Smart Watch A1 Hrvatska

Croatia

PAMETNI SAT

 • - Kamera / glazbeni player / foto galerija
 • - Mogućnost sinkronizacije s operativnim sustavima Android i iOS
 • - Utor za umetanje micro-Sim kartice / utor za memorijsku karticu
 • - Baterija 380 mA / h, vrijeme punjenja oko 1 sat.

Narudžba


Svojom pažnjom predstavljamo pregled Smart Watch A1 pametni sat - jedan od najpopularnijih proizvoda na europskom tržištu ove godine. Danas ćemo pokušati saznati koliko je ovaj model satova inferioran u odnosu na skuplje konkurente tvrtke Samsung i Apple, a također i zašto danas u zemljama EU-a dolazi do brzog povećanja prodaje ovog proizvoda.

SmartWatch A1 - opis

U današnjem svijetu, ljudi ne žele imati sat samo za kontrolu vremena i datuma. Danas, ovaj mali i praktični dodatak za zglob može izvesti mnogo više funkcija. Smart watch je nova faza u razvoju tehnologije, koja je proizvela pravu revoluciju u cijelom svijetu. Oni ne samo da obavljaju standardni skup funkcija, već imaju i potpunu kompatibilnost s mobilnim telefonom, mogu obrađivati dolazne ili odlazne pozive, SMS-ove, imati glasovnu kontrolu i Bluetooth funkciju za komunikaciju tijekom vožnje. Suvremeno tržište je ispunjeno raznolikim vrstama pribora sa širokim rasponom cijena, tehničkih karakteristika i mogućnosti.

Model SmartWatch A1 pametni sat je jedinstveno rješenje za aktivne i motivirane ljude koji su naviknuti na to da cijene svoje vrijeme i novac. To je jedan od najpristupačnijih proizvoda na tržištu među konkurentima, koji po mnogim karakteristikama nije inferioran, pa ih čak i na neki način nadmašuje. Pri pripremi pregleda uspjeli smo držati ovaj gadget u rukama i pogledati popis funkcija, značajki, vijeka trajanja baterije, kvalitete materijala i drugih značajki.

Smart Watch A1 Bluetooth pametni sat je jedan od rijetkih u svojoj kategoriji koji ima ugrađeni utor za SIM karticu i Bluetooth podršku. Zapravo, oni mogu u potpunosti zamijeniti vaš mobilni telefon i pomoći vam da ostanete u kontaktu 24 sata dnevno. Model ima metalni kovčeg koji mu daje osjećaj masivnosti i ugleda. Zaslon osjetljiv na dodir odličan je za primanje foto, video ili tekstualnih informacija u bilo kojem trenutku, bez ometanja sporta, rada, vožnje automobila ili drugih važnih zadataka. Zahvaljujući izravnom korištenju SIM kartice, dobivate mogućnost da se riješite neugodnih slušalica i žica kako biste mogli uputiti poziv slobodnim rukama. Ovo je izvrsno rješenje za djecu stariju od 5 godina, jer im pametni satovi pomažu da ostanu u kontaktu sa svojim roditeljima, čak i kad se igraju ili igraju vani.

Pogledajmo kako funkcionira? Sati pružaju korisniku neograničene mogućnosti. Uz njihovu pomoć možete upućivati dolazne pozive ili primati odlazne pozive. Pomoću zaslona osjetljivog na dodir možete jednostavno prelistavati imenik pretplatnika iz bilježnice ili unijeti novi telefonski broj u samo nekoliko sekundi. Mala Micro-SIM kartica omogućuje vam da ostanete u kontaktu s obitelji i prijateljima, čak i ako ste telefon napustili kod kuće ili ga ne možete podići za volanom.

Video komunikacija u modelu praćenja Smart Watch A1 Hrvatska također se implementira na visokoj razini. Ugrađena kamera omogućuje videopozive putem Skype, WhatsApp, Viber, Facebook, FaceTime i bilo koje druge aplikacije. Uređaj ima funkciju budilice, štoperice, kalkulatora, snimanja zvuka. Možete je jednostavno sinkronizirati s operativnim sustavima Android i iOS.

Jedna od glavnih prednosti je visok kapacitet baterije (380 mA). To je sasvim dovoljno da podrži do 3,5 sata razgovora ili do 180 sati u stanju čekanja. Istovremeno, zahvaljujući nadograđenoj tehnologiji, uređaj se u potpunosti puni za manje od 60 minuta.

Karakteristike

 • - Vrsta: pametni sat.
 • - Procesor: MTK6261 AMR7.
 • - Materijal: metalna kutija, silikonska traka.
 • - Ugrađena memorija: 2 MB.
 • - Podrška za SIM karticu: Micro-SIM.
 • - Zaslon: 1.54 ".
 • - Bežična tehnologija: Bluetooth 2.0.
 • - USB priključak za punjenje i prijenos podataka na računalo ili mobilni telefon.
 • - Baterija: 380 mA.
 • - Boja: bijela, crna.

Gledajući Smart Watch A1 foto možete vidjeti da je ovaj model vrlo sličan popularnom AppleWatchu, ali je nekoliko puta jeftiniji. U tom slučaju ćete dobiti pristup gotovo svim osnovnim funkcijama i moći ćete ih koristiti bez problema.

Smart Watch A1 aplikacija: Prije korištenja pametnog sata obavezno pročitajte upute za uporabu i slijedite sigurnosne mjere. Sat nije namijenjen za uporabu u vodi. Ne preporučuje se djeci mlađoj od 5 godina.

Pokušajmo otkriti gdje kupiti u Hrvatskoj ovog pametnog sata? Danas je službena prodaja ovog proizvoda u trgovinama iznimno rijetka, jer proizvođač svoje proizvode isporučuje izravno putem službene online trgovine. Ako želite Smart Watch A1 kupiti, najlakši način da to učinite jest naručiti on-line na web-mjestu proizvođača. Vaša narudžba će biti isporučena u bilo koju zemlju u Europskoj uniji u roku od 3-5 dana. Kada naručujete putem Interneta, uštedite do 50% jer je smanjen za Smart Watch A1 cijena.

Buy Now!