Smart Watch A1 България

Bulgaria

СМАРТ ЧАСОВНИК

 • - Камера/музикален плеър/преглеждане на снимки
 • - Възможност за синхронизация с android и iOS устройства
 • - Слот за поставяне на микро SIM карта/слот за карта памет
 • - Батерия 380 mA/h, време за зареждане около 1 час.

Поръчайте


Представяме на Вашето внимание преглед на Smart Watch A1 смарт часовник - един от най-популярните продукти на европейския пазар тази година. Днес ще се опитаме да разберем доколко този модел часовници е по-малък от по-скъпите конкуренти на Samsung и Apple, а също и защо днес в страните от ЕС има бърз ръст в продажбите на този продукт.

SmartWatch A1 - описанието

В днешния свят хората не искат да имат часовник, само за да контролират часа и датата. Днес този малък и удобен аксесоар за китката може да изпълнява много повече функции. Смарт часовникът е нов етап в развитието на технологиите, който доведе до истинска революция в целия свят. Те не само изпълняват стандартен набор от функции, но и имат пълна съвместимост с мобилен телефон, могат да обработват входящи и изходящи повиквания, SMS, имат гласов контрол и Bluetooth функция за комуникация по време на шофиране. Съвременният пазар е изпълнен с разновидности на такива аксесоари с широка гама от цени, технически характеристики и възможности.

Модел SmartWatch A1 смарт часовник е уникално решение за активни и мотивирани хора, които са свикнали да ценят своето време и пари. Това е един от най-достъпните продукти на пазара сред конкурентите, който не е по-нисък в много характеристики и дори ги надминава по някакъв начин. При подготовката на прегледа успяхме да задържим тази притурка в ръцете си и да погледнем списъка с функции, функции, живот на батерията, качество на материалите и други функции.

Smart Watch A1 Bluetooth смарт часовник е един от малкото в своята категория, който има вграден слот за SIM карти и Bluetooth поддръжка. Всъщност те могат напълно да заменят мобилния ви телефон и да ви помагат да поддържате връзка по всяко време. Моделът има метален корпус, който му придава усещане за масивност и почтеност. Сензорният екран е чудесен за получаване на снимка, видео или текстова информация по всяко време, без да се разсейва от спорта, работата, шофирането или други важни задачи. Благодарение на директното използване на SIM картата, получавате възможност да се отървете от неудобните слушалки и кабели, за да се обадите със свободни ръце. Това е чудесно решение за деца над 5-годишна възраст, тъй като интелигентните часовници им помагат да поддържат връзка с родителите си, дори когато играят или играят навън.

Да разгледаме как работи? Часовете предоставят на потребителя неограничени възможности. С тяхна помощ можете да извършвате входящи повиквания или да приемате изходящи повиквания. С помощта на сензорния екран можете лесно да превъртате в указателя на абонатите от бележника или да въведете нов телефонен номер само за няколко секунди. Малка Micro-SIM карта ви позволява да поддържате връзка със семейството и приятелите си, дори ако сте оставили телефона на зареждане у дома или не можете да вдигнете телефона зад волана.

Видео комуникацията в модела на часовника Smart Watch A1 България също се изпълнява на високо ниво. Вградената камера ви позволява да осъществявате видео разговори чрез Skype, WhatsApp, Viber, Facebook, FaceTime и всякакви други приложения. Устройството има функция на будилник, хронометър, калкулатор, запис на звук. Можете лесно да я синхронизирате с операционните системи Android и iOS.

Едно от основните предимства е високият капацитет на батерията (380 mA). Това е достатъчно, за да поддържа до 3.5 часа време за разговори или до 180 часа в режим на готовност. В същото време, благодарение на модернизираната технология, устройството е напълно заредено за по-малко от 60 минути.

Характеристика

 • - Тип: смарт часовник.
 • - Процесор: MTK6261 AMR7.
 • - Материал: метален корпус, силиконова каишка.
 • - Вградена памет: 2 MB.
 • - Поддръжка на SIM карта: Micro-SIM.
 • - Дисплей: 1.54 "сензор.
 • - Безжична технология: Bluetooth 2.0.
 • - USB порт за зареждане и прехвърляне на данни към компютър или мобилен телефон.
 • - Батерия: 380 mA.
 • - Цвят: бял, черен.

Ако погледнете Smart Watch A1 снимка можете да видите, че този модел е много подобен на популярния AppleWatch, но е няколко пъти по-евтин. В този случай ще получите достъп до почти всички основни функции и ще можете да ги използвате без проблеми.

Smart Watch A1 метод на приложение: Преди да използвате смарт часовник, не забравяйте да прочетете ръководството за потребителя и да следвате мерките за безопасност. Часовникът не е предназначен за употреба във вода. Не се препоръчва за деца под 5 години.

Нека се опитаме да разберем, че този смарт часовник е къде да купуват в България? Днес официалната продажба на този продукт в магазините е изключително рядка, защото производителят доставя продуктите си директно през официалния онлайн магазин. Ако искате Smart Watch A1 купи, най-лесният начин да направите това е да поръчате онлайн на уебсайта на производителя. Вашата поръчка ще бъде доставена до всяка страна в Европейския съюз в рамките на 3-5 дни. Когато правите поръчка през интернет, можете да спестите до 50%, тъй като е намалена с Smart Watch A1 цена.

Това е най-добрият дигитален продукт на пазара!

Buy Now!