Smart Watch A1 Ελλάδα

Greece

ΕΞΥΠΝΟ ΡΟΛΟΙ 

 • - Κάμερα/ μουσική / φωτογραφίες
 • - Δυνατότητα συγχρονισμού των λειτουργικών συστημάτων Android και iOS
 • - Θέση για εισαγωγή μικρο-SIM-κάρτας / κάρτας μνήμης
 • - Μπαταρία 380 mA / h, χρόνος φόρτισης περίπου 1 ώρα

Παραγγελία


Σας παρουσιάζουμε μια επισκόπηση Smart Watch A1 έξυπνο ρολόι - ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της ευρωπαϊκής αγοράς φέτος. Σήμερα θα προσπαθήσουμε να μάθουμε πόσο κακό είναι αυτό το μοντέλο ρολογιών σε σχέση με τους πιο ακριβούς ανταγωνιστές της Samsung και της Apple και επίσης γιατί σήμερα στις χώρες της ΕΕ σημειώνεται ραγδαία αύξηση των πωλήσεων αυτού του προϊόντος.

SmartWatch A1 - περιγραφή

Στον σημερινό κόσμο, οι άνθρωποι δεν θέλουν να έχουν ένα ρολόι μόνο για να ελέγχουν την ώρα και την ημερομηνία. Σήμερα, αυτό το μικρό και βολικό αξεσουάρ καρπού μπορεί να εκτελέσει πολύ περισσότερες λειτουργίες. Το έξυπνο ρολόι είναι ένα νέο στάδιο στην ανάπτυξη της τεχνολογίας, η οποία έχει δημιουργήσει μια πραγματική επανάσταση σε ολόκληρο τον κόσμο. Εκτελούν όχι μόνο ένα τυπικό σύνολο λειτουργιών, αλλά έχουν και πλήρη συμβατότητα με ένα κινητό τηλέφωνο, μπορούν να επεξεργάζονται εισερχόμενες ή εξερχόμενες κλήσεις, SMS, να έχουν φωνητικό έλεγχο και λειτουργία Bluetooth για επικοινωνία κατά την οδήγηση. Η σύγχρονη αγορά είναι γεμάτη με ποικιλίες τέτοιων αξεσουάρ με ένα ευρύ φάσμα τιμών, τεχνικών χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων.

Το μοντέλο SmartWatch A1 έξυπνο ρολόι είναι μια μοναδική λύση για ενεργούς και παρακινημένους ανθρώπους που χρησιμοποιούν για να εκτιμήσουν το χρόνο και τα χρήματά τους. Αυτό είναι ένα από τα πιο προσιτά προϊόντα στην αγορά μεταξύ των ανταγωνιστών, το οποίο δεν είναι κατώτερο σε πολλά χαρακτηριστικά, και τα ξεπερνάει με κάποιο τρόπο. Κατά την προετοιμασία της αναθεώρησης, καταφέραμε να κρατήσουμε αυτό το gadget στα χέρια μας και να δούμε τη λίστα των λειτουργιών, των χαρακτηριστικών, της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, της ποιότητας των υλικών και άλλων χαρακτηριστικών.

Το Smart Watch A1 Bluetooth έξυπνο ρολόι είναι ένα από τα λίγα στην κατηγορία του που διαθέτει ενσωματωμένη υποδοχή κάρτας SIM και υποστήριξη Bluetooth. Στην πραγματικότητα, μπορούν να αντικαταστήσουν εντελώς το κινητό σας τηλέφωνο και να σας βοηθήσουν να μείνετε σε επαφή όλο το εικοσιτετράωρο. Το μοντέλο έχει μια μεταλλική θήκη, που του δίνει την αίσθηση της μαζικότητας και της αξιοπρέπειας. Η οθόνη αφής είναι ιδανική για λήψη φωτογραφιών, βίντεο ή κειμένου σε οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να αποσπάται η προσοχή από το να παίζει σπορ, να εργάζεται, να οδηγεί αυτοκίνητο ή άλλα σημαντικά καθήκοντα. Χάρη στην άμεση χρήση της κάρτας SIM, έχετε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από τα άβολα ακουστικά και τα καλώδια για να κάνετε μια κλήση με ελεύθερα χέρια. Αυτή είναι μια εξαιρετική λύση για παιδιά άνω των 5 ετών, επειδή τα έξυπνα ρολόγια τους βοηθούν να παραμένουν σε επαφή με τους γονείς τους, ακόμα και όταν τρέχουν ή παίζουν έξω.

Ας δούμε το πώς λειτουργεί; Οι ώρες παρέχουν στον χρήστη απεριόριστες δυνατότητες. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να πραγματοποιείτε εισερχόμενες κλήσεις ή να λαμβάνετε εξερχόμενες κλήσεις. Χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής, μπορείτε εύκολα να μετακινηθείτε στον κατάλογο των συνδρομητών από έναν φορητό υπολογιστή ή να εισαγάγετε έναν νέο αριθμό τηλεφώνου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μια μικρή Micro-SIM σάς επιτρέπει να διατηρείτε επαφή με την οικογένεια και τους φίλους σας, ακόμη και αν αφήσετε το τηλέφωνο στο σπίτι σας ή δεν μπορείτε να πάρετε το τηλέφωνο πίσω από το τιμόνι.

Η επικοινωνία μέσω βίντεο στο μοντέλο παρακολούθησης Smart Watch A1 Ελλάδα εφαρμόζεται επίσης σε υψηλό επίπεδο. Η ενσωματωμένη κάμερα σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις μέσω Skype, WhatsApp, Viber, Facebook, FaceTime και οποιωνδήποτε άλλων εφαρμογών. Η συσκευή λειτουργεί με ξυπνητήρι, χρονόμετρο, αριθμομηχανή, ηχογράφηση. Μπορείτε εύκολα να το συγχρονίσετε με τα λειτουργικά συστήματα Android και iOS.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα είναι η υψηλή χωρητικότητα της μπαταρίας (380 mA). Αυτό είναι αρκετό για να υποστηρίξετε έως 3.5 ώρες χρόνο ομιλίας ή έως και 180 ώρες χρόνου αναμονής. Ταυτόχρονα, χάρη στην αναβαθμισμένη τεχνολογία, η συσκευή φορτίζεται πλήρως σε λιγότερο από 60 λεπτά.

Χαρακτηριστικά

 • - Τύπος: έξυπνο ρολόι.
 • - Επεξεργαστής: MTK6261 AMR7.
 • - Υλικό: μεταλλική θήκη, λουρί σιλικόνης.
 • - Ενσωματωμένη μνήμη: 2 MB.
 • - Υποστήριξη καρτών SIM: Micro-SIM.
 • - Οθόνη: αισθητήρας 1,54".
 • - Ασύρματη τεχνολογία: Bluetooth 2.0.
 • - Θύρα USB για φόρτιση και μεταφορά δεδομένων σε υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο.
 • - Μπαταρία: 380 mA.
 • - Χρώμα: λευκό, μαύρο.

Κοιτάζοντας Smart Watch A1 φωτογραφία μπορείτε να δείτε ότι αυτό το μοντέλο είναι πολύ παρόμοιο με το δημοφιλές AppleWatch, αλλά είναι αρκετές φορές φθηνότερα. Σε αυτή την περίπτωση, θα έχετε πρόσβαση σε όλες σχεδόν τις βασικές λειτουργίες και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε χωρίς προβλήματα.

Smart Watch A1 μέθοδο εφαρμογής: Πριν χρησιμοποιήσετε ένα έξυπνο ρολόι, φροντίστε να διαβάσετε το εγχειρίδιο χρήσης και να ακολουθήσετε τις προφυλάξεις ασφαλείας. Το ρολόι δεν προορίζεται για χρήση στο νερό. Δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 5 ετών

Ας προσπαθήσουμε να υπολογίσουμε πού να αγοράσετε στην Ελλάδα αυτό το έξυπνο ρολόι; Σήμερα, η επίσημη πώληση αυτού του προϊόντος στα καταστήματα είναι εξαιρετικά σπάνια, επειδή ο κατασκευαστής παραδίδει τα προϊόντα του απευθείας μέσω του επίσημου ηλεκτρονικού καταστήματος. Εάν θέλετε Smart Watch A1 αγοράστε, ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να παραγγείλετε ηλεκτρονικά στον ιστότοπο του κατασκευαστή. Η παραγγελία σας θα παραδοθεί σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης εντός 3-5 ημερών. Όταν πραγματοποιείτε μια παραγγελία μέσω του Διαδικτύου, εξοικονομείτε έως και 50%, αφού έχει μειωθεί κατά Smart Watch A1 τιμή.

Buy Now!