VaricoSocks България

Bulgaria

Спрете разширени вени 

  • - Премахнете болката и умората в краката
  • - Поддържайте слаби вени
  • - Предотвратете развитието на тромбоза

Поръчайте


Разширени вени - едно от най-често срещаните заболявания днес. Според статистиката, всяка втора жена и всеки трети човек след 35 години има очевидни или скрити признаци на разширени вени. Всяка година броят на пациентите се увеличава и това показва, че всеки човек е изложен на риск. Експертите обясняват това много просто. В днешния свят хората прекарват повече от 8 часа, седнали на компютъра или стоящи на работното си място. Повечето професии са свързани с вдигане на тежести или физическа работа, повече от 75% от хората са с наднормено тегло и имат проблеми със сърдечно-съдовата система, а също така консумират вредни храни.

Първият симптом на заболяването е болка, чувство на тежест в краката и поява на разширени "звезди" по кожата. Ако срещнете този проблем, трябва незабавно да започнете лечението, в противен случай рискувате да бъдете на операционната маса.

Днес медицината предлага широка гама от продукти за профилактика и лечение на разширени вени - това са капсули, прахове, кремове, мехлеми, методи на алтернативна медицина и много други. Едно от основните открития от последните години е използването на компресионни трикотажни чорапи. Позволете ми да ви запозная с нов продукт - VaricoSocks чорапи за разширени вени. Това е уникален трикотажен продукт, който може ефективно и бързо да възстанови нормалната микроциркулация на кръвта, да тонизира състоянието на кръвоносните съдове и вените и да облекчи болката и тежестта в краката само за няколко дни.

Varico Socks (ZipSox) - компресионни чорапи

Как се различават Varico Socks компресионни чорапи от конкурентите? За разлика от много аналози, тази плетка е изработена от мека и еластична плетка, която се простира до необходимата дължина и не стиска артериите. По този начин, увредените вени и кръвоносните съдове запазват своята форма и се освобождават от прекомерен натиск. Zip Sox чорапи за лечение на разширени вени работят възможно най-ефективно и не предизвикват дискомфорт. В рамките на няколко минути те стимулират кръвообращението, както и облекчават усещането за тежки крака. Определено този метод на превенция и лечение на разширени вени се отличава благоприятно от традиционната медицина. Не е нужно да приемате хранителни добавки или медикаменти със съмнително съдържание, ще бъдете пощадени от странични ефекти и противопоказания и ще можете да се отървете от причината за болестта само за няколко седмици.

Нека се опитаме да разберем как работи? Чорапите са изработени от 100% натурална и хипоалергенна тъкан с максимално възможна степен на еластичност. Не предизвиква алергии, дразнене, зачервяване или други странични ефекти. Носенето на тези чорапи е много удобно, защото те напълно покриват проблемната област и създават ефект на сауна. Поради затоплящия ефект, кръвта се втурва към болезненото място, увеличава еластичността на мускулите и гъвкавостта на кръвоносните съдове. Вие се отървете от болката и дискомфорта, отново лесно можете да се изкачите по стълбите, да бягате, да ходите, да седите и да се наслаждавате на красотата на краката си.

Експертно мнение:

Работя като хирург и повече от 35% от моите пациенти търсят помощ поради разширени вени. За съжаление, в по-късните етапи на това заболяване, няма алтернативно лечение, различно от операцията. Но аз винаги казвам, че ако започнете лечение при първите симптоми, може да се гарантира, че ще се отървете от съществуващия проблем без скалпел. Днес всяка жена може да направи VaricoSocks купи в аптеката и с помощта на тези чорапи лекува разширени вени у дома. Това не е просто плетена компресия, а уникална структура от еластичен и естествен материал, който може да възстанови нормалното състояние на вените и кръвоносните съдове само за 30 дни.

Полезни свойства

Какви са основните предимства на чорапите:

  • - Локализирайте разширени вени и не спирайте по-нататъшното разпространение на това заболяване.
  • - Укрепва кръвообращението и предотвратява появата на тромбоза.
  • - Създава ефекта на сауната и подобрява местния метаболизъм.
  • - Премахва болката и тежестта в краката.
  • - Помага да се елиминират варикозните "звезди" по кожата.
  • - Помага да се отървете от умората в края на работния ден.
  • - Допринася за укрепването на стените на кръвоносните съдове и вените.

Този метод на лечение е одобрен от най-добрите европейски терапевти и хирурзи. Трикотаж е в голямо търсене, така че е трудно да се намери в аптека. За да спестите време и пари, можете да поръчате онлайн VaricoSocks България. Това е най-лесният начин да получите качествен продукт след няколко дни, без да напускате дома си.

VaricoSocks метод на приложение: Носете чорапи на двата крака и носете 30 минути, като постепенно увеличавате времето на употреба.

Ако не знаеш къде да купуват в България, просто посетете официалния онлайн магазин и поръчайте 100% оригинални стоки онлайн. Доставката се извършва в рамките на 1-4 дни след потвърждението на поръчката. Вижте опаковката VaricoSocks снимка и същата стока ще ви бъде доставена от куриера. Плащането се извършва при получаване.

Сега всеки купувач има уникален шанс да спести пари! В VaricoSocks цена временно падна с 50% и това е най-печеливш период за поръчка на стоки.

Buy Now!