Smart Watch A1 Slovenija

Slovenia

Pametne ure

 • - Kamera / predvajalnik glasbe / galerija fotografij
 • - Možnost sinhronizacije z operacijskimi sistemi Android in iOS
 • - Reža za vstavljanje / pomnilniško kartico Micro-SIM
 • - Baterija 380 mA / h, čas polnjenja približno 1 ura.

Naroči


Predstavljamo vam pregled Smart Watch A1 pametne ure - enega najbolj priljubljenih izdelkov na evropskem trgu v letošnjem letu. Danes bomo poskušali ugotoviti, koliko je ta model ročnih ur slabši od dražjih konkurentov Samsunga in Applea, prav tako pa tudi, zakaj se danes v državah EU hitro povečuje prodaja tega izdelka.

SmartWatch A1 - opis

V današnjem svetu ljudje ne želijo imeti ure za nadzor časa in datuma. Danes lahko ta majhna in priročna zapestna dodatna oprema opravlja veliko več funkcij. Pametna ura je nova faza v razvoju tehnologije, ki je ustvarila pravo revolucijo v svetu. Ne samo, da opravljajo standardni nabor funkcij, ampak imajo tudi popolno združljivost z mobilnim telefonom, lahko obdelujejo dohodne ali odhodne klice, SMS, imajo glasovni nadzor in funkcijo Bluetooth za komunikacijo med vožnjo. Sodoben trg je napolnjen s sortami takšnih dodatkov s široko paleto cen, tehničnih lastnosti in zmogljivosti.

Model SmartWatch A1 pametne ure je edinstvena rešitev za aktivne in motivirane ljudi, ki se uporabljajo za vrednotenje svojega časa in denarja. To je eden izmed najbolj cenovno dostopnih izdelkov na trgu med konkurenti, ki po številnih značilnostih ni slabši in jih na nek način celo presega. Pri pripravi pregleda smo uspeli držati ta pripomoček v naših rokah in pogledati seznam funkcij, funkcij, življenjske dobe baterije, kakovosti materialov in drugih funkcij.

Smart Watch A1 Bluetooth pametne ure je eden redkih v svoji kategoriji, ki ima vgrajeno režo za kartico SIM in podporo za Bluetooth. Pravzaprav lahko popolnoma nadomestijo vaš mobilni telefon in vam pomagajo ostati v stiku 24 ur na dan. Model ima kovinsko ohišje, ki mu daje občutek masivnosti in spoštljivosti. Zaslon na dotik je odličen za sprejemanje fotografij, video posnetkov ali besedilnih informacij v vsakem trenutku, ne da bi vas motil šport, delo, vožnjo avtomobila ali druge pomembne naloge. Zahvaljujoč neposredni uporabi kartice SIM, dobite priložnost, da se znebite neudobnih slušalk in žic za klic s prostimi rokami. To je odlična rešitev za otroke, starejše od 5 let, saj jim pametne ure pomagajo, da ostanejo v stiku s starši, tudi če tečejo ali se igrajo zunaj.

Poglejmo si kako deluje? Ure zagotavljajo uporabniku neomejene možnosti. Z njihovo pomočjo lahko sprejemate dohodne klice ali sprejemate odhodne klice. Z uporabo zaslona na dotik lahko preprosto pomikate po imeniku naročnikov iz prenosnika ali v nekaj sekundah vnesete novo telefonsko številko. Majhna kartica Micro-SIM vam omogoča, da ostanete v stiku z družino in prijatelji, tudi če ste telefon napolnili doma ali ne morete dvigniti telefona za volanom.

Video komunikacija v modelu za uro Smart Watch A1 Slovenija se izvaja tudi na visoki ravni. Vgrajena kamera vam omogoča video klice prek Skypea, WhatsApp, Viber, Facebook, FaceTime in drugih aplikacij. Naprava ima funkcijo budilke, štoparice, kalkulatorja, snemanja zvoka. Z lahkoto jo lahko sinhronizirate z operacijskimi sistemi Android in iOS.

Ena od glavnih prednosti je visoka zmogljivost baterije (380 mA). To je povsem dovolj za podporo do 3,5 ur pogovorov ali do 180 ur pripravljenosti. Hkrati pa je zaradi nadgrajene tehnologije naprava popolnoma napolnjena v manj kot 60 minutah.

Specifikacije

 • - Tip: pametna ura.
 • - Procesor: MTK6261 AMR7.
 • - Material: kovinski kovček, silikonski trak.
 • - Vgrajeni pomnilnik: 2 MB.
 • - Podpora SIM kartice: Micro-SIM.
 • - Prikaz: 1.54 "senzor.
 • - Brezžična tehnologija: Bluetooth 2.0.
 • - Vrata USB za polnjenje in prenos podatkov v računalnik ali mobilni telefon.
 • - Baterija: 380 mA.
 • - Barva: bela, črna.

Če pogledamo Smart Watch A1 fotografijo, lahko vidimo, da je ta model zelo podoben priljubljeni AppleWatch, vendar je večkrat cenejši. V tem primeru boste dobili dostop do skoraj vseh osnovnih funkcij in jih lahko uporabljate brez težav.

Smart Watch A1 način uporabe: Preden uporabite pametno uro, preberite navodila za uporabo in upoštevajte varnostne ukrepe. Ura ni namenjena uporabi v vodi. Ni priporočljivo za otroke, mlajše od 5 let.

Poskusimo ugotoviti, da je ta pametna ura kje kupiti v Sloveniji? Danes je uradna prodaja tega izdelka v trgovinah izjemno redka, saj proizvajalec svoje izdelke dostavlja neposredno prek uradne spletne trgovine. Če želite Smart Watch A1 kupiti, je najlažje to narediti na spletu na spletnem mestu proizvajalca. Vaše naročilo bo dostavljeno v katerokoli državo Evropske unije v roku 3-5 dni. Pri oddaji naročila prek interneta prihranite do 50%, ker je bil zmanjšan za Smart Watch A1 cena.

Buy Now!