Bracelet Bianchi Slovenija

Slovenia

KAMEN ZDRAVJA ZA DALJŠE ŽIVLJENJE!

 • - Stimulira imunski sistem
 • - Odstrani strupe iz telesa
 • - Normalizira presnovo
 • - Izboljša gastrointestinalno delovanje
 • - Normalizira krvni tlak

Naroči


Bracelet Bianchi zapestnica iz črnega šungit je edinstven pripomoček, ki ima ne le lep videz, temveč tudi kompleksen blagodejni učinek na celotno telo. Zapestnica je narejena iz redke vrste poldragih kamnov - šungita. Ta kamen je ostanek padlega meteorita, ki je padel na ozemlje sodobne Kitajske pred več kot 63 milijoni let. Kljub dejstvu, da se je industrijsko pridobivanje kamnov začelo šele pred desetimi leti, so danes njegove rezerve skoraj izčrpane. To pomeni, da se bo kmalu ukinila proizvodnja edinstvenih zdravilnih zapestnic. Zdaj imate enkratno priložnost, da naročite originalni Bracelet Bianchi za zdravje po posebni ceni in rešite vse vaše težave! To je odlična rešitev za moške in ženske vseh starosti!

BraceletBianchi - zapestnica iz črnega šungit

Kaj je BraceletBianchi zapestnica šungit? To je izdelek, ki je zelo priljubljen v Evropi in ZDA. Po mnenju strokovnjakov, bo v nekaj letih stroški teh dodatkov rastejo vsaj 4-krat zaradi dejstva, da je zelo malo rezerv shungite na Zemlji. Strokovnjaki pravijo, da je redki prostorski kamen izjemno koristen za zdravje in pomaga pri zdravljenju številnih bolezni. Tibetanski menihi so to gradivo uporabljali v tradicionalni kitajski medicini že stoletja. Nedavne klinične študije, ki so jih izvedli evropski znanstveniki, so potrdile edinstvene lastnosti kamna in njegovo sposobnost pozitivnega vpliva na človeško telo.

Shungite ima v svoji strukturi gladko in prijetno površino. Presenetljivo je, da kamen v stiku s človeško kožo takoj spremeni barvo. Študije kažejo, da je kamen sposoben povečati lokalno krvni obtok in mikrocirkulacijo, zato se koža počuti lahkotno pekočico in toploto. Z redno uporabo imajo ljudje opazne izboljšave na številnih področjih zdravja:

 • - Izboljša delovanje kardiovaskularnega sistema.
 • - Odpravite zastoj krvi in krvne strdke.
 • - Toksini in prosti radikali se izločajo iz telesa.
 • - Poveča energijo in telesno aktivnost.
 • - Obnovi spolno funkcijo pri moških in ženskah.
 • - Delo dihalnega in prebavnega sistema se normalizira.
 • - Izginjajo bolečine v kosteh in sklepih.
 • - Poveča splošno in lokalno imunost.
 • - Izboljša stanje kože, nohtov in las.
 • - Normalizira se raven holesterola v krvi, zmanjša se arterijski tlak.
 • - Tveganje za razvoj rakavih celic se zmanjša.

Strokovnjaki pravijo, da že 30 dni po začetku nošenja te zapestnice mnogi ljudje opazijo resnično izboljšanje zdravja in izginotje številnih simptomov kroničnih bolezni. Neodvisni testi so pokazali, da je učinkovitost zapestnice več kot 98%! Večina udeležencev v kliničnih preskušanjih je začela izgledati mlajše in se počutila bolje.

Uporabne lastnosti

Eno glavnih vprašanj: kako deluje? Zdravniki še vedno ne morejo v celoti pojasniti, kako kamen tako ugodno vpliva na telo. Do danes je znano, da Bracelet Bianchi način uporabe vključuje več kot 30 elementov periodnega sistema, vključno s kalijem, natrijem, cinkom, stroncijem, železom, manganom in številnimi drugimi. Poleg tega kamen zapestnica ustvari koristno infrardeče sevanje z valovno dolžino 8-14 mikronov, ki vam omogoča, da povečate telesno aktivnost vseh molekul in celic človeškega telesa. Izdelek zažene regenerativno delovanje v vseh tkivih, kosteh in mišičnih vlaknih, aktivno odstrani odvečno vodo in stimulira proizvodnjo imunoglobulinov. Blagodejni učinek izdelka boste čutili vsak dan in dobili boste odličen rezultat v nekaj dneh po začetku nošenja zapestnice.

Kaj pravijo strokovnjaki:

Ko ljudje prvič vidijo Bracelet Bianchi fotografijo, zaznavajo zapestnico izključno kot čudovito dodatno zapestje. Sem zdravnik z dolgoletno prakso in nikoli nisem podpiral uporabe alternativnih metod zdravljenja. Toda tisto, kar naredi ta kamen, res izgleda kot čudež! Bolniki, ki nosijo to zapestnico, se zdravijo veliko hitreje, verjetnost ponovitve bolezni pa se zmanjša za skoraj 95%. Danes priporočam to orodje vsem ljudem, ki se obrnejo k meni za pomoč.

Pozor! Ne morete Bracelet Bianchi kupiti v lekarni, ker je ta kitajska zapestnica narejena samo na enem mestu in prihaja na prednaročilu na internetu. Če ne najdete kje kupiti v Sloveniji, priporočamo uradno spletno stran proizvajalca, ki ponuja te edinstvene dodatke po vsem svetu. Naročilo lahko oddate preko posebnega obrazca na spletnem mestu in v roku nekaj dni dobite Bracelet Bianchi Slovenija z dostavo po pošti. Izdelek se dostavi z gotovino ob plačilu in plača po prejemu ročno.

Trenutno je Bracelet Bianchi cena s popustom zelo donosen in potrebujete čas, da naročite izdelek, ko je na zalogi!

Buy Now!