Sex Toys România

Romania

  

ANTRENEAZĂ-ȚI SEXUALITATEA. 

 • - Prelungește erecția
 • - Accentuează orgasmul
 • - Întărește mușchii penisulu
 • - Crește sensibilitatea

 Comandă 


Jucăriile sexuale reprezintă o modalitate excelentă de a vă diversifica viața de dragoste, de a vă antrena și de a vă îmbunătăți nivelul de sex și de a obține plăcere garantată oricând și oriunde. Majoritatea medicilor și psihologilor moderni recomandă bărbaților să utilizeze jucării din silicon care imită organe feminine orale, anal sau vaginale. Acest lucru vă permite să obțineți maximum de satisfacție de la masturbare, precum și menținerea unui nivel ridicat de erecție cu abstinență prelungită sau absența unor acte sexuale regulate.

Sex Toys - jucarii sexuale pentru barbati

Astăzi, piața oferă o gamă largă de jucării sexuale diferite pentru bărbați. Tehnologiile și materialele de producție au atins un nivel atât de ridicat încât permit atingerea senzației sexului real cât mai aproape posibil și obținerea unui orgasm garantat în câteva minute. Astăzi vrem să vă prezentăm un set de Premium SexToys jucarii sexuale pentru barbati. Include două tipuri de produse - masturbator oral (imită gura feminină), masturbator anal și vaginal (imită organele genitale feminine).

Acum vă vom spune în detaliu despre fiecare dintre aceste produse și vom încerca să vă ajutăm cu alegerea celei mai potrivite opțiuni Sex Toys România.

Jucărie pentru masturbare orală.

Pentru mulți bărbați, sexul oral este inaccesibil. Cel mai adesea acest lucru se datorează respingerii sau nechinicii unei femei la experimente similare în domeniul sexului. Dacă doriți să vă bucurați de plăcere cât mai aproape de această muiere, vă recomandăm să utilizați Sex Toys masturbator oral. Acesta este un produs unic realizat din material 100% hipoalergenic Cyber Skin UR3™. Jocul sexual a câștigat o popularitate largă în întreaga lume, datorită faptului că repetă exact mișcările limbii și buzelor unei femei reale. În procesul de masturbare, masturbatorul oral înghite penisul cât mai profund posibil și creează o stimulare suplimentară cu ajutorul unei limbi în mișcare. Studiile clinice confirmă siguranța utilizării acestui dispozitiv. Utilizarea regulată întărește mușchii penisului, îmbunătățește circulația sângelui și restabilește erecția sexuală stabilă la orice vârstă.

 • - Dimensiuni: 11x19 cm,
 • - Greutate: 1,05 kg.
 • - Material: Cyber Skin UR3™, silicon medical.
 • - Vârsta utilizatorului: 18+.

Jucărie pentru masturbare anală și vaginală.

Sex Toys vagin artificial vă va oferi acces la noi oportunități în ceea ce privește sexul și plăcerea. Acesta este un dispozitiv unic care are două găuri care imită vaginul și anusul feminin. Să aflăm cum funcționează? Deschiderea vaginală este realizată dintr-un material siliconic mai moale și, prin urmare, are o stimulare mai ușoară a penisului în timpul masturbării. Deschiderea anală are un diametru mai restrâns și ziduri interioare reliefate care ajută la formarea rezistenței sexuale. Dacă reușiți să rezistați la 10 minute de masturbare cu acest dispozitiv, asigurați-vă că în sexul real puteți prelungi relația sexuală la 30 de minute! Pentru a dori acest produs, trebuie doar să te uiți la poze. Produsul imită organele genitale feminine cât mai exact posibil și vă ajută să vă relaxați și să obțineți satisfacția în orice moment.

 • - Dimensiuni: 28 x 28 cm,
 • - Greutate: 7,3 kg.
 • - Material: Cyber Skin UR3™, silicon medical.
 • - Vârsta utilizatorului: 18+.

Beneficii Premium SexToys

În ciuda nivelului ridicat de concurență, acest set de jucării sexuale este considerat unul dintre cele mai bune pe piața europeană. Expertii spun ca folosirea vaginului artificial pentru masturbare are un efect benefic complex asupra corpului masculin.

În primul rând, acesta întărește mușchii penisului și, spre deosebire de masturbarea manuală, ajută la menținerea unei bune circulații a sângelui și a mobilității organelor pelvine.

În al doilea rând, calitatea ridicată a materialelor permite creșterea sensibilității și obținerea de senzații neobișnuite în timpul aplicării.

În al treilea rând, utilizarea regulată a jucăriilor sexuale, o creștere a dimensiunii penisului de 1-2 cm este posibilă datorită stimulării totale a corpului cavernos și asigurării fluxului sanguin.

Ce trebuie să știți despre Cyber Skin UR3™? Acesta este un material imitație de 100% a pielii umane și amintește de senzațiile tactile deplină. Astăzi este cel mai popular tip de silicon utilizat în producția de jucării sexuale de înaltă calitate. Este absolut sigur, nu provoacă reacții alergice sau boli infecțioase. Sub rezerva recomandărilor privind utilizarea materialului, acesta își poate păstra proprietățile și structura pentru mulți ani.

Sex Toys metoda de aplicare: Citiți cu atenție manualul de utilizare înainte de utilizare. Curățați în mod regulat produsul după actul sexual. Acest produs este destinat numai utilizatorilor adulți.

Mulți bărbați cer unde să cumpere în România aceste jucării pentru adulți? Am căutat vânzătorul oficial și l-am găsit. Dacă aveți o dorință de Sex Toys cumpăra, puteți vizita magazinul online și puteți comanda unul sau ambele produse pentru livrarea la domiciliu. Rețineți că atunci când comandați un set complet de Sex Toys preț va fi mult mai ieftin.

Du-ți sexul la un nivel cu totul nou!

Buy Now!