CytoForte България

Bulgaria

ОПУСТОШИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ върху цистита и симптомите

 • - ВЪЗПРЕПРЯТСТВА ЗАКРЕПЯНЕТО НА БАКТЕРИИ КЪМ СТЕНИТЕ НА ПИКОЧНИЯ КАНАЛ
 • - ДЕФОРМИРАТ БАКТЕРИАЛНАТА КЛЕТКА
 • - УВРЕЖДАТ ФИМБРИИТЕ НА БАКТЕРИИТЕ И БЛОКИРАТ ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕТО ИМ
 • - ПРЕДОТРАТЯВАТ ФОРМИРАНЕТО НА БАКТЕРИАЛНИ СЛОЕВЕ

Поръчайте


Повече от 65% от жените на различна възраст са изправени пред проблема с цистит. Това заболяване възниква в резултат на различни външни и вътрешни фактори, има неприятни симптоми и е трудно за лечение. Официалната статистика показва, че повече от 25% от жените имат цистит най-малко 5-6 пъти в живота си, а за много хора болестта навлиза в хроничен стадий.

Лекарите предупреждават! Възпалението на пикочния мехур не може да изчезне самостоятелно! Когато се появят първите признаци на цистит, е необходимо да се консултирате с гинеколог и да се подложи на курс на лечение.

Основните симптоми на цистит:

 • - Чести посещения в тоалетната.
 • - Усещане за парене и болка по време на събуждане.
 • - Странност по време на уриниране.
 • - Инконтиненция.
 • - Повишена телесна температура.
 • - Дискомфорт по време на секс.

Основният причинител на цистит е инфекция, която е попаднала вътре в урогениталната система. В 80% от случаите възпалителният процес се причинява от излагане на Escherichia coli. Най-често това се случва, когато неспазването на правилата за интимна хигиена, по време на секс без презерватив, с хипотермия на тялото или отслабване на имунната система.

Въпреки широката гама анти-циститни средства, много жени не могат да намерят ефективно лечение. Напоследък Cyto Forte лек за цистит бе пуснат в продажба.

Cyto Forte - лек за цистит

Този продукт е придобил широка популярност в Европа и се е доказал като един от най-полезните за използване. Поради правилно подбраната концентрация на полезни витамини и билкови екстракти, капсулата незабавно елиминира всички симптоми на цистит, има антибактериално действие и облекчава възпалителния процес. CytoForte средство срещу инфекции на пикочните пътища е разработен от професионални експерти и е преминал клинични изследвания. Съставът на хранителната добавка не съдържа вредни примеси или химически добавки.

CytoForte метод на приложение: екстракт от червена боровинка, екстракт от лайка, витамини от група В, цинк, витамин Е и много други полезни съставки. Всички вещества имат синергичен ефект и усилват активните свойства на всеки друг.

Да видим как работи:

 • - Възпалителният процес е намален.
 • - Има антибактериално действие върху инфекцията и вирусите на Е. coli.
 • - Мускулите на урогениталния канал се тонизират и се възстановява контрола на уринирането.
 • - Повишен кръвен поток, намалено възпаление.
 • - Възстановява се защитната функция на лигавицата.
 • - Активността на патогенните микроорганизми се подтиска и се произвеждат здрави антитела.

CytoForte за инконтиненция на урина е високо ценен от експерти и професионалисти. Поискахме оценка на добре познати специалисти в нашата страна и какъв отговор беше получен:

Циститът е заболяване, което не може да бъде пренебрегнато. Винаги казвам на пациентите си, че освен правилата за лична хигиена е много важно да се помогне на тялото да потисне активността на Escherichia coli. Много жени не могат да приемат антибиотици, така че единственото ефективно решение за тях са естествените хранителни добавки. Препоръчвам CytoForte купи в аптеката, защото този продукт е много ефективен, но не вреди на храносмилателната система. След 1 месец лечение с този инструмент, повечето от моите пациенти са били в състояние да се отърват от симптомите на цистит и да се върнат към пълноценен живот.

Полезни свойства

Погледнете оригиналната опаковка CytoForte снимка и не използвайте аналози. Този продукт ви гарантира елиминиране на възпалението на пикочния мехур у дома без болезнени процедури, без антибиотици и без странични ефекти.

Клиничните резултати потвърждават, че при 97,5% от жените, приемащи капсулите по време на препоръчания курс, общото им здраве се подобрява, болката и неконтролираното уриниране изчезват. Те успяха да се завърнат в пълноценен сексуален живот и са напълно удовлетворени от резултатите от лечението. Тази година продажбата на CytoForte България стартира за първи път. Тази формула вече помогна на милиони жени в Европа и по света, така че трябва да опитате.  

Как да използвате: приемайте по 1 капсула сутрин и 1 капсула преди лягане. Продължавайте да приемате хранителна добавка в продължение на 30 дни. Моля, обърнете внимание, че в една опаковка има 20 капсули, затова, за да завършите пълния курс, трябва да закупите по 3 пакета наведнъж. При поръчка на 30-дневен курс спестявате до 50%. В момента CytoForte цена е много печеливш, което означава, че можете да получите добър резултат. А диетичната добавка е на разположение без рецепта за възрастни хора. Преди употреба по време на бременност или кърмене се препоръчва да се консултирате с експерти. Да се съхранява на сухо и тъмно място при температура не по-висока от 25 градуса по Целзий. Не превишавайте дневната доза, определена от производителя.

Не сте намерили този продукт в аптеката и не знаете къде да купуват в България? В този случай предлагаме да се възползвате от офертата на официалния сайт. В момента има само един продавач на тези капсули, който е гарантирано да предлага качествени продукти. Следвайте връзката към онлайн магазина, попълнете формуляра за поръчка и ще получите пакета си за няколко дни.

Buy Now!