Smart Watch A1 România

Romania

CEASURI INTELIGENTE 

 • - Cameră foto / player muzical / galerie foto
 • - Abilitatea de a se sincroniza cu sistemele de operare Android și iOS
 • - Slot pentru Micro-SIM / slot pentru cardul de memorie
 • - Baterie 380 mA/h, timpul de încărcare în jur de o oră.

 Comandă 


Vă prezentăm o revizuire de Smart Watch A1 ceasuri inteligente - unul dintre cele mai populare produse de pe piața europeană în acest an. Astăzi vom încerca să aflăm cât de mult acest model de ceasuri este inferior competitorilor mai scumpe ai Samsung și Apple și de ce astăzi în țările UE se înregistrează o creștere rapidă a vânzărilor acestui produs.

SmartWatch A1 - descriere

În lumea de astăzi, oamenii nu vor să aibă un ceas doar pentru a controla ora și data. Astăzi, acest accesoriu mic și convenabil pentru încheietura mâinii este capabil să efectueze mult mai multe funcții. Ceasul inteligent este o nouă etapă în dezvoltarea tehnologiei, care a produs o adevărată revoluție în întreaga lume. Acestea nu numai că au un set standard de funcții, ci și că au compatibilitate deplină cu un telefon mobil, pot procesa apeluri de intrare sau ieșiri, SMS, au funcția de control vocal și funcția Bluetooth pentru a comunica în timp ce conduc. Piața modernă este plină de soiuri de astfel de accesorii cu o gamă largă de prețuri, caracteristici tehnice și capabilități.

Modelul SmartWatch A1 ceasuri inteligente este o soluție unică pentru oamenii activi și motivați care sunt obișnuiți să-și valorifice timpul și banii. Acesta este unul dintre produsele cele mai accesibile de pe piață printre concurenți, care nu este inferior în multe caracteristici și chiar le depășește într-un fel. În pregătirea revizuirii, am reușit să ținem acest gadget în mâinile noastre și să vedem lista funcțiilor, caracteristicilor, duratei de viață a bateriei, calității materialelor și a altor caracteristici.

Smart Watch A1 Bluetooth ceasuri inteligente este unul dintre puținele din categoria sa care are un slot pentru cartelă SIM încorporat și suport Bluetooth. De fapt, ele pot înlocui complet telefonul mobil și vă pot ajuta să rămâneți conectați în permanență. Modelul are un carcasă din metal, care îi conferă un sentiment de masivitate și respectabilitate. Ecranul tactil este excelent pentru recepționarea oricăror informații despre fotografie, video sau text, fără a fi distras de la a juca sport, de a lucra, de a conduce o mașină sau de a îndeplini alte sarcini importante. Datorită utilizării directe a cartelei SIM, beneficiați de posibilitatea de a scăpa de căști și cabluri inconfortabile pentru a efectua un apel cu mâinile libere. Aceasta este o soluție excelentă pentru copiii cu vârsta de peste 5 ani, deoarece ceasurile inteligente îi ajută să rămână în contact cu părinții, chiar și atunci când alerg sau se joacă afară.

Să ne uităm la cum funcționează? Orele oferă utilizatorului posibilități nelimitate. Cu ajutorul acestora, puteți efectua apeluri primite sau puteți primi apeluri de ieșire. Utilizând ecranul tactil, puteți să parcurgeți cu ușurință directorul abonaților dintr-un notebook sau să introduceți un nou număr de telefon în doar câteva secunde. Un micro-SIM mic vă permite să păstrați legătura cu familia și cu prietenii, chiar dacă ați lăsat telefonul acasă sau nu puteți ridica telefonul în spatele roții.

Comunicarea video în modelul de ceas Smart Watch A1 România este, de asemenea, implementată la un nivel înalt. Camera încorporată vă permite să efectuați apeluri video prin Skype, WhatsApp, Viber, Facebook, FaceTime și orice alte aplicații. Dispozitivul are funcția de alarmă, cronometru, calculator, înregistrare sonoră. Puteți sincroniza cu ușurință cu sistemele de operare Android și iOS.

Unul dintre principalele avantaje este capacitatea mare a bateriei (380 mA). Acest lucru este suficient pentru a suporta până la 3,5 ore de convorbire sau până la 180 de ore de așteptare. În același timp, datorită tehnologiei actualizate, dispozitivul este complet încărcat în mai puțin de 60 de minute.

Caracteristicile

 • - Tip: ceas inteligent.
 • - Procesor: MTK6261 AMR7.
 • - Material: carcasă din metal, curea din silicon.
 • - Memorie încorporată: 2 MB.
 • - Suport pentru cartele SIM: Micro-SIM.
 • - Afișaj: senzor de 1,54".
 • - Tehnologie fără fir: Bluetooth 2.0.
 • - Port USB pentru încărcarea și transferul datelor pe un computer sau pe un telefon mobil.
 • - Baterie: 380 mA.
 • - Culoare: alb, negru.

Privind la Smart Watch A1 poze puteți vedea că acest model este foarte similar cu popularul AppleWatch, dar este de câteva ori mai ieftin. În acest caz, veți avea acces la aproape toate funcțiile de bază și le puteți folosi fără probleme.

Smart Watch A1 metoda de aplicare: Înainte de a utiliza un ceas inteligent, aveți grijă să citiți manualul de utilizare și să urmați măsurile de siguranță. Ceasul nu este destinat utilizării în apă. Nu este recomandat copiilor sub 5 ani.

Să încercăm să ne dăm seama de unde să cumpere în România ceasul inteligent? Astăzi, vânzarea oficială a acestui produs în magazine este extrem de rară, deoarece producătorul își livrează produsele direct prin magazinul oficial online. Dacă doriți Smart Watch A1 cumpăra, cel mai simplu mod de a face acest lucru este de a comanda online de pe site-ul producătorului. Comanda dvs. va fi livrată oricărei țări din Uniunea Europeană în decurs de 3-5 zile. La plasarea comenzii prin Internet, economisiți până la 50%, deoarece a fost redus cu Smart Watch A1 preț.

Buy Now!