni seks je nedostupan egzotici. Najčešće je to zbog nespremnosti ili nespremnosti žene na slične pokuse u seksu. Ako želite doživjeti užitak što je moguće bliže ovom pušenju, preporučujemo da koristite Sex Toys muški masturbator usmeni. Ovo je jedinstveni proizvod izrađen od 100% hipoalergijskog materijala Cyber Skin UR3™. Sex igračka je stekla široku popularnost u cijelom svijetu zbog činjenice da točno ponavlja pokrete jezika i usana prave žene. U procesu masturbacije, oralni masturbator proguta penis što dublje i stvara dodatnu stimulaciju uz pomoć pokretnog jezika. Kliničke studije potvrđuju sigurnost korištenja ovog uređaja. Redovita uporaba jača mišiće penisa, poboljšava cirkulaciju krvi i vraća stabilnu seksualnu erekciju u bilo kojoj dobi.

 • - Dimenzije: 11 x 19 cm,
 • - Težina: 1,05 kg.
 • - Materijal: Cyber Skin UR3™, medicinski silikon.
 • - Dob korisnika: 18+.

Igračka za analnu i vaginalnu masturbaciju.

Sex Toys umjetna vagina će vam omogućiti pristup novim mogućnostima seksa i užitka. To je jedinstveni uređaj koji ima dvije rupe koje oponašaju žensku vaginu i anus. Otkrijmo kako funkcionira? Vaginalni otvor je napravljen od mekšeg silikonskog materijala, te stoga ima mekšu stimulaciju penisa tijekom masturbacije. Analni otvor ima uži promjer i reljefne unutarnje zidove koji pomažu u treniranju seksualne izdržljivosti. Ako uspijete izdržati 10 minuta masturbacije s ovim uređajem, budite sigurni da u pravom seksu možete produljiti spolni odnos na 30 minuta! Da biste željeli ovaj proizvod, samo trebate pogledati foto. Proizvod imitira ženske genitalije što je točnije moguće i pomaže vam da se opustite i dobijete zadovoljstvo u bilo kojem trenutku.

 • - Dimenzije: 28 x 28 cm,
 • - Težina: 7,3 kg.
 • - Materijal: Cyber Skin UR3™, medicinski silikon.
 • - Dob korisnika: 18+.

Prednosti Premium SexToys

Unatoč visokoj razini konkurencije, ovaj set seksualnih pomagala smatra se jednim od najboljih na europskom tržištu. Stručnjaci kažu da korištenje umjetne vagine za masturbaciju ima kompleksan blagotvoran učinak na muško tijelo.

Prvo, jača mišiće penisa i, za razliku od ručnog masturbiranja, pomaže u održavanju dobre cirkulacije krvi i pokretljivosti zdjeličnih organa.

Drugo, visoka kvaliteta materijala omogućuje povećanje osjetljivosti i primanje neobičnih osjeta tijekom primjene.

Treće, uz redovitu uporabu seksualnih pomagala, povećanje penisa od 1-2 cm moguće je zbog potpune stimulacije kavernoznog tijela i osiguravanja protoka krvi.

Što trebate znati o Cyber Skin UR3™? To je materijal koji je 100% imitacija ljudske kože i podsjeća na punopravne taktilne senzacije. Danas je najpopularnija vrsta silikona koji se koristi u proizvodnji vrhunskih seksualnih igračaka. To je apsolutno sigurno, ne uzrokuje alergijsku reakciju ili zarazne bolesti. U skladu s preporukama o upotrebi materijala mogu zadržati svoja svojstva i strukturu dugi niz godina.

Sex Toys aplikacija: Prije korištenja pažljivo pročitajte priručnik. Redovito čistite proizvod nakon spolnog odnosa. Ovaj je proizvod namijenjen samo odraslim korisnicima.

Mnogi muškarci pitaju gdje kupiti u Hrvatskoj ove igračke za odrasle? Tražili smo službenog prodavatelja i pronašli ga. Ako imate želju od Sex Toys kupiti, možete posjetiti online trgovinu i naručiti jedan ili oba proizvoda za kućnu dostavu. Imajte na umu da će naručivanje kompletnog seta od Sex Toys cijena biti mnogo jeftinije.

Izvedite svoj seks na potpuno novu razinu!

Buy Now!