Smart Watch A1 Magyarország

Hungary

Okosórák

 • - Kamera / zenelejátszó / fotógaléria
 • - Az Android és iOS operációs rendszerekkel való szinkronizálás képessége
 • - Micro-SIM hely/ memóriakártya hely
 • - Töltő 380 mA /h, töltési idő körülbelül 1 óra

Megrendelés


Bemutatjuk a figyelmet az Smart Watch A1 Okosórák - az európai piac egyik legnépszerűbb termékének az idei évben - felülvizsgálatára. Ma megpróbáljuk kideríteni, hogy az órák e modellje mennyire alacsonyabb, mint a Samsung és az Apple drágább versenytársai, és miért van ma az EU országaiban a termék gyors növekedése.

SmartWatch A1 - leírás

A mai világban az emberek nem akarnak egy órát, hogy ellenőrizzék az időt és a dátumot. Manapság ez a kis és kényelmes csukló tartozék sokkal több funkciót képes elvégezni. Az intelligens óra egy új szakasz a technológia fejlődésében, amely valódi forradalmat hozott létre az egész világon. Nemcsak szabványos funkciók elvégzésére képesek, hanem teljes mértékben kompatibilisek a mobiltelefonokkal, feldolgozhatják a bejövő vagy kimenő hívásokat, SMS-t, rendelkezhetnek hangvezérléssel és Bluetooth funkcióval a kommunikációhoz vezetés közben. A modern piac tele van ilyen kiegészítők fajtáival, amelyek széles skáláját kínálja az áraknak, a műszaki jellemzőknek és a képességeknek.

SmartWatch A1 Okosórák egy egyedülálló megoldás az aktív és motivált emberek számára, akik az idejüket és a pénzüket értékelik. Ez az egyik legolcsóbb termék a piacon a versenytársak körében, ami sok szempontból nem rosszabb, és valamilyen módon felülmúlja őket. A felülvizsgálat elkészítésekor sikerült megtartani ezt a modulot a kezünkben, és megnézni a funkciók, funkciók, az akkumulátor élettartama, az anyagok minősége és egyéb jellemzői listáját.

Smart Watch A1 Bluetooth Okosórák egyike azon kevés kategóriáknak, amelyek beépített SIM-kártyanyílással és Bluetooth-támogatással rendelkeznek. Tény, hogy teljesen helyettesíthetik a mobiltelefonodat, és segíthet neked a nap 24 órájában. A modellnek fémdoboza van, amely masszázs és tiszteletérzetet ad neki. Az érintőképernyő kiválóan alkalmas fénykép-, video- vagy szöveges információk fogadására bármikor, anélkül, hogy elterelné a sportot, a munkát, autóvezetést vagy más fontos feladatokat. A SIM-kártya közvetlen használatának köszönhetően lehetősége nyílik arra, hogy megszabaduljon a kényelmetlen fejhallgatóktól és vezetékektől, hogy szabadon hívhasson. Ez egy nagyszerű megoldás az 5 évesnél idősebb gyermekek számára, mert az intelligens órák segítenek a kapcsolatot szüleikkel, még akkor is, ha kívülről futnak vagy játszanak.

Nézzük meg a hogyan működik? Az órák korlátlan lehetőségeket biztosítanak a felhasználónak. Segítségével bejövő hívásokat vagy kimenő hívásokat fogadhat. Az érintőképernyő segítségével könnyedén görgetheti az előfizetők könyvtárát egy notebookból, vagy csak néhány másodperc alatt írhat be új telefonszámot. Egy kis Micro-SIM lehetővé teszi, hogy tartsa a kapcsolatot családjával és barátaival, még akkor is, ha otthon hagyta a telefont, vagy nem tudja felvenni a telefont a kormánykerék mögött.

A Smart Watch A1 Magyarország óramodellben a videó kommunikáció szintén magas szinten van megvalósítva. A beépített kamera lehetővé teszi, hogy videohívásokat kezdeményezzen a Skype, a WhatsApp, a Viber, a Facebook, a FaceTime és egyéb alkalmazások segítségével. A készülék ébresztőóra, stopper, számológép, hangfelvétel. Könnyedén szinkronizálható az Android és iOS operációs rendszerekkel.

Az egyik fő előnye a magas akkumulátor kapacitás (380 mA). Ez elég ahhoz, hogy akár 3,5 órányi beszélgetési időt vagy akár 180 órányi készenléti időt is támogasson. Ugyanakkor a korszerűsített technológiának köszönhetően a készülék 60 perc alatt teljesen fel van töltve.

Jellemzői

 • - Típus: intelligens óra.
 • - Processzor: MTK6261 AMR7.
 • - Anyag: fém tok, szilikon heveder.
 • - Beépített memória: 2 MB.
 • - SIM-kártya támogatás: Micro-SIM.
 • - Kijelző: 1,54 "érzékelő.
 • - Vezeték nélküli technológia: Bluetooth 2.0.
 • - USB port az adatok számítógépre vagy mobiltelefonra való feltöltésére és átadására.
 • - Akkumulátor: 380 mA.
 • - Szín: fehér, fekete.

A Smart Watch A1 fénykép nézve láthatjuk, hogy ez a modell nagyon hasonlít a népszerű AppleWatch-hez, de ez többször olcsóbb. Ebben az esetben szinte minden alapvető funkcióhoz juthat, és problémamentesen használhatja őket.

Smart Watch A1 alkalmazás módja: Mielőtt az intelligens órát használná, olvassa el a felhasználói kézikönyvet, és kövesse a biztonsági előírásokat. Az órát nem vízben való használatra tervezték. Nem ajánlott 5 év alatti gyermekek számára.

Próbáljuk meg kitalálni hol vásárolni Magyarországon, hogy ez az intelligens néz? Ma a termék hivatalos eladása üzletekben rendkívül ritka, mert a gyártó közvetlenül a hivatalos online áruházban szállítja termékeit. Ha Smart Watch A1 vásárolni szeretne, a legegyszerűbb módja az, hogy online rendeljen a gyártó honlapján. A megrendelés az Európai Unió bármely országába kerül 3-5 napon belül. Az interneten keresztül történő megrendelés során akár 50% -ot is megtakaríthat, mivel Smart Watch A1 ár csökkentette.

Buy Now!